HR Business Partner

Michael Page


Datum: 1 week geleden
Stad: Zoetermeer, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Michael Page
  • HR Business Partner functie |Marktleider op het gebied van zowel leiding- als flessenwater koelers


About Our Client

Het bedrijf is een toonaangevende mondiale aanbieder van water diensten voor consumenten, die zich toelegt op het direct toegang geven tot schoon, veilig en beter smakend water zonder single-use plastic, dankzij onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van duurzaamheid, wetenschap. Het bedrijf heeft de hoogste industrie normen opgesteld voor premium drinkwater- en onthardingsoplossingen, waardoor het vertrouwen van consumenten over de hele wereld wordt gewonnen, thuis, op de werkplek en onderweg.

Job Description

  • HR-processen Je bent verantwoordelijk voor alle operationele en strategische HR-processen. Je optimaliseert bestaande processen en werkt nieuwe processen zelfstandig uit. Van recruitment, talentmanagement, verzuimmanagement, compensation & benefits tot off boarding, de verantwoordelijkheid voor het volledige HR pakket van A - Z wordt in jouw handen gelegd.
  • Communicatie in alle vormen Je bent de sparringpartner voor je collega's van het management en het aanspreekpunt voor medewerkers. Je bent in staat om te schakelen tussen het management en de medewerkers van de werkvloer. Geven van diverse presentaties behoort ook tot je werkzaamheden, alsmede de medewerkers op de hoogte houden van wijzigingen binnen de organisatie zowel schriftelijk als mondeling.
  • Operationele taken Je bent een hands-on persoon die naast het strategische denkwerk ook effectief de handen uit de mouwen wil steken. De maandelijkse payroll, beheer van het recruitment proces, opstellen en updaten van contracten en policy 's behoren namelijk ook tot je verantwoordelijkheden.
  • Rapportering In nauwe samenwerking met je collega's van finance en controlling sta je in voor de maandelijkse rapportering van de HR KPI's en het opstellen en opvolgen van het budget.


The Successful Applicant

  • Je hebt de HBO opleiding HRM afgerond;
  • Je hebt reeds enkele jaren relevante ervaring in een generalistische HR rol met operationele en strategische verantwoordelijkheden;
  • Je hebt een stevige basiskennis van de sociale wetgeving en arbeidsrecht;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift;
  • Je hecht waarde aan het nakomen van afspraken en bent ijzersterk in communicatie;
  • Je begrijpt de meerwaarde van de juiste persoon op de juiste plek;
  • Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen bedrijfs- en personeelsbelangen.

What's on Offer

Een mooie functie binnen een stimulerende werkomgeving, met een uitdagende baan waar je de kans krijgt om initiatief te tonen. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer.

  • Een marktconform salaris;
  • Pensioenregeling;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Bedrijfsauto.


Contact: Steffi van der Sanden

Quote job ref: JN-042024-6383459

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerkracht onderbouw, Zoetermeer

DIT IS WIJS, Zoetermeer, Zuid-Holland
4 dagen geleden
Voor verschillende scholen in de regio Zoetermeer ben ik op zoek naar leerkrachten voor de onderbouw in het basisonderwijs. De groepen 1, 2 of 3 zijn voor jou appeltje-eitje! Je kunt goed overweg met jonge kinderen en stilzitten is voor jouw geen optie.Kleuters vragen om bevlogen leerkrachten met kennis van spelontwikkeling. Jij bent flexibel en pedagogisch onderlegd. Je kunt goed...
DIT IS WIJS

Data Engineer IoT

Dunea, Zoetermeer, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben jij die data engineer IoT waarvan het hart sneller gaat kloppen bij Internet of Things en ben jij graag de schakel tussen de business en IT op het gebied van datastromen, datagebruik en de inzet van IoT Data? Lees dan snel verder!Jouw uitdaging bij DuneaAls data engineer met een passie voor het IoT, word je bij ons uitgedaagd om...
Dunea

Medewerker bedrijfskantine tijdelijk (1 juli t/m 31 aug)

Luiten B.V., Zoetermeer, Zuid-Holland
1 week geleden
Voor onze gezellige bedrijfskantine zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega die het team komt versterken! Het betreft de periode van 1 juli t/m 31 augustus.Bedrijfsprofiel:Luiten is een producent van de allerlekkerste vleeswaren van Nederland. We maken o.a. rosbief, ossenworst en (vegetarische) Filet Américain. Tot ons klantenbestand behoren de grote supermarktketens in binnen en buitenland, diverse delicatessezaken en groothandels.Wat...
Luiten B.V.