Werrkvoorbereider calculator

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als werkvoorbereider/calculator ben jij onderdeel van het team binnen een renovatie- en onderhoudsbedrijf. Het bedrijf renoveert en onderhoudt woningen en gebouwen. Denk aan VVE’s , woningcorporaties en kantoren.

Jouw collega’s van het projectmanagement halen nieuwe opdrachten binnen, zoals bijvoorbeeld nieuwe klanten. Het is aan jouw als werkvoorbereider/calculator om deze projecten te calculeren. Dit betekent een zo duidelijk mogelijk kostenoverzicht schetsen richting de klant. Hierbij ben jij vrij om jouw bouwkundige kennis te gebruiken en om met alternatieve voorstellen te komen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, want de uitvoerder helpt je hierbij. Als het calculatieproces gedaan is, switch je naar de werkvoorbereiding. Tijdens dit proces heb je contact met onderaannemers, vraag je offertes aan bij verschillende partijen, bereken je de hoeveelheid materiaal en manuren. Tot slot stel je een planning op en begeleidt je het verdere proces.

Functie Eisen

Deze functie past bij jou als je het leuk vindt om verschillende processen te leiden. Het kan best een uitdaging zijn om verschillende projecten tegelijk te draaien, omdat je regelmatig moet schakelen tussen de projecten als je bijvoorbeeld gebeld wordt met een vraag. Wij zoeken daarom iemand die:

  • Communicatief sterk is
  • Accuraat kan werken
  • In het bezit is van een mbo- en/of hbo bouwkunde diploma
  • Beschikt over werkervaring, vanaf twee jaar

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod

    • Een uitdagende, drukke en afwisselende functie bij een leuke organisatie;
    • Er heerst een mentaliteit van hard werken en er is sprake van een open en informele werksfeer;
    • Een goed salaris is overeenstemming met jouw ervaring en ambities
    • Doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld projectleider

Bedrijfsprofiel .

Dit groot onderhoudsbedrijf biedt multidisciplinaire bouwkundige dienstverlening, inclusief begeleiding en ondersteuning, vanuit vijf vestigingen verspreid door het hele land.

Zij bieden een brede dienstverlening op het gebied van renovatieprojecten, planmatig onderhoud, service- en mutatieonderhoud en van diverse specialistische onderhoudstechnieken. Daarbij kunnen zij inspecties uitvoeren en bouwkundig advies geven. In feite kunnen klanten elke vraag over werkzaamheden aan de binnen- en buitenzijde van uw gebouwen bij deze partij neerleggen: van de complete renovatie van woningen, flatgebouwen of parkeergarages tot klein bouwkundig onderhoud.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Finance Traineeship

Jobbird.com, Den Helder, Noord-Holland
1 dag geleden
Wat wij vragenOpleidingBachelor Talen Je beheerst NederlandsWat wij bieden Salaris € 2.700 tot € 2.800 Dienstverband fulltime Type vacature InternVacaturebeschrijvingOver de functieBen jij een ambitieuze recent afgestudeerde HBO/WO student met een sterke interesse in Finance en op zoek naar een krachtige start in de financiële wereld? USG Finance biedt een uitdagend Finance Traineeship aan waarmee je de kans krijgt om...
Jobbird.com

Servicetechnicus Werktuigbouwkunde omgeving Den Helder

ABC Professionals NL, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat zich ‘achter de hekken’ van defensie afspeelt? Zie jij jezelf wel voor dit bedrijf werken op kazernes, vliegbases of een marinebasis?Voor de klant van dit bedrijf, de Koninklijke Marine, doen ze op de locatie in Den Helder het onderhoud aan diverse technische installaties in utiliteitspanden. Denk bijvoorbeeld aan verwarming, ventilatie of koelinstallaties. Jij...
ABC Professionals NL

HR Verzuimbegeleider

Unique, Den Helder, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat ga je precies doenAls HR Verzuimbegeleider bij de Directie Materiële Instandhouding (DMI) van het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van leidinggevenden in het proces rondom ziek- en herstelmeldingen en verzuimbegeleiding. Je draagt actief bij aan het re-integreren van medewerkers in het arbeidsproces en schenkt aandacht aan verzuimende medewerkers om het ziekteverzuim te beperken.de volgende taken...
Unique