Operator 2 ploegen

Pro Industry


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Salaris: € 2.000 - € 5.000 per maand
Contract type: Voltijd
Pro Industry
Functieomschrijving

Jij bent niet alleen een operator, maar de motor achter ons succesverhaal. Als operator ben jij de dirigent van de fabrieksvloer, de expert van machines en processen. Deze baan is meer dan slechts een functie; het is een kans om te excelleren, te groeien en te leiden. Met jouw technische inzicht ben jij de spil op de werkvloer, resultaatgericht en altijd klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je zult werken in een 2-ploegendienst met een salaris dat kan oplopen tot € 3.200,- bruto per maand inclusief ploegentoeslag. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan verder voor meer details.

Als operator vorm je de kern van de productieactiviteiten. Jouw verantwoordelijkheden zijn van essentieel belang voor een vlotte en doelmatige werking van het machinepark.

  • Je hebt de taak om de kwaliteit van de grondstoffen te waarborgen, waarbij je proactief ingrijpt wanneer nodig om de hoogste normen te handhaven.
  • De complexiteit van de taken schrikt je niet af; je configureert en bedient geavanceerde machines volgens de strikte productievoorschriften.
  • Het soepel laten draaien van deze machines is jouw specialiteit; je stelt machineprogramma's in, past ze aan indien nodig en verzamelt gegevens om de productie soepel te laten verlopen.
  • Bovendien fungeer je als eerste aanspreekpunt bij problemen. Als er zich uitdagingen voordoen, identificeer je deze onmiddellijk en werk je nauw samen met de productieleider of technische dienst om ze snel en doeltreffend op te lossen.

Functie-eisen

Jij Bent Iemand Met

  • Een achtergrond in de maakindustrie.
  • Je bent degene naar wie anderen vaak komen met vragen.
  • Je hecht waarde aan kwaliteit en bent bereid nieuwe ontdekkingen te doen. Leidinggeven is daar een onderdeel van.

Arbeidsvoorwaarden

Wat We Bieden

  • Een aantrekkelijk salaris: € 3.000,- tot € 3.200,- bruto per maand, inclusief ploegentoeslag.
  • Volop kansen om door te groeien: Binnen jouw huidige rol of naar andere posities, zowel nationaal als internationaal.
  • Een stimulerende werkomgeving: Werk samen met de productieleider aan het verbeteren van de efficiëntie van de productieprocessen met jouw ideeën.
  • Werk in een 2-ploegendienst: Geen nachtdiensten en weekends vrij.
  • Mogelijkheden voor kennisontwikkeling: Volg trainingen en cursussen om je doorgroeimogelijkheden te verbeteren.

Wacht niet langer, grijp deze kans en solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider Productie Metaal, Amersfoort

VAPRO Recruitment, Amersfoort, Utrecht
6 dagen geleden
Wij zoekenOnze opdrachtgever is een toonaangevende producent in de metaalindustrie en is op zoek naar een ervaren Teamleider Productie Metaal voor de locatie in Amersfoort. Als Teamleider ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het productieteam om de hoogste kwaliteit te leveren en efficiënt te werken. Heb jij ervaring als leidinggevende in de metaalindustrie en ben jij op...
VAPRO Recruitment

Hoofd Bedrijfsvoering – PLU CGG (24 uur) – GGZ – FWG 70, Amersfoort

Lekz, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Ben jij zowel bedrijfskundig als mensgericht? Heb jij kennis van het contracteren van zorgverzekeraars? Krijg jij energie van een vernieuwende zorgorganisatie in ontwikkeling? Dan is dit jouw baan!Amersfoort;FWG 70 CAO GGZ.De functiePLU CGG (Centrum voor Geestelijke Gezondheid) is een aanbieder die kijkt naar méér dan psychische klachten alleen. Dat voel je direct als je binnenstapt op de locaties: een warm...
Lekz

Slaapwacht flexpool

Kwintes, Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
Als slaapwacht heb je een baan met verantwoordelijkheid. Tijdens de slaapdiensten ben je de steun en toeverlaat van cliënten in de nacht en ondersteun je hen waar nodig.Voor verschillende teams in Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van slaapwacht (uren zijn bespreekbaar).In de functie van slaapwacht overnacht je op een van onze locaties...
Kwintes