Administratief medewerker in de omgeving Utrecht, customer service, parttime, Woerden

Lodger


Datum: 1 week geleden
Stad: Woerden, Utrecht
Contract type: Voltijd
Lodger
Ben jij de vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn? Heb je een passie voor klanttevredenheid en help je graag anderen? Lees snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken en klanten kunt laten glimlachen!

Dit ga je doen

Jij bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie waarbij jij:

  • 1e lijns telefoonopname oppakt
  • Binnenkomende orders verwerkt
  • Vragen van klanten telefonisch, per e-mail en via sociale media beantwoordt
  • Orders accuraat verwerkt
  • Productadvies geeft en voorraden en levertijden bijhoudt
  • Seizoenscollecties voorbereidt
  • Zakelijke correspondentie zelfstandig behandeld in het Engels en Nederlands

Productkennis verzorgen wij voor je zodat je binnen no-time onze specialist wordt! Je werktijden zijn van 8.30 tot 17.00 op doordeweekse dagen.

Dit vragen we

  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Enige ervaring met een Customer Relationship Management Software is een pre
  • Mbo-niveau 4 (commerciële administratieve richting)
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Gunstig woonachtig ten opzichte van Woerden

Goed om te weten: er stopt helaas geen bus voor onze deur, maar station Woerden is +/- 15 minuten lopen en diverse snelwegen zijn dichtbij, waaronder de A12.

Wij bieden

  • Een passend salaris en een goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding voor auto en ov
  • Bij ons krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en door te groeien
  • Lunchen doen we gezellig samen
  • Zin in een McFlurry? Er is een McDonalds recht tegenover ons
  • Jaarlijks een teamuitje
  • Uitzicht op een vast contract

We volgen de cao voor de Groothandel in Textielgoederen en Aanverwante artikelen.

Over het bedrijf

Lodger is opgericht in het jaar 2000 en ontwikkelt sindsdien vernieuwende en originele producten die het leven van baby’s en ouders ‘easygoing’ maken in meer dan 15 landen. Wij staan voor slim ontworpen babyproducten van Nederlandse bodem die zich onderscheiden door eigenzinnige designs, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden. We zijn gevestigd in Woerden (tussen Gouda en Utrecht).

Over het team

Bij Lodger werken momenteel 10 collega’s, een lekker rustig clubje en hierdoor kennen we elkaar goed. Er heerst een open bedrijfscultuur waar zowel gelachen als hard gewerkt wordt. Zo hebben we een voetbaltafel waar we af en toe een potje spelen. Meer horen? Lees maar eens wat onze medewerkers zeggen over Lodger!

Medewerkers aan het woord

Sienna – Wat ik zo fijn vind bij Lodger is dat het een klein en hecht team is. Ik ga met plezier naar mijn werk omdat niet elke dag hetzelfde is en er gezellige mensen werken.

Tristan – Ik vind de sfeer bij Lodger gezellig, luchtig en vrij en er is genoeg ruimte voor eigen initiatief.

Melissa – Ik werk hier nog niet zo lang, maar ik voel me al meteen thuis. De sfeer is ongedwongen, je kunt altijd alles vragen en tussen het werken door wordt er genoeg gelachen.Ik ga met plezier naar mijn werk!

Enthousiast? We horen graag van je!

Wil jij het verschil maken in klanttevredenheid? Solliciteer nu en word onze nieuwe customer service medewerker! Laten we samen bouwen aan een geweldige ervaring voor onze klanten.

Als je nog vragen hebt, mail gerust via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. ter attentie van Dhr. A. Gerding. Wil je gelijk solliciteren? Dat kan via de knop “Solliciteren” door je cv en motivatie te sturen.

Zzp'ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountant Accounts Paybale

Arvesta, Woerden, Utrecht
1 week geleden
About The JobThe Accountant 'Accounts Payable' is responsible for the timely processing of purchase invoices of the various operating companies of Arie Blok, in line with legal and accounting standards and within the applicable working regulations of Arvesta/Arie Blok.The Accounts Payable works well with other colleagues within the finance department.The expectations associated with this position can be divided into the...
Arvesta

Technisch manager

Eminent Groep, Woerden, Utrecht
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als Technisch manager coördineer je meerdere civieltechnische projecten en draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame oplossingen. Je speelt een cruciale rol in de samenwerking binnen projectteams en met externe stakeholders, waarbij je technische expertise en oog voor consensus essentieel zijn. Je bent betrokken vanaf de conceptfase tot de realisatie van projecten zoals stadsontwikkeling, infrastructuur...
Eminent Groep

Senior egineer (rail) infra

Eminent Groep, Woerden, Utrecht
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als Senior engineer ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project, maar ook voor de aansturing en begeleiding van junioren. Conform de gestelde randvoorwaarden natuurlijk. Jij hebt de regie en beslissingsbevoegdheid over het technisch inhoudelijke deel van de projecten. Zo lever je een optimale bijdrage aan de vastgestelde doelstellingen. Jij stemt de technische oplossingen af...
Eminent Groep