Adviseur Vastgoed Installatietechniek

Sweco


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leeuwarden, Friesland
Contract type: Voltijd
Sweco
Toon lef voor een mooie wereld

Ons team Vastgoedadvies is een hecht en veelzijdig team dat op alle vlakken van technisch gebouwbeheer adviseert. Ik zoek een enthousiaste adviseur vastgoed, die het leuk vindt om in de breedte te adviseren over het installatietechnisch beheer van vastgoed.

– Pieter Broer – teammanager Vastgoedadvies

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 22.000 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijke gebied. Vanuit onze Business Unit Vastgoed leveren wij expertise op het gebied van Vastgoedmanagement en Vastgoedadvies. Vanuit Vastgoedadvies bedienen wij vastgoedeigenaren en -gebruikers en geloven wij dat het duurzaam in stand houden van vastgoed een voorwaarde is voor een veilige en prettige werk- en leefomgeving. We zijn de betrokken, benaderbare partner met erkende expertise. Wij zijn voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen op technisch gebied en wet- en regelgeving. We focussen ons op de klantvraag, leveren kwaliteit en realiseren mooie projecten met passie. We bieden alle technische vastgoedadviesdiensten om bestaand vastgoed toekomstbestendig te maken en te houden. Waar nodig ontsluiten wij de Sweco-brede dienstverlening.

Als adviseur vastgoed houd je je bezig met vraagstukken omtrent het toekomstbestendig in standhouden van vastgoed. Onze klanten zijn onder andere overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, commercieel beleggers en eigenaren. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit adviesdiensten in relatie tot beheer, huisvesting, wet- en regelgeving, due diligence bij aan- en verkoop en het opstellen van duurzame meerjarenonderhoudsplannen. Veel gebruikte inspectie methodes zijn hierbij conditiemeting volgens de NEN 2767 en de RgdBOEI-methodiek. Ook zet je (prestatiegerichte) onderhoudscontracten op en controleer je deze. Je bereidt contractonderhoud voor en begeleidt (preventief, curatief en correctief) planmatig onderhoud, groot onderhoud, renovatie en verbouwingen, vaak in de rol van projectleider.

Daarnaast ondersteun je onze klanten op het gebied van specialistisch installatietechnisch/ bouwkundig advies, vraagstukken omtrent verduurzaming en veiligheid en milieu (NEN 3140, brandveiligheid, beveiliging en Arbo, SCIOS, Legionella, etc.). Dankzij jou en je collega’s weten onze opdrachtgevers precies in welke technische staat hun (toekomstige) vastgoed zich verkeert en wat ze de komende jaren kunnen verwachten qua investeringen. Kortom: een veelzijdige technische adviesfunctie met een grote eigen verantwoordelijkheid.

Dit is wat jij meebrengt

  • Afgeronde technische hbo-opleiding;
  • NEN 2767/ RgdBOEI gecertificeerd is een pré;
  • Aantal jaar relevante ervaring bij een adviesbureau of technisch dienstverlener;
  • Ambitie. Zowel persoonlijke als commerciële groei is voor jou belangrijk;
  • Communicatief sterk, zowel Nederlands als Engels.

Dit is wat je van ons kunt verwachten

  • Je werkt aan uitdagende projecten die er echt toe doen
  • Een moderne en hybride werkomgeving die bruist, verschillen omarmt en persoonlijk leiderschap stimuleert
  • Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien
  • Een hecht team met de beste mensen
  • Veel vertrouwen, steun en een helpende hand

Dit is wat we jou bieden

Bij Sweco zit je goed. Dit mag je verwachten van een werkgever met het World-class Workplace label. Om te beginnen ontvang je een goed salaris en maar liefst 32 vakantiedagen. Daarnaast bieden we een thuiswerkvergoeding, vakantietoeslag, een circulaire thuiswerkplek en een uitstekende pensioenregeling waar Sweco 85% van de maandelijkse inleg betaalt.

Daarnaast krijg je bij Sweco veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En heb je binnen ons arbeidsvoorwaardenpakket de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Solliciteer op deze functie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de button ‘solliciteer’. We kijken uit naar je cv en motivatie!

Neem bij inhoudelijke vragen of interesse in Sweco contact op met Pieter Broer via +31 6 22 69 67 85 of [email protected]. Vragen over het sollicitatieproces kun je stellen aan Bert aan den Toorn via +31 6 39 44 05 98 of [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Communicatie en Contentadviseur Hogeschool ai

Jobbird.com, Leeuwarden, Friesland
1 week geleden
Over de functieDe functie -Het nieuwe studiejaar staat voor de deur en dat betekent dat onze marketingcommunicatie middelen voor al onze opleidingen (brochures, factsheets, online teksten) herzien worden. We zien kansen deze nog beter bij de student journey aan te laten sluiten. Daarom zijn we op zoek iemand die:Zich de student journey snel eigen kan maken en dit kan vertalen...
Jobbird.com

Keukenmedewerker

Valk Jobs, Leeuwarden, Friesland
2 weken geleden
IntroductieBesteed je vrije tijd in de keuken van Van der Valk Hotel Leeuwarden! Kom werken als keuken medewerker en assisteer onze koks bij het voorbereiden en bereiden van gerechten. Deze vacature is de ideale mogelijkheid om naast je studie, je bankrekening te vullen!BeschrijvingAls keukenmedewerker ondersteun je de koks in de keuken. Je help mee bij het (voor)bereiden van de gerechten,...
Valk Jobs

Kwaliteitsmedewerker, Leeuwarden

Wierenga & De Graaf, Leeuwarden, Friesland
3 weken geleden
Wierenga & De Graaf is voor Goedhart Convenience in Leeuwarden op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker.Bij Goedhart Convenience worden de lekkerste verse broodjes en wraps belegd. Als kwaliteitsmedewerker snap jij als geen ander dat in dit proces een mooie uitdaging ligt op het gebied van kwaliteit en (voedsel) veiligheid.Verantwoordelijkheden.Jij bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem en voedselveiligheid van de bakkerij. Jij...
Wierenga & De Graaf