Accountant

ETL Accountants en Adviseurs


Datum: 1 week geleden
Stad: Barendrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
ETL Accountants en Adviseurs
Loop jij als accountant warm voor het MKB+ en de auditpraktijk? Reageer dan snel

Top en Co Accountants en Belastingadviseurs is actief in het brede spectrum van het gehele MKB. Ons Audit team is gevestigd in Barendrecht en groeit hard. Om deze reden zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. De werksfeer bij Top en Co laat zich omschrijven als informeel, open en betrokken. Een leuk en enthousiast team dat zich verder wil ontwikkelen en hier ook de potentie voor in huis heeft. Ons team van Top en Co bestaat op dit moment uit 14 collega’s die in wisselende teams onze klanten van dienst zijn.

WERKEN BIJ EEN ETL KANTOOR

The best of both worlds: lokaal werken en de sfeer van een klein kantoor met de mogelijkheden van een grote groep

BEHEER EEN EIGEN KLANTENPORTEFEUILLE

Op welk niveau je ook werkt, betrokkenheid bij de klant begint vanaf dag 1 dat je bij ons aan de slag gaat

VRIJHEID OM TE DOEN WAT JE LEUK VINDT

Je krijgt veel verantwoordelijkheid, waar je ook veel vrijheid voor terug krijgt

PARTTIME WERKEN IS MOGELIJK

Carrière maken en partner worden kan bij ons ook als je parttime werkt

WERK EN PRIVÉ ZIJN IN BALANS

Tachtig uur werken doen we in twee weken

Wat ga je doen?

Je hebt ruime ervaring in de accountantspraktijk en wilt je vleugels verder uitslaan. Bij ons heb je veel vrijheid van handelen en verantwoordelijkheid voor een eigen klantenportefeuille. Je gaat je bezighouden met:

  • Complexe controlewerkzaamheden, beoordelings- en reviewwerkzaamheden
  • Opstellen van tussentijdse cijfers en managementrapportages
  • Signaleren van verbetermogelijkheden bij de ondernemers die we bedienen
  • Bespreken van (tussentijdse) cijfers
  • Je stuurt collega’s aan en begeleid zowel beginnend als ervaren assistent accountants bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de teamdoelstellingen en stuurt tijdig bij wanneer nodig.

Je verricht reviewwerkzaamheden, bewaakt budgetten en verzorgd de werkplanning voor je team.

Er wordt zowel op ons kantoor in Barendrecht gewerkt als op locatie bij onze klanten. Door de verscheidenheid aan klanten zijn de werkzaamheden zeer afwisselend. Als Accountant ben je eindverantwoordelijk voor controle- en beoordelingsopdrachten en rapporteer je rechtstreeks aan de Partner/ Register Accountant.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een enthousiast en professioneel team van gemotiveerde collega's. We zijn nuchtere mensen en er wordt op een informele manier met elkaar samengewerkt. We staan voor een zeer persoonlijke dienstverlening richting de klanten. Als Accountant krijg je volop ruimte om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Je werk wordt gekenmerkt door een brede dienstverlening, veel eigen verantwoordelijkheid en een plezierig contact met zowel klanten als collega’s. Je kunt als accountant bij ons parttime werken.

Jouw profiel

  • Je hebt je RA of AA titel al behaald of de opleiding bijna afgerond
  • Ervaring in een vergelijkbare rol binnen de accountancy
  • Vakinhoudelijk sterk, dienstverlenend en ondernemend
  • Affiniteit en ervaring met MKB bedrijven
  • Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig, nauwkeurig en gericht op samenwerken
  • Verder ben je initiatiefrijk, oplossingsgericht en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.

SOLLICITATIEPROCEDURE

  • SOLLICITEER HIER Je solliciteert direct via de sollicitatie button bovenaan de vacature.
  • CONTACT Nadat je bij ons gesolliciteerd hebt wordt er op korte termijn contact opgenomen door de HR/Recruitment afdeling.
  • EERSTE GESPREK Het eerste gesprek zal veelal op locatie plaatsvinden en is een eerste kennismaking. Vooral de wederzijdse klik vinden we erg belangrijk. Er is volop ruimte om over en weer vragen te stellen. Jij moet niet alleen bij ons passen, maar wij moeten ook bij jou passen.
  • TWEEDE GESPREK Het tweede gesprek is een verdiepingsgesprek. Waar liggen je ervaringen, wat zijn je wensen, wat zijn onze ambities en sluiten die bij elkaar aan. Ook is er volop ruimte om de vragen die je eventueel nog hebt te stellen.
  • ARBEIDSOVEREENKOMST Wanneer het 2e gesprek ook positief verlopen is zullen we samen doornemen wat wij je kunnen bieden en de arbeidsvoorwaarden bekijken. Daarna zal jouw arbeidsovereenkomst worden opgesteld.
  • WELKOM! En voor je het weet kun je beginnen aan jouw eerste dag. Welkom!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Inspecteur Elektrotechniek, Barendrecht

Intro Personeel, Barendrecht, Zuid-Holland
1 week geleden
Over de jobDie Inspectie Is Voltooid! Alle Onderdelen In De Keuringslijst Zijn Netjes Afgevinkt. Op Één Kabel Na Was Alles Prima In Orde. Als Inspecteur Elektrotechniek, Keuringsmonteur Elektrotechniek En Elektrotechnisch Inspecteur Verwerk Je Dit Goed In De Tablet En Stuur Je Dat Terug Naar Kantoor. Nadat De Contactpersoon Een Krabbel Heeft Gezet Stap Jij Weer In De Bus Om Naar...
Intro Personeel

Sign maker, monteur in Barendrecht

Reclame Compleet, Barendrecht, Zuid-Holland
1 week geleden
Reclame Compleet Is Opzoek Naar Een Allround Sign / Reclame Monteur Die Passie Heeft Voor Het Vak. Je Taken Zullen O.a. Bestaan Uit– Plakken van raam- en autobelettering.– Bevestigen/installeren van gevelreclame, o.a. borden, freesteksten.– Monteren/opbouwen van lichtreclame.– Vrijstaande reclame opbouwen, o.a. zuilen, bouw- en projectborden.– Bewegwijzering installeren, binnen en buiten.– Wandvisuals monteren, o.a. textielframes, spandoeken, behangFunctie-eisen– Je hebt technisch inzicht.–...
Reclame Compleet

Bakwagenchauffeur C, Barendrecht

IQ Select, Barendrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Functie omschrijvingStap aan boord bij een transportbedrijf in Rotterdam dat de ruggengraat vormt van logistieke efficiëntie! We zijn op zoek naar gepassioneerde Bakwagenchauffeurs C die klaar zijn om de weg op te gaan. Heb jij ervaring en ben jij de Bakwagenchauffeur C die wij zoeken? Solliciteer dan direct!Wat staat er op jouw takenlijst? Als Bakwagenchauffeur C bij dit Rotterdamse transportbedrijf...
IQ Select