EVV - Voorburg - WZH Het Anker

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)


Datum: 1 week geleden
Stad: Voorburg, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)
Jij komt te werken binnen WZH Het Anker in Voorburg op basis van 32 uur per week.

WZH Het Anker biedt behandeling en verblijf aan mensen met een chronische lichamelijke aandoening.

Complex verpleegtechnische handelingen komen hier veel voorbij.

Aanspreekpunt: open en oprecht

In alles wat je doet staan de bewoners op de eerste plaats. Zij zijn jouw eerste prioriteit. Samen met de bewoners en hun familieleden bespreek je hoe we het leven bij WZH zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Je bent nieuwsgierig naar hun wensen en gevoelens. Samen zoeken we naar de beste zorg en naar een fijne invulling van de dag en samen beslissen we ook als het niet meer gaat. Je durft hierbij het eerlijke verhaal te vertellen; open en oprecht. Het gaat er ten slotte om dat je er bent voor de bewoner. Korte lijntjes en directe communicatie zijn jou dan ook niet vreemd want tijdens onverwachte situaties handel jij super snel.

Samenwerking: kritisch en oplossend

Het is best spannend om samen met behandelaren, collega’s en teamleider te overleggen over de zorg van bewoners en te zeggen wat je denkt. Toch ben jij altijd kritisch en durf je jouw ideeën op tafel te leggen. Het is namelijk voor jou vanzelfsprekend dat basiszorg pas het begin is. Met elkaar oplossingen bedenken zit dan ook verankerd in jouw DNA.

Toegankelijk: open blik en wilskracht

Je hebt het druk maar neemt de tijd, je voert gesprekken en je luistert. Je regelt nieuwe opnames en begeleidt leerlingen en stagiaires. Als EVV’er ben je toegankelijk voor iedereen en bewaar jij de rust op de afdeling. Jij zorgt voor een werksfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Jij staat stevig in je schoenen, durft collega’s aan te spreken als het niet helemaal lekker loopt en viert natuurlijk ook de momenten die ertoe doen. Jouw rol is van groot belang voor de samenhorigheid van het team. Je kijkt continu of dingen anders kunnen en pakt in overleg met de teamleider zelfstandig nieuwe initiatieven op. Dat vraagt om een open blik en wilskracht.

Functie-eisen

EVV’er is een afwisselende functie die vraagt om aanpassingsvermogen en kunnen omgaan met variërende werkdruk. Er komen binnen deze locatie best wat verpleegtechnische handelingen voorbij dus jij blijft bevoegd en bekwaam! Een afgeronde Verzorgende IG diploma is daarvoor een harde eis. Verder beschik je over een aanvullend EVV-certificaat. Het luisteren, overleggen en begeleiden is een essentieel onderdeel van de functie dus goede contactuele en sociale vaardigheden spreken voor zich. Bij WZH werken we met elkaar en voor elkaar dus we zijn ook vooral op zoek naar een fijn mens.

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie van EVV'er is op basis van 32 uur per week. Je krijgt direct een vast contract.

Je ontvangt van ons een passend salaris binnen FWG 40 van de CAO VVT. Tevens zijn er persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Wij zijn tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland!

Jij zorgt ervoor dat onze bewoners een goede start van de dag hebben en ’s avonds weer fijn afsluiten. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior Assistent Manager

Jooble, Voorburg, Zuid-Holland
5 dagen geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteKom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting...
Jooble

Junior salarisadministrateur, Voorburg

Stolp+KAB adviseurs en accountants, Voorburg, Zuid-Holland
5 dagen geleden
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard. Je legt verantwoording af aan de Salarisadministrateur, Senior Salarisadministrateur of Teamleider Salarisadministratie.Over Stolp+KAB adviseurs en accountantsWij zijn een accountantsorganisatie met...
Stolp+KAB adviseurs en accountants

BSO Medewerker Den Haag

Jooble, Voorburg, Zuid-Holland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBen je sportief? Hou je meer van spel, dans en muziek, of knutsel je graag met verschillende soorten materialen? In...
Jooble