Stage Sales & Marketing

Mercedes-Benz Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Nieuwegein, Utrecht
Contract type: Intern
Mercedes-Benz Nederland

Kom bij ons team van enthousiaste stagiaires en maak deel uit van de bruisende afdeling Corporate Sales bij Mercedes-Benz Nederland!

Het betreft hier een meewerkstage, geen afstudeerstage.


Wie is Mercedes-Benz?

Bij Mercedes-Benz streven we er elke dag naar om de absolute top te bereiken. Als onderdeel van het internationale Mercedes-Benz Group AG, gevestigd in Stuttgart (Duitsland), behoren we tot de elite van de auto-industrie, gerangschikt in de Top 5 van automobielproducenten wereldwijd.


Bij Mercedes-Benz Nederland B.V. en Mercedes-Benz Financial Services Nederland B.V. spelen we een essentiële rol in de Nederlandse markt door de distributie van personen- en bestelwagens en door het nationale marketing- en servicenetwerk te verzorgen. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook trainingen en een breed scala aan financiële diensten aan onze gewaardeerde klanten.


Als stagiair bij Mercedes-Benz krijg je de kans om deel uit te maken van een grote internationale organisatie. Je zult niet alleen waardevolle ervaring opdoen in een dynamische en snel evoluerende industrie, maar ook deel uitmaken van een hecht team dat gedreven is om het beste te leveren. Klaar om deel te nemen aan onze reis naar succes?


Wat ga je doen?

Bij ons ben je niet zomaar een stagiair, maar een belangrijke schakel in het realiseren van de verkoop van iconische Mercedes-Benz voertuigen. Samen met jouw collega's werk je aan Sales- en Accountmanagementtaken voor onze grootste klanten en Fleetowners, waaronder de Top 10 leasemaatschappijen, autoverhuurmaatschappijen en zelfs speciale doelgroepen. Je krijgt de kans om nauw samen te werken met key accountmanagers en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun klanten.


Tijdens jouw stage bij Mercedes-Benz Nederland maak je een diepe duik in de opwindende wereld van automotive salesprocessen. En geloof ons, geen enkele dag is hetzelfde! Van strakke planningen tot het oppakken van nieuwe initiatieven, jouw stage biedt een perfecte balans tussen gestructureerd werken en ruimte voor eigen inbreng.


Wij garanderen een veelzijdige en afwisselende stage, waarbij je veel aspecten van Mercedes-Benz leert kennen.


Jouw werkzaamheden:

  • Opstellen van rapportages en uitvoeren van analyses;
  • Opstellen van samenwerkingsovereenkomsten;
  • Assisteren bij diverse taken rondom de leveringen aan speciale klantgroepen;
  • Contact met dealerbedrijven en andere relaties waarbij je vragen beantwoordt die voortkomen uit tenders of samenwerkingsovereenkomsten;
  • Bijdrage leveren aan de voorbereiding en organisatie van relatie events;
  • Ondersteunen bij het beheer en de planning van de demovloot;
  • Administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling.


Dit ben jij:

  • Een enthousiaste en leergierige hbo/wo-student(e).
  • Een studierichting Bedrijfskunde, Commerciële Economie, International Business, Ondernemerschap & Retail Management.
  • Je werkt en denkt klant-, service- én resultaatgericht.
  • Een gezonde dosis ambitie en eigen initiatief mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
  • Passie voor auto’s is een pré.


Wat mag jij van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om in een professionele sfeer en onder goede begeleiding veel te leren over alle aspecten die komen kijken bij sales in een internationale organisatie.
  • De ruimte om zoveel mogelijk kennis op te doen en ons te verrassen met frisse ideeën.
  • Behulpzame, vriendelijke en professionele collega’s die je in jouw ontwikkeling steunen.
  • Met de juiste begeleiding ga je zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag.


Wij zijn opzoek naar een stagiaire voor een periode van vijf maanden of langer. Wij bieden een stagevergoeding van € 350,- per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur.

Hebben we je interesse gewekt?

Dus, als jij klaar bent om je passie voor auto's te combineren met hands-on ervaring en een hecht team, dan is deze stageplek bij Mercedes-Benz Nederland jouw volgende geweldige avontuur! Join us now!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior planner

Eminent Groep, Nieuwegein, Utrecht
1 week geleden
Functieomschrijving . Kan jij snel schakelen? Ben jij zelfstandig en nauwkeurig? En ben jij woonachtig in de regio Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een planner personeel en middelen. De projectteams dienen te worden voorzien van eigen werkmateriaal en personeel op de project locatie. Als het materiaal en materieel perfect op...
Eminent Groep

Logistiek Teamleider

Tempo-Team, Nieuwegein, Utrecht
€ 3.500 per maand
2 weken geleden
Functieomschrijving“Stuur je sollicitatie met je motivatiebrief en CV”. Daar doen wij bij deze vacature als logistiek teamleider bij PostNL niet aan mee! Tijdens het selectieproces kijken we namelijk niet naar je achtergrond, maar via een Game Based Assessment gaan we kijken of je een match bent met de functie. Wat de functie verder inhoudt? Dat lees je in deze vacature!Wat...
Tempo-Team

Onderhoudsmonteur, Nieuwegein

FC Utrecht, Nieuwegein, Utrecht
3 weken geleden
Vind jij het leuk een technische afwisselende functie te hebben? Kan jij een grote verantwoordelijkheid aan? En ben jij klantgericht? Wellicht is deze vacature wel iets voor jou!Vind jij het leuk een technische afwisselende functie te hebben? Kan jij een grote verantwoordelijkheid aan? En ben jij klantgericht? Wellicht is deze vacature wel iets voor jou!Als onderhoudsmonteur heb jij een grote...
FC Utrecht