Stedenbouwkundige / Landschapsarchitect

Eminent Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Contract type: Voltijd
Eminent Groep
Functieomschrijving .

Je komt te werken bij een adviesbureau in de rol van stedenbouwkundige/landschapsontwerper. In deze functie ga je aan de slag met diverse ontwerpopgaven en geef je advies op verschillende schaalniveaus. Als ontwerper schakel je veel met de ecologen en andere ontwerpers, zo behaal je ecologisch en maatschappelijk de meeste winst!

Je bent sociaal en communicatief vaardig, dit komt goed uit gezien je veel in contact staat met opdrachtgevers. Je onderhoud deze relaties en ziet ook nieuwe kansen in de markt. Ben je al iemand met veel ervaring? Dan houdt jij je ook bezig met het opleiden én begeleiden van nieuwe medewerkers.

Functie Eisen

  • Jij beschikt over een hbo- of universitaire diploma (in relevante richting);
  • Je hebt al enige werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met- en kennis van Adobe CS (InDesign, Illustrator, Photoshop) en Autocad en/of Microstation.

Functieoverzicht .

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod

    • Een marktconform salaris op basis van kennis/ervaring
    • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
    • Interne cursussen/opleidingen en doorgroei mogelijkheden
    • Hecht team en een informele werksfeer

Bedrijfsprofiel .

Ben je op zoek naar een dynamische organisatie die zich richt op diverse ruimtelijke vraagstukken? Wil je aan de slag in een vakkundig en enthousiast team van specialisten? Dan is dit waarschijnlijk een organisatie waar jij goed past.

Je komt terecht bij een adviesbureau dat al zeker 60 jaar actief is in het vakgebied. Ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare partner en hebben een mooi klantenbestand opgebouwd. Je vindt hier experts op het gebied van ecologie, milieu en stedenbouw. Er zijn vele verschillende rollen om te bekleden van ontwerper, tot adviseur, tot jurist. De organisatie blijft zich ontwikkelen en groeit op een mooi tempo door, om deze reden gaan ze graag het gesprek aan met enthousiaste, potentiële collega’s!

Klinkt dit als een bedrijf waar je graag zou willen starten? Stuur ons dan gerust een appje, mail of neemt contact op middels een belletje!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Tandartsassistent(e) l 24-38 uur l Arnhem

DentalProfs, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
Vacature tandartsassistent(e) Arnhem 3-5 dagen.Wij zijn voor een grote moderne tandartspraktijk met alle facetten van de tandheelkunde onder 1 dak in Arnhem op zoek naar startende en ervaren tandarts assistenten die zich graag willen binden aan professionaliteit en kwaliteit. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan voor minimaal 3 dagen in een super moderne praktijk dan komen we...
DentalProfs

Mechanical Engineer

QING | Forward Engineering, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
"The projects I have had the opportunity to work on are exactly what I was looking for and where my ambitions lie. How cool is it that you work in the deepest secrecy for months on a solution that will later be grandly presented in the market? Building and testing your own prototype in QINGs development lab makes the work...
QING | Forward Engineering

Commercieel medewerker binnendienst

Unique Arnhem, Arnhem, Gelderland
€ 2.600 - € 3.200 per maand
1 maand geleden
Wat we bieden Dit kan een commercieel medewerker binnendienst van ons verwachten: Een (start)salaris tussen de € 2.500,- en € 3.100, - per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van de ervaring en kennis die je meebrengt; Een 40-urige werkweek waar 32 uur ook bespreekbaar is; Een uitzicht op een vast dienstverband; Reiskostenvergoeding; Ruimte voor veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid; Toegang...
Unique Arnhem