Afweger (Dagdienst), Hoensbroek

Partner Group


Datum: 1 week geleden
Stad: Hoensbroek, Limburg
Contract type: Voltijd
Partner Group
Wil je wel lekker fysiek bezig zijn zonder een sportschool abonnement te hoeven nemen en is stilzitten niks voor jou? Werk je daarnaast graag zelfstandig en secuur?

Wil je wel lekker fysiek bezig zijn zonder een sportschool abonnement te hoeven nemen en is stilzitten niks voor jou? Werk je daarnaast graag zelfstandig en secuur? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een afweger. In deze functie is het jouw taak om de grondstoffen af te wegen zodat de siroopkamer meteen aan de slag kan met het produceren van de juiste hoeveelheid siroop.

Over het bedrijf

Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan het samenstellen van diverse dranken? Of sta je wel eens in de kroeg en denk je: “hoe wordt deze drank gemaakt”? Dan is werken bij onze opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie wellicht iets voor jou.

Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke bottelaar van verschillende soorten dranken. Naast het bottelproces biedt de klant ook een totale supply-chain oplossing, van planning en sourcing van grondstoffen en verpakking tot opslag en transport.

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek fit en houdt van aanpakken;
  • Jij bent secuur en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Het is een pre als je kennis hebt van SAP.

Wat wij bieden

  • Een functie voor periode mei t/m juni met kans op verlenging;
  • Je komt te werken bij een gerenommeerd bedrijf, met een prettige werksfeer;
  • Het bruto uurloon ligt tussen de € 14,44 - € 15,43 (afhankelijk van jouw kennis en ervaring).

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Servicemedewerker Kassa

Albert Heijn, Hoensbroek, Limburg
1 week geleden
In de winkel.In elke winkel zijn er verschillende functies en er is er altijd wel één die het beste bij jou past. Je kunt bijvoorbeeld klanten adviseren, ze helpen met het vinden van producten of de winkel op orde houden. Bij Albert Heijn willen we ons werk altijd op de allerbeste manier doen en onze klanten optimaal helpen. Dus als...
Albert Heijn

Sales Engineer

Olympia, Hoensbroek, Limburg
1 week geleden
Wat ga je doen?Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en klaar om een dynamisch en jong team te versterken in de snelgroeiende markt van zonnepanelen en verduurzaming? Dan is deze functie perfect voor jou! Als Sales Engineer in de verduurzamingsbranche help je klanten bij het groener maken van hun woningen of bedrijfspanden, met producten zoals zonnepanelen, laadpalen en dakrenovaties....
Olympia

Schoonmaker

Jobbird.com, Hoensbroek, Limburg
1 week geleden
Wil jij deze zomer van 8 juli t/m 26 juli vakantiewerk doen en lekker bijverdienen met een top salaris, relaxte werktijden én een job dichtbij huis? Kom dan werken als Schoonmaker bij Vebego Cleaning Services! Maak Vebego in Hoensbroek blinkend schoon van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur en poets meteen je banksaldo op!Dit ga je doenDenk je...
Jobbird.com