Bouwkundig uitvoerder

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Contract type: Deeltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

In deze functie als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het verduurzamen, onderhouden en het renoveren van bestaande en tevens bewoonde bouw. Naast de kwaliteit die jij probeert te waarborgen van de uitvoering, is dus ook het communiceren richting bewoners en het begeleiden hiervan belangrijk.

Op de bouwplaats ben jij het eerste aanspreekpunt en je geef leiding aan de medewerkers en collega’s uit het team. Met als belangrijkste doel het succesvol afronden van projecten. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, partners, bewoners en de overige betrokken partijen.

Vanuit je rol als uitvoerder ben je de verantwoordelijke voor de organisatie van de projecten:

  • Jij bent degene die de planning coördineert en er voor zorgt dat personeel en materieel tijdig worden ingezet.
  • Met alle noodzakelijke eisen en regels op de bouwplaats in acht nemende, zie jij toe op kwaliteit en een veilige werkomgeving.

Functie Eisen

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als uitvoerder in nieuwbouw en/of renovatieprojecten;
  • In het bezit van VCA VOL;
  • Woonachtig in de omgeving van Enschede / Apeldoorn;

De uitvoerder die wij zoeken heeft een flexibele instelling, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en heeft een passie voor het vak.

Direct solliciteren

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

    • Een salaris van € 2700 - 3700, afhankelijk van ervaring;
    • De kans om mee te werken aan uiteenlopende en uitdagende projecten;
    • Voldoende mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
    • Persoonlijk studiebudget van € 750,- via Eminent.

Bedrijfsprofiel .

Dit familiebedrijf bestaat al zo’n 50 jaar en kenmerkt zich door zowel de platte organisatiestructuur als interne- en externe betrokkenheid. Hiernaast staat ontwikkeling centraal. Ontwikkeling voor de interne collega’s, maar ook op het gebied van projecten. Klanttevredenheid staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel en hier ligt dan ook de focus tijdens projecten.

Er wordt voornamelijk gericht op de woning- en utiliteitsbouw, maar daarnaast is deze opdrachtgever ook actief in de vastgoedontwikkeling, transformatie en onderhoud. Kortom; een bedrijf met een grote variatie aan projecten waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruiter – Enschede

TecT, Enschede, Overijssel
5 dagen geleden
Als Recruiter ben je de spil in het vinden en aantrekken van de beste technisch professionals in diverse vakgebieden, van elektrotechniek tot software engineering. Je bouwt nauwe relaties met kandidaten, waarbij je hun behoeften en ambities begrijpt om de match te maken. Naast het werven voor klanten, speel je ook een sleutelrol in het uitbreiden van ons team van engineers...
TecT

Verkoopadviseur, Enschede

NasWerkt, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Ben jij een geboren verkoper met een commerciële drive? Toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Dan heb ik goed nieuws voor je! Start als Verkoopadviseur, krijg je direct een contract en verdien tot wel € 3300,- bruto per maand!Wat ga je doen?In de rol van Verkoopadviseur kom je terecht in een gezellig en snelgroeiend familiebedrijf. De werksfeer is...
NasWerkt

(Assistant) Financial Controller

CAPE Groep, Enschede, Overijssel
2 weken geleden
IntroductieAls (Assistent) Financial Controller aan de slag in een dynamisch bedrijf met veel jonge medewerkers? Wij zoeken een nieuwe collega die ons driekoppige team komt versterken. We komen graag met je in contact om hier meer over te vertellen!CAPE Groep is opgericht in 2000 en realiseert digitale innovatie voor sectoren als de bouw en logistiek. Samen met onze zusterbedrijven Carthago-ICT...
CAPE Groep