Montagemedewerker Vloerverwarming, Zutphen

Seesing Flex | Omdat het werkt.


Datum: 1 week geleden
Stad: Zutphen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Seesing Flex | Omdat het werkt.
Wil jij klanten blij maken met een nieuwe vloerverwarming en de installatie hiervan op je nemen? Woon je in de omgeving van Zutphen en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder.

Montagemedewerker Vloerverwarming

Over onze opdrachtgever

Dit bedrijf heeft als missie om met vooruitstrevende warmte- en koudetechniek bij te dragen aan een energiezuiniger Nederland, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Ze hanteren drie kernwaarden; vooruitstrevend, sociaal en verantwoordelijk gedrag. Duurzaam denken en doen!

De sfeer binnen de organisatie is goed en er is zeker ruimte voor een gezonde dosis humor.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten op het gebied van de installatie van vloerverwarmingen. Hierbij kun je denken aan montagewerkzaamheden van vloerverwarmingsbuizen en verdelers. Je hebt ook veel contact met de klant.

Je gaat eerst samen met een collega op pad, maar je kunt ook zelfstandig werken aan diverse projecten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je vindt de technische branche interessant
  • Je bent in bezig van rijbewijs B
  • Communicatief vaardig
  • Positieve instelling
  • Je woont in Zutphen of omgeving

Wat bieden wij jou?

Binnen het bedrijf wordt de CAO Klein Metaal gehanteerd en het salaris ligt tussen de € 2.350,- en € 2.750,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband (vak volwassen). Het is een baan voor langere periode met uitzicht op een vast dienstverband.

Wil jij jezelf ontwikkelen en aan de slag als Montagemedewerker Vloerverwarming? Bel bij interesse naar 0575-743210 of mail jouw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

Pro Industry, Zutphen, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingHeb jij goed technisch inzicht en al ervaring als operator opgedaan? Krijg jij energie van het beheren van een lastig productieproces, waarbij productkwaliteit uiterst belangrijk is? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen? Heb jij het in je om van verschillende fabricaten steeds hetzelfde product te produceren? Ga dan aan de slag als procesoperator binnen de voedingsmiddelenindustrie! Je bent...
Pro Industry

Orderpicker / receptioniste (tijdelijk voor de duur van 4 maanden), Zutphen

WerkTalent, Zutphen, Gelderland
1 week geleden
Ben jij de aankomende 4 maanden beschikbaar voor deze leuke, afwisselende parttime functie in Zutphen?Dit ga je doenGa aan de slag in deze tijdelijke functie in Zutphen. In verband met een collega die met zwangerschapsverlof is gegaan, zoekt dit bedrijf versterking. Je gaat o.a. orders verzamelen (kronen, kunstgebitten etc.) en maakt ze klaar voor verzending. Daarnaast beantwoordt je de telefoon...
WerkTalent

Start in Brummen als fulltime operator

Pro Industry, Zutphen, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingStart nu in Brummen als fulltime operator en verdien tot wel €3.400,-! Je werkt op maandag t/m vrijdag in de 3-ploegendienst.Als Fulltime Operator In Brummen Ben Je Verantwoordelijk Voor Het Bedienen Van De Productieapparatuur En Het Uitvoeren Van Dagelijks Onderhoud. Je Werkt Samen Met De Andere Operators En Het Onderhoudsteam Om Continu De Fabriek, De Machines En De Processen Te...
Pro Industry