Hoofdmonteur Elektrotechniek Utiliteit

Continu Professionals


Datum: 1 week geleden
Stad: Goes, Zeeland
Contract type: Voltijd
Continu Professionals
Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in uitdagende projecten, zoals de uitgebreide renovatie van operatiekamers in het ADRZ ziekenhuis of de nieuwbouw van een groot laboratorium? Werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband op een vaste locatie? En wil je indirect bijdragen aan de zorg in Zeeland?

Functie-eisen

Als Hoofdmonteur Elektrotechniek (in dagdienst)ben je verantwoordelijk voor diverse elektrotechnische utiliteitsprojecten binnen onze klantlocatie van het ADRZ ziekenhuis in Goes.

Je Geeft Leiding Aan Een Team Van Elektromonteurs En Bent Verantwoordelijk Voor Een Deel Van Nieuwbouw- Of Renovatieprojecten, Waarbij Je Ervoor Zorgt Dat De Elektrotechnische Installaties Perfect Worden Opgeleverd. Als Hoofdmonteur Elektrotechniek Werk Je Onder Toezicht Van Een Ervaren Uitvoerder En Ben Je Dagelijks Bezig Met

  • Het uitvoeren van projecten waarbij je verantwoordelijk bent voor het regelen en toezien op de dagelijkse werkzaamheden van jouw team, zodat de projecten binnen de gestelde kaders worden uitgevoerd.
  • Het instrueren en aansturen van ongeveer 6 elektromonteurs om samen het beste resultaat te behalen.
  • Het beheren en bewaken van kosten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het vastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen en gegevens, zoals "as-built" gegevens en meer- en minderwerk.
  • Het voorbereiden van projecten in samenwerking met de projectleider en werkvoorbereider om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een afgeronde MBO niveau 3 opleiding Elektrotechniek.
  • Ervaring als 1e monteur of leidinggevend monteur binnen de utilitaire elektrotechniek.
  • Certificaten voor NEN3140, NEN 1010 en VCA.
  • Leidinggevende kwaliteiten en het vermogen om een team van ongeveer 6 monteurs aan te sturen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Een salaris tussen €3100 en €3800 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring, exclusief vakantiegeld.

Info over het bedrijf

Deze organisatie helpt klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities, de energie,- digitale en industriële transitie. We zijn wereldleider in technische dienstverlening en maken onderdeel uit van de internationale en beursgenoteerde Bouyques groep. In Nederland werken we samen met 6.000 collega’s vanuit 29 locaties.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Werkplaats timmerman

Jobbird.com, Goes, Zeeland
5 dagen geleden
Je nieuwe baanWat ga je allemaal doen?In de functie van werkplaatstimmerman bouw je de diverse prefab delen zodat de woningen later binnen no-time geplaatst kunnen worden. Je houdt je dagelijks bezig met het bouwen van houten constructies en het isoleren hiervan. Daarnaast kan je denken aan het maken en monteren van wand-, vloer- en dakelementen en deze daarbij voorzien van...
Jobbird.com

Operator

Pro Industry, Goes, Zeeland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingBen jij gepassioneerd door metaal en heb je een sterke technische achtergrond? Sta je klaar om uitdagingen aan te gaan? Dan ben jij degene die we zoeken! Voor onze nieuwe klant in de regio Goes zijn wij op zoek naar een operator in de metaalsector. Als buislaser operator ben je verantwoordelijk voor het beladen, bedienen, afstellen en ontladen van de...
Pro Industry

Stagiaire werken en leren BBL

Action, Goes, Zeeland
1 week geleden
DIENSTVERBAND(Parttime, minimaal 24 uur per week)Als stagiair zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.WAT GA JE DAGELIJKS DOENJe hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer....
Action