Onderhoudsmonteur, Almere

Tessu Systems BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Almere, Flevoland
Contract type: Voltijd
Tessu Systems BV
Als servicemonteur bij Tessu speel je een cruciale rol in het onderhoud en de reparatie van afzuiginstallaties in de professionele keuken. Jij bent de specialist die ervoor zorgt dat ze altijd in topconditie verkeren. Van het repareren van afzuiginstallaties in gezellige restaurants tot het aanpakken van uitdagende installaties in hotels, etc, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Over ons

Maak kennis met Tessu, een toonaangevende producent/leverancier van professionele afzuiginstallaties voor de horeca, gezondheidszorg en andere sectoren. We zijn trots op onze innovatieve en betrouwbare producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Jouw profiel

  • MBO-denkniveau en de capaciteit om elektrische en bouwkundige schema's te lezen.
  • Affiniteit met of relevante ervaring in elektrotechniek of grootkeukentechniek.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, aangezien je bij verschillende klanten komt en het gezicht van Tessu bent.

Wat bieden wij

  • Competitief salaris, afhankelijk van je ervaring en prestaties.
  • Uitdagende werkomgeving: je krijgt de kans om te werken in een dynamische en uitdagende werkomgeving waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en je professioneel kunt groeien.
  • Opleidingsmogelijkheden: als onderdeel van jouw groei bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen. Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Hecht team: bij Tessu kom je terecht in een hecht en gezellig team van collega's. Samenwerking en ondersteuning staan centraal, en je zult merken dat je altijd kunt rekenen op de hulp van je collega’s.
  • Vrijheid in je functie: we geloven in de kracht van autonomie. In deze rol krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken en initiatieven te nemen om de klanttevredenheid te verbeteren.
  • Hoogwaardige producten: je krijgt de kans om te werken met de nieuwste state-of-the-art Tessu-producten. Hiermee kun je niet alleen je technische vaardigheden aanscherpen, maar ook je stempel drukken op de branche door bij te dragen aan de prestaties en betrouwbaarheid van onze machines.
  • Secundaire: naast het salaris bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding, dienstreizenvergoeding en vakantiegeld.

We kijken er naar uit om ons team uit te breiden en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst bij tessu.

Solliciteer nu!

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Tot snel!….

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Medewerker gedragskundige administratie

Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI), Almere, Flevoland
€ 2.595 - € 3.238 per maand
1 week geleden
IntroHet Pieter Baan Centrum in Almere is regelmatig in het nieuws. En met reden: wij doen onderzoeken die de maatschappij raken. Uitdagende en complexe vragen moeten beantwoord worden. Bijvoorbeeld; was de verdachte tijdens het delict volledig toerekeningsvatbaar? Op deze en andere vragen zoeken de onderzoekers van het Pieter Baan Centrum een antwoord. Dankzij jouw zorgvuldige administratieve ondersteuning, medewerker gedragskundige administratie,...
Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)

Leerkracht (zwangerschapsvervanging) in Almere

Nederland Vacature Groep, Almere, Flevoland
€ 5.862 per maand
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenJouw kracht? Invliegen op een tijdelijke baan! Dat komt goed uit. Vanaf 23 juni ontstaat er een plek voor jou op de Alexander Roozendaalschool van VierTaal in Purmerend. Je krijgt een maatje en de mogelijkheid tot goede interne scholing. Ook krijg je een contract voor 24 uur p/w tot de kerstvakantie en een goed salaris van max. €...
Nederland Vacature Groep

Leerkracht groep 1-2, Almere

Derec, Almere, Flevoland
3 weken geleden
Op deze kleine school ga je aan de slag als leerkracht van groep 1-2. Je komt terecht op een knusse school met een hecht en professioneel team. De leerlingen uit groep 1-2 hebben de nodige wisselingen gehad en zijn nu toe aan stabiliteit. Op deze school sta je er niet alleen voor, er is ondersteuning van een onderwijsassistent, een vakleerkracht...
Derec