Casemanager Dementie cluster Steenbergen

TWB Thuiszorg West-Brabant


Datum: 1 week geleden
Stad: Steenbergen, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
TWB Thuiszorg West-Brabant
Over de functie

Thuiszorg. Het mooiste en dankbaarste beroep dat er bestaat – vinden wij! Onze collega’s maken voor cliënten dagelijks het verschil tussen overleven en leven. Tussen afhankelijk zijn en op eigen benen staan. Tussen opgenomen worden en thuis kunnen blijven wonen. Of zelfs tussen eenzaamheid en een moment van gezelschap. Als professional in de thuiszorg ben je voor cliënten echt onmisbaar. En waar jij écht iets kunt betekenen, daar ben jij op je best.

Daar waar jij op je best bent

Je voelt je als een vis in het water als vast aanspreekpunt voor vragen rondom zorg of ondersteuning van cliënten op het specifieke specialistische verpleegkundige gebied dementie. Je begeleidt ze bij het aanvragen van de juiste voorzieningen. De zorgvraag van de cliënt wordt door jou geanalyseerd en op basis hiervan stel je een indicatie op.

Niet alleen aan de cliënten geef je voorlichting en advies, je collega’s neem je ook mee in wat het nu betekent om een cliënt met dementie te verzorgen en te verplegen. Je vindt het een uitdaging om een goede sparringpartner te zijn bij individueel en multidisciplinaire overleggen met verwijzers en in het veelvuldig contact onderhouden met alle instellingen en partijen waarmee je gaat samenwerken. De stakeholders kunnen huisarts, geriater, wijkverpleegkundige, welzijnsmedewerker of andere zorgverleners zijn.

Door jouw ondersteuning kan de cliënt langer wonen in zijn of haar vertrouwde thuisomgeving en kan vroegtijdige opname voorkomen worden. Daar ben jij op je best.

Wat breng je mee

De casemanager dementie die wij zoeken is zelfstandig, behulpzaam, tactvol, integer en klantgericht. Je bent bekend met de verschillende dementiële syndromen en de sociale kaart. Je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je inlevingsvermogen, geduld, doorzettingsvermogen en het bedenken van creatieve oplossingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling voor alle partijen die betrokken zijn bij dementiezorg.

Vanaf 13 mei zal er een terugkoppeling plaatsvinden op je sollicitatie. Kennismakingsgesprekken staan gepland op 28 mei 2024.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Verkoopmedewerker

Jobbird.com, Steenbergen, Noord-Brabant
1 week geleden
Zoek jij plezier in je werk? En vind je flexibiliteit belangrijk? Dan heb je dat in deze bijbaan als verkoopmedewerker gevonden! We zoeken iemand zoals jij die bij onze Karwei in Steenbergen voor 3-12 uur per week extra wil bijverdienen waarbij je onze klanten helpt, als onderdeel van een gezellig team collega's.Als verkoopmedewerker doe je in deze bijbaan werkervaring op...
Jobbird.com

Operator Packaging/Mixing (3 shifts), Steenbergen (NB)

Branch Work, Steenbergen, Noord-Brabant
1 week geleden
Are you an enthusiastic operator looking for a well-paid job with excellent benefits? Look no further! We have a diverse and challenging position as an operator with a fantastic client in Steenbergen for you!FunctieDutiesAs an operator in packaging/mixing, you'll take responsibility for the production process from A to Z. You'll be in charge of packaging products and ensuring the correct...
Branch Work

Medewerker groenvoorziening, Steenbergen (NB)

Proflex Personeel, Steenbergen, Noord-Brabant
1 week geleden
Werken in het groen betekent dat je dag er iedere keer weer anders uitziet. Als medewerker groenvoorziening ga je de ene dag schoffelen, onkruid wieden en plantsoenen uitharken in een woonwijk, terwijl je de volgende dag staat te bosmaaien langs een weg. Van een gesnoeide heg krijg jij energie en zodra jij de geur van gemaaid gras ruikt, is je...
Proflex Personeel