Timmerman zorgsector Vlaardingen

Bowers


Datum: 1 week geleden
Stad: Vlaardingen, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Bowers
Ben jij een timmerman die het prettig vindt om onder de mensen te zijn? Krijg jij een goed gevoel van het de vorige generatie het een stukje makkelijker te maken? Wil jij iets betekenen voor jouw medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ik ben op zoek naar een allround vakkracht die geen uitdaging uit de weg gaat en zeer uiteenlopende woningaanpassingen wilt uitvoeren.

Wat houdt deze functie in? Jij gaat zelfstandig of met een collega op pad om woningaanpassingen bij mensen thuis uit te voeren en het thuis wonen een stuk comfortabeler te maken.

Dit kunnen kleine aanpassingen zijn zoals; deurposten verbreden, sanitaire aanpassingen of keuken aanpassingen. Maar ook grotere projecten als het plaatsen van sleep of trapliften, verstelbare keukens plaatsten of deurautomaten plaatsen. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren moet jij allround genoeg zijn en niet schrikken van een beetje elektra-, loodgieter-, stuk- of tegelwerk. Al met al een erg mooie en unieke functie waarbij jij jouw vakmanschap kan inzetten om andere mensen gelukkig te maken.

Interesse? bel of mail mij direct.

06 – 21 10 17 86 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen

– Voldoende aantoonbare werkervaring;

– Jij bent sociaal en hebt goede communicatieve vaardigheden;

– In het bezit van een VCA-B certificaat of jij bent bereid deze te halen;

– Rijbewijs B (Wel zo handig als een eigen bus krijgt).

Functie-voorstel

Een zeer uitdagende baan met uniek timmerwerk waarbij jij met jouw technische vaardigheden iets kan betekenen voor jouw medemens. Hier word jij door ons natuurlijk goed voor beloond. Wij bieden jou goede primaire arbeidsvoorwaarde en daarnaast de mogelijkheid tot:

– Persoonlijke begeleiding, wij willen het beste uit je halen!

– Pensioenregeling en reiskosten vergoeding;

– Een eigen werkbus;

– Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie.

– 10% gelukkiger in 2 jaar!

Solliciteer direct en stuur je cv op, whatsapp of bel mij even als je nog vragen hebt 06 – 21 10 17 86!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Filiaalmanager

vanHaren Schoenen BV, Vlaardingen, Zuid-Holland
1 week geleden
Heb jij ervaring als bedrijfsleider, winkel manager, shop manager of retail manager en zoek jij een nieuwe uitdaging als store manager binnen de detailhandel of retail? Bij vanHaren ben je als store manager altijd welkom! Dat vanHaren al ruim 90 jaar een begrip is in Nederland en tegenwoordig in België, wist je vast al. Als familiebedrijf zijn wij onderdeel van...
vanHaren Schoenen BV

Traineeship Inkomensconsulent, Vlaardingen

koen, Vlaardingen, Zuid-Holland
1 week geleden
Wat jij doetAls trainee inkomensconsulent ga je aan de slag met diverse facetten van de sociale zekerheid. Gedurende het 1-jarig traineeship word je opgeleid tot een gekwalificeerd professional die in staat is om burgers effectief te adviseren en te begeleiden in hun inkomenssituatie. Het traineeship omvat zowel theoretische verdieping als praktijk ervaring. De online opleiding is een praktijkgerichte training waarin...
koen

Schilder

VNOM | We get the job done, Vlaardingen, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wat ga je doen?Voor een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met totaalonderhoud zijn wij op zoek naar een schilder met ruime werkervaring binnen deze sector. Ben jij een schilder die alle type werkzaamheden graag uitvoert? Bijvoorbeeld onderhoud, renovatie maar ook nieuwbouw. Dan is deze vacature voor jou bestemd! Je zal vast en zeker bekend zijn met de dagelijkse werkzaamheden, hieronder...
VNOM | We get the job done