Klantenservice medewerker in Hilversum

JobBoost


Datum: 1 week geleden
Stad: Hilversum, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
JobBoost
Musthaves

  • Je bent beschikbaar vanaf 3 juni
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent sociaal vaardig en servicegericht
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar

Intro

Heb jij altijd al eens willen werken in de mediawereld? Als klantenservice medewerker kun je werken voor KRO-NCRV, Televizier en de TV Gids. Je hebt contact met klanten die daarop geabonneerd zijn en helpt ze met alle vragen die ze kunnen hebben. Je staat klanten met name telefonisch te woord, later ook per mail.

Werkzaamheden

Je bent het aanspreekpunt voor klanten die een abonnement hebben op (onder andere) KRO-NCRV, Televizier en de TV Gids. Vragen die gesteld worden kunnen gaan over bijvoorbeeld adreswijzigingen, administratieve zaken of opzeggingen. Contact verloopt met name telefonisch, af en toe kan dat ook per mail zijn. Het KCC, de klantenservice afdeling waar je werkt, is constant bezig met het verbeteren van processen. Daarover meedenken wordt gewaardeerd.

Je werkplek is heerlijk! Een fantastisch, modern, kantoor waar ook een aantal andere mediabedrijven en omroepen zijn gevestigd. De afdeling zelf is open en de sfeer is er goed. Het kantoor is met OV uitstekend bereikbaar.

Arbeidsduur en werktijden

Wanneer je student bent, kun je werken vanaf 16 uur per week. Er wordt dan met je gekeken naar je schoolrooster en iedere twee weken wordt er een passend rooster gemaakt. Als je wilt kun je meer werken, tot 30 uur. Ben je geen student, dan gaat het om een verband van 24 uur per week. Je kunt daarbij aangeven welke voorkeursdagen je hebt voor vrije dagen, waarmee zoveel mogelijk rekening wordt gehouden. Enige flexibiliteit daarin is van jou ook nodig. Eén vaste vrije dag per week kan worden gegarandeerd, overige dagen dien je flexibel te zijn voor inroostering. Studeer je? Dan wordt het rooster samen met je teamleider op het studierooster afgestemd. Openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 17.00u.

Organisatie

De organisatie waar je werkt is een media-bedrijf dat van origine tv-gidsen uitbrengt waarin geadverteerd kan worden. Dit heeft zich de afgelopen jaren natuurlijk doorontwikkeld in online oplossingen. De organisatie weet door het opbouwen van jarenlange databases en kennis wat het kijkgedrag van kijkers (online en offline) is en hoe bedrijven daarop programma's moeten afstemmen. Er werken circa 130 collega's in een prachtig kantoor. De afdeling KCC is een gemixte afdeling qua mensen. Hier wordt contact gehouden met de leden/abonnementhouders van de verschillende media die onder de organisatie vallen en van externe partijen waarvoor ze dat doen.

Functie-eisen

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent beschikbaar voor de training vanaf 3 juni
  • Digitaal vaardig
  • Je bent sociaal en service gericht
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto uurloon van €13,53
  • Flexibele inroostering
  • Een mooie opening in de mediawereld
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar
  • Werken voor bekende merken als KRO-NCRV en Televizier
  • Prachtige werkomgeving
  • Een leuke mix van gezellige collega's

Over JobBoost

JobBoost is een uitzendorganisatie met fulltime en parttime banen in heel Nederland. We werken samen met multinationals, het MKB, overheden en startups. Het is onze missie om de beste werknemers en organisaties aan elkaar te koppelen zodat ze samen verder kunnen groeien. Daarmee geven we carrières een boost en helpen we organisaties vooruit.

In onze vacatures geven we een realistisch beeld van de functie met alle nodige informatie. Onze recruiters selecteren de juiste medewerkers en blijven aanspreekpunt voor hen en voor de opdrachtgever. We houden van persoonlijk contact en doen er alles aan om medewerkers een geweldig dienstverband te bieden.

Onze stappen

Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer inWij bellen of whatsappen je om de functie met je door te nemenKom op gesprek op ons kantoor in Amsterdam, of praat met ons via TeamsMaak kennis met jouw nieuwe werkgeverGefeliciteerd met je nieuwe baan!

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior Project Manager Events (m/f/x)

satis&fy AG, Hilversum, Noord-Holland
2 weken geleden
Can you get this organized?Hello at satis&fy - where teamwork and collaboration are not just empty phrases, but lived realities. For over 30 years, our work has been creating unforgettable and unique events worldwide. Whatever we implement, we do it with passion, creativity, and high quality standards.To live up to this, we are looking to strengthen our team in Hilversum...
satis&fy AG

Vakantiewerk schoonmaak | 8 - 9 uur p/w

Nederland Vacature Groep, Hilversum, Noord-Holland
€ 13 - € 16 per uur
2 weken geleden
Taken en verantwoordelijkhedenKlaar om deze zomer met een vakantiejob in actie te komen? Van 22 juli t/m 09 augustus kun je bij Vebego Cleaning Services lekker bijverdienen met een geweldig salaris, relaxte werktijden én een vakantiebaan om de hoek! Kies voor vakantiewerk als Schoonmaker en poets Dudok Melkfabriek in Hilversum blinkend schoon van maandag t/m vrijdag van 17.30 - 19.15...
Nederland Vacature Groep

Docent Duits 2e graads 0,7 FTE

Jobbird.com, Hilversum, Noord-Holland
3 weken geleden
Wat wij vragenOpleidingEr is geen minimale opleiding vereist Talen Je beheerst NederlandsWat wij biedenVacaturebeschrijvingJe verzorgt lessen Duits aan leerlingen op verschillende niveaus. Je ontwikkelt en geeft onderwijs op een boeiende en interactieve manier. Je draagt bij aan een stimulerende leeromgeving en begeleidt leerlingen in hun ontwikkeling.
Jobbird.com