Planner

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Raalte, Overijssel
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als planner bij dit bedrijf vervul je een klant- en oplossingsgerichte functie met veel verantwoordelijkheid. Je speelt een belangrijke rol bij het rondmaken van de dagelijkse (transport)planning en onderhoudt hierbij een gedegen administratie.

Je controleert en accordeert de vrachtpapieren zodat de chauffeurs hun werkzaamheden efficiënt uit kunnen voeren. Door jouw planning en coördinatie verloopt het transportproces zo gestroomlijnd mogelijk.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor chauffeurs en leveranciers. Met jouw kennis en kunde, communicatief vermogen én gezonde portie humor los jij problemen op en zorg jij ervoor dat elke uitdaging op gedegen wijze getackeld worden.

Zie jij jezelf werken binnen deze functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde of saai is? Reageer dan en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Functie Eisen

  • Automatisering
  • Contractbeheer
  • Aardrijkskunde
  • Transportplanning
  • Administratieve Werkzaamheden
  • Expeditie van Goederen
  • Coaching en Begeleiding

Je bent bekend met: administratieve vaardigheden, administratieve werkzaamheden

Persoonlijke Vaardigheden

  • Communicatie
  • Servicegerichtheid

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

    • Een aantrekkelijk en marktconform salaris
    • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
    • Meer dan genoeg mogelijkheden tot opleiding en scholing
    • Werken in een leuk team en een informele omgeving
    • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever

Bedrijfsprofiel .

Deze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de civiele techniek. Met bijna 200 werknemers voeren zij in Nederland en Duitsland projecten uit in de bovenen ondergrondse infrastructuur. Dit bedrijf is een specialist op vrijwel alle disciplines in de civiele techniek, van sloopwerken tot bodemsanering en van de aanleg van wegen en rioolstelsels tot de inrichting van woonwijken en bedrijfsterreinen.

Binnen het bedrijf heerst nog altijd een informele sfeer en staat eerlijkheid en samenwerking centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling en groei van hun werknemers. Samen gaan ze voor het leveren van de beste kwaliteit!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Allround Klantenservicemedewerker 24/7 (€16-€20 per uur) J85

Inspire Group, Raalte, Overijssel
€ 2.796 - € 3.533 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij bijdragen aan een snelle en professionele storingsoplossing? Een gave baan bij een technische dienstverlener van Nederland? Dan is de functie van Allround Klantenservicemedewerker iets voor jou! Over deze functieAls Allround Klantenservicemedewerker 24/7 ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die een storing hebben....
Inspire Group

Weekend werk | schoonmaak in een autogarage

Nederland Vacature Groep, Raalte, Overijssel
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenBen je op zoek naar een eerste stap in de autobranche? Of ken je iemand die graag een bijbaan wil en enthousiast is over auto's en alles wat daarbij komt kijken?Voor onze vestiging in Raalte zijn we op zoek naar een zaterdaghulp!Dit ga je doenDe taken omvatten het schoonmaken van de werkplaatsen en het uitvoeren van diverse schoonmaak-...
Nederland Vacature Groep

Projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Maandag, Raalte, Overijssel
2 weken geleden
Over de functieAls projectleider begeleid je ruimtelijke ontwikkelingen. Van opdracht tot uitvoering. Jij bent de persoon die het stuur in handen heeft. Ontwikkelen van integrale plannen en adviezen, planologische procedures, overeenkomsten, budget, planning van mens en materiaal, rapportages en regie op het geheel: jij laat geen steek vallen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat we degelijk, duurzaam werk afleveren in een...
Maandag