Projectleider Elektrotechniek, Tilburg

Polanski


Datum: 1 week geleden
Stad: Tilburg, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Polanski
Functie omschrijving

Als Projectleider Elektrotechniek heb je de operationele en financiële verantwoordelijkheid voor projecten in de utiliteitssector bij deze organisatie. Deze projecten hebben doorgaans een installatiewaarde tot ongeveer € 1 miljoen en zijn voornamelijk gericht op sectoren zoals onderwijs, zorg en cultuur.

Je ben nauw betrokken met de klant en brengt de wensen in kaart. Anders gezegd, je hebt te maken met projecten waarbij de opdrachten niet van tevoren volledig zijn gespecificeerd.

De functie is divers, met het beheer van meerdere projecten tegelijkertijd. Om deze projecten succesvol uit te voeren, geef je leiding aan een team van werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs. Daarnaast zorg je ervoor dat onderaannemers de juiste begeleiding ontvangen. Je houdt toezicht op aspecten zoals tijd, kosten en kwaliteit om zo de financiële en technische doelstellingen te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisindicatie: €4000 - €5400 bruto per maand
  • Auto van de zaak voor zakelijk- en privégebruik
  • Budget voor het volgen van opleidingen en cursussen, bijv. richting projectmanagement
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting projectmanager

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting de elektrotechniek
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden
  • Je bent in staat projecten met verschillende doorlooptijden te plannen, ondersteunen en coördineren

Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Lars en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.

Korte omschrijving

Als Projectleider Elektrotechniek heb je de operationele en financiële verantwoordelijkheid voor projecten in de utiliteitssector bij deze organisatie.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief medewerker

Van Mossel Automotive Group, Tilburg, Noord-Brabant
6 uur geleden
Geplaatst op 17/5/2024 Tilburg MBO Fulltime Heb je affiniteit met autolease en ben je administratief sterk? Ben je graag met cijfers bezig en zet jij net dat stapje extra voor de klant? Dan is deze baan als administratief medewerker echt iets voor jou! Wat ga je doen?Ter versterking van onze afdeling contractbeheer zoeken wij een nieuwe collega die aan de...
Van Mossel Automotive Group

Logistiek voorman

Nederland Vacature Groep, Tilburg, Noord-Brabant
€ 12 - € 13 per uur
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenAls logistiek voorman ben je hét aanspreekpunt op de vloer van ons magazijn in Tilburg. Samen met 60 magazijnmedewerkers zorg je ervoor dat onze logistieke processen goed verlopen. Terwijl je zelf lekker meedraait, stuur je jouw collega's aan op de werkvloer en leid je alles in goede banen. Hiervoor schakel je veel met de teamleider van jouw afdeling....
Nederland Vacature Groep

Assistent manager logistiek

Unique, Tilburg, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wat ga je precies doenAls Assistent manager logistiek heb je de verantwoordelijkheid voor het aansturen van een team van 10 personen Samen met je collega’s verzorg je de distributie van auto onderdelen. Binnenkort zal er direct bij de auto dealers geleverd worden en wij zoeken iemand die daar ruime ervaring mee heeft.Verantwoordelijkheden:Efficiënt laten verlopen van de werkprocessen;Opleiden en motiveren van...
Unique