Monteur laag- of midden spanning, Emmen

Techvisie


Datum: 1 week geleden
Stad: Emmen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Techvisie
Woon je in de regio Emmen en ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Lijkt het je leuk om opgeleid te worden tijdens je werk tot monteur laag- of midden spanning? Dan is dit de vacature voor jou!

Wat ga je o.a. doen als monteur laag-of midden spanning?

Als monteur laag- of midden spanning sluit je woningen aan op het stroomnet. Je graaft sleuven en legt de kabels in de grond. Je komt tot aan de hoofdschakelaar in huizen en gebouwen. Je legt aan, monteert en maakt distributienetten gebruiksklaar. Ook zorg je voor onderhoud en reparatie.

Wat verwachten wij van jou als monteur laag- of midden spanning?

  • Je hebt enige affiniteit in het technische werkgebied.
  • Je bent enthousiast om aan de slag te gaan.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent in het bezit van minimaal een VMBO diploma.

Wij bieden aan jou:

  • Een marktconform salaris.
  • Doorgroeimogelijkheden binnen een uitdagende organisatie.
  • Kleding en PBM’s.
  • Pensioenregeling
  • Aanbrengbonus
  • Een vast aanspreekpunt vanuit Techvisie.
  • Een baan voor een langere periode.

Over Techvisie

Techvisie stelt al ruim 20 jaar vakmensen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Vanuit 5 vestigingen laten we niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe en waarom.

We zijn een grote speler in de uitzendbranche op het gebied van bouw en techniek voor zowel buitenlands als Nederlands personeel. Dat zegt veel over onze mentaliteit. Wij zijn trots op het bedrijf, leggen de lat hoog en behouden een eigen karakter en eigen identiteit in de markt. Dat klanten dat waarderen blijkt uit ons succes. Een uitstekende positie om verder te groeien en om onze klanten en uitzendkrachten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij onze organisatie draait het om vakmensen die moeten presteren. Dat onderschrijft het belang van opleiding, een gestructureerde organisatie en veiligheid. Vanzelfsprekend hebben wij daarom alle belangrijke certificeringen en keurmerken in huis.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast of wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Stepan David via 06-26813589 Weet je zeker dat dit de functie voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parkeermedewerker vakantiebaan

Tempo-Team, Emmen, Drenthe
€ 16 per maand
20 uur geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een leuke tijdelijke (vakantie) baan waarbij jij mensen kunt helpen lees dan snel verder!Wat bieden wij jou40 uur per weekEmmenTijdelijkWie ben jijJij bent een vriendelijk, behulpzaam en communicatief vaardig persoon die er energie uit haalt mensen te helpen. Je bent geduldig, vriendelijk en empatisch.Wat ga je doenIn deze functie ga jij aan de slag als...
Tempo-Team

CNC Frezer Verspaning Metaaltechniek Verspaning

WR.nl Solliciteren, Emmen, Drenthe
1 dag geleden
Wie wordt jouw werkgever?: WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever:Deze werkgever is een fijnmechanisch high-end precisiebedrijf met langjarige ervaring in verspaning en het lakken van componenten van een breed scala aan materialen.Ben jij een CNC Frezer?Heb je ervaring met het bewerken van metaal?Vaste baan: CNC Frezer Metaal MBO...
WR.nl Solliciteren

Snij Operator

Pro Industry, Emmen, Drenthe
€ 2.000 - € 5.000 per maand
4 dagen geleden
FunctieomschrijvingWil jij als operator werken in de 3-ploegendienst en tot wel € 3.100,- bruto per maand verdienen? Je komt te werken bij een producent van glasoplossingen die zich wil onderscheiden met gedreven, professionele en sympathieke vakmensen. Vind jij het belangrijk om binnen een open en betrokken cultuur te werken? Dit is je kans! Je komt te werken bij een platte...
Pro Industry