Adviseur- Ondergrondse Infra

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Amersfoort, Utrecht
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Als Adviseur Ondergrondse Infra bied je ondersteuning aan onze klanten bij vraagstukken met betrekking tot ondergrondse infrastructuur en het transport van drinkwater, afvalwater, industrie­water, warmte en energie, zowel nationaal als internationaal.

Je maakt gebruik van je uitgebreide expertise op dit vakgebied en benut de beschikbare kennis binnen de organisatie, met inbegrip van je directe collega’s in het team Pipelines. Het team Pipelines bestaat uit een enthousiaste groep diverse professionals die advies geven, ontwerpen maken, projecten begeleiden en managen op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Hierbij ben je betrokken bij projecten in de initiatief-, ontwerp- en uitvoeringsfase. Onze teamleden vervullen diverse rollen, waaronder modelleur en ontwerper, leidingconstructeur, leidingadviseur, en project- en technisch manager.

Je geeft advies op besluitvormingsniveau en bent verantwoordelijk voor het vertalen van klantvragen naar hoogwaardige, duurzame oplossingen. Tijdens dit proces stem je af met de vele stakeholders die betrokken zijn bij ondergrondse infrastructuurprojecten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van ontwerpen. Wil je meer weten over de boeiende projecten waaraan we werken en kennismaken met je toekomstige collega’s? Solliciteer dan nu, en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Functie Eisen

  • Een afgeronde technische MBO 4 opleiding (Civiele Techniek/Werktuigbouw of vergelijkbaar)
  • Minimaal drie jaar werkervaring in soortgelijke rol
  • Uitgebreide ervaring in projecten met betrekking tot ondergrondse infrastructuur
  • Een sterk netwerk, waarbij je zelfstandig klantcontacten onderhoudt en uitbreidt

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod

    • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
    • Een goed primair salaris en pensioenopbouw
    • Een goed bereikbare werkplek op de diverse kantoren
    • Reiskostenvergoeding of een NS-Business Card
    • Volop opleidings-en ontwikkelmogelijkheden
    • Internationale projecten

Bedrijfsprofiel .

Deze opdrachtgever is een internationaal, onafhankelijk ingenieursbureau, in advies en projectmanagement dat al ruim honderd jaar technische expertise integreert met digitale technologieën en softwareoplossingen.

De 6000 collega’s werken vanuit kantoren in meerdere landen over de hele wereld! Zo dragen jij en je collega’s bij aan een betere samenleving en maak je de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. Werken in een omgeving waar innovatie, technieken en ondernemendheid beloond wordt, wie wilt dat niet?

Zij zijn betrokken bij projecten tijdens de initiatieffase, ontwerpfase en de uitvoeringsfase. Dit binnen zeer diverse domeinen; water & maritime, energy, infrastructure, environment en industry om een aantal te benoemen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Engineer Water {Auto, salaris 3500 - 5000, Thuiswerk}, Amersfoort

ZKER, Amersfoort, Utrecht
4 dagen geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!Affiniteit met techniek een pre!!Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en om ook zeker financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk de...
ZKER

Grafisch vormgever

Fietsvoordeelshop.nl, Amersfoort, Utrecht
1 week geleden
Ben jij klaar om jouw creatieve visie tot leven te brengen en merken te transformeren? Wij zijn op zoek naar een dynamische Grafisch Vormgever die deel wil uitmaken van ons marketing- en communicatieteam.Wat ga je doen?In de rol als Grafisch vormgever ga jij onze huisstijlen door ontwikkelen en vertalen naar herkenbare en consistente communicatie uitingen. Het is een veelzijdige rol...
Fietsvoordeelshop.nl

Voorzitter Centrale Cliëntenraad, Amersfoort

GGz Centraal, Amersfoort, Utrecht
3 weken geleden
Zo werk jijAls voorzitter vorm je samen met de afgevaardigde leden van de regionale cliëntenraden van GGz Centraal de CCR. Je zit vergaderingen voor (14x per jaar CCR, en 6x per jaar een overleg met RvB) en zorgt samen met het Dagelijks Bestuur (DB) voor de agenda. Je let erop dat gemaakte afspraken worden nageleefd (binnen de CCR en met...
GGz Centraal