Busbegeleider Kind & Jeugd

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 2.016 - € 2.672 per maand
Contract type: Voltijd
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij iemand die graag anderen helpt en ondersteunt in de zorg? Wil jij een verschil maken voor de cliënten en vind je het leuk om kinderen in de bus te begeleiden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Als bus begeleider haal je, samen met de buschauffeur, de kinderen van thuis om naar het KDC te rijden. In de middag rijd je weer mee vanaf het KDC om de kinderen naar huis te brengen. Je zorgt tijdens de ritten dat de kinderen goed blijven zitten en de sfeer in de bus goed is. Per direct zijn we op zoek naar 1 of 2 bus begeleiders die zowel in de ochtend als in de middag beschikbaar zijn.

De werktijden zijn op dinsdag en donderdag van 07.00-08.45 uur in de ochtend en in de middag van 15.15-17.00 uur. Mocht de andere bus begeleider er niet zijn, dan wordt jouw extra inzet gewaardeerd.

Kind & Jeugd wil, in samenwerking met het gezin, het kind zoveel mogelijk thuislaten opgroeien en deel laten nemen aan onderwijs. Door middel van onze specialistische begeleiding en behandeling willen we bereiken dat het kind zo zelfstandig mogelijk kan functioneren en mee kan doen in de maatschappij. Betrokkenheid van het kind en zijn gezin bij de zorgverlening is voor Ipse de Bruggen vanzelfsprekend.

Kind & Zo in Delft is een een behandelcentrum voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Een deel van de kinderen wordt vervoerd met busjes. Op 1 bus hebben de kinderen behoefte aan een bus begeleider die mee gaat om de kinderen op te halen en te brengen , zodat de kinderen veilig aankomen.

Profiel kandidaat

  • Je hebt geduld maar ziet ook grenzen;
  • Je bent rustig en hebt een open houding;
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je bent collegiaal, enthousiast en toont inzet;
  • Je heb je affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking;
  • Je vindt je het fijn om de begeleiders te kunnen ontlasten;
  • Je beheerst je de Nederlandse taal.

Geboden wordt

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen tussen 3 en 6 uur per week
  • Een bruto maandsalaris van € 2.016 - € 2.672 op basis van 36 uur, conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 15
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Trudy de Dreu (coördinator Kind & Jeugd Delft) via tel: 06 - 22 17 08 27 of via deze link.

Trudy is niet bereikbaar van 13-20 mei.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator golfkarton, Delft

ProcessJobs, Delft, Zuid-Holland
1 week geleden
Ben je klaar om je carrière vooruit te stuwen in de dynamische wereld van de golfkartonproductie? Onze opdrachtgever, een marktleider in het op maat maken van golfkarton voor diverse klanten, biedt je een centrale rol binnen hun team. Deze functie komt met een direct contract, waarbij je in een drieploegendienst komt te werken vol met mogelijkheden die perfect aansluiten bij...
ProcessJobs

Secretaresse Management Support en Facultaire Graduate School

Delft University of Technology, Delft, Zuid-Holland
3 weken geleden
FunctieomschrijvingWe zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega met een MBO+ werk- en denkniveau en ervaring met administratieve en secretariële werkzaamheden.Je komt te werken op het faculteitssecretariaat van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW). Je verricht ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de faculteitssecretaris en de Facultaire Graduate School (FGS). In jouw functie werk je nauw samen met de bestuurssecretaresse...
Delft University of Technology

Talent Acquisition Business Partner

Exact, Delft, Zuid-Holland
4 weken geleden
Senior Professional Job Netherlands, Delft Corporate Functions Netherlands Wij zijn op zoek naar een Talent Acquisition Business Partner met hart voor het vak om samen met de TA collega’s bij te dragen aan de kwantitaive en kwalitatieve FTE groei van Exact! Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat...
Exact