HR-Adviseur, Oisterwijk

LEF Green


Datum: 1 week geleden
Stad: Oisterwijk, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
LEF Green
Jouw baan als HR-Adviseur

Wil jij mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Bij Swietelsky geloven ze in de continue groei van medewerkers, zowel op technisch als persoonlijk gebied. Heb jij een passie voor talentontwikkeling en het voortouw neemt in het creëren van een omgeving waarin talent gedijt. Als verbindende factor binnen de organisatie ben je niet alleen een HR-expert, maar ook een verbinder tussen mensen en visie op ontwikkeling.

Een Greep Uit Jouw Takenpakket

  • Je brengt structuur in HR-processen en tilt ze naar een nieuw niveau door continu te streven naar verbetering en vernieuwing.
  • Je fungeert als stevige gesprekspartner en biedt gevraagd en ongevraagd advies over diverse HR-, recruitment- en opleidingsvraagstukken.
  • Van instroom tot uitstroom, je bent betrokken bij alle HR-aspecten en ondersteunt managers en medewerkers op tactisch en operationeel niveau.
  • Je neemt een leidende rol in het ontwikkelen en implementeren van een intern opleidingsprogramma en speelt een actieve rol in ons onboardingprogramma voor nieuwe collega's.

Jouw profiel en ambitie

Je krijgt een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, dit is aan jou goed besteed. Jij bent pro-actief en ondernemend. Je bent onderdeel van een HR-team met deskundige collega's die je graag verder helpen. Daarnaast zijn jouw werktijden flexibel, zodat je werk en privé goed in balans kunt houden.

Verder Beschik Jij Over

  • Ervaring in een vergelijkbare rol en bij voorkeur een HR-gerelateerde achtergrond op HBO-niveau.
  • Jij weet je plek te vinden in een ‘technische wereld’ met veel vakinhoudelijke mensen.
  • Je voelt je thuis in een cultuur die familiair is en waarin ondernemerschap gewaardeerd wordt.

Werken bij

Bij Swietelsky Rail Benelux wordt er dagelijks gewerkt aan spoorbouw en spoorvernieuwing in Nederland, België en Luxemburg. Van oorsprong is dit een familiebedrijf en dat merk je nog iedere dag. De samenwerking en passie voor het werk zijn voelbaar. Er wordt gewerkt in hechte teams die niet alleen bouwen aan het spoor, maar ook aan eigen groei.

Swietelsky geeft iedereen veel ruimte voor ideeën en ontwikkelingen. Alle ideeën worden gehoord, de goede worden daadwerkelijk opgepakt. Zo is het eigen onboardingprogramma RailAdventure ontstaan en starten er nieuwe businessunits.

Zij zijn een ambitieuze allround spooraannemer en verwelkomen jou graag in het team.

Xian Yi Kuo over haar functie als HR-adviseur bij Switelsky: ”Na de eerste kennismaking was ik gelijk enthousiast. “Ik wist niks van het spoor, maar vond de mensen fijn. Het is een warm bad en de lijnen zijn kort. Dan maakt de branche eigenlijk niet uit.”

Dit biedt Swietelsky jou als HR-Adviseur

Vanaf je eerste werkdag volg je het onboardingprogramma van Swietelsky met een persoonlijke buddy: RailAdventure. Je bent onderdeel van een jonge en dynamische organisatie met een goede pensioenregeling en een mooi salaris volgens de cao bouw & infra.

Naast de leukste collega’s van Europa mag je ook het volgende verwachten:

  • 43 verlofdagen (30 verlofdagen+ 13 dagen in te zetten als verlof of salaris);
  • Persoonlijk budget, te besteden als duurzame inzetbaarheid of als salaris;
  • Collectieve ziektekostenverzekering met werkgeversbijdrage van € 19,90 per maand;
  • Korting op producten en uitjes via het Swietelsky portaal;
  • Tijdens de gezamenlijke lunch in het spoorcafé proef je de Swietelsky sfeer en Brabantse gezelligheid;
  • Thuiswerkvergoeding;
  • Je krijgt een auto van de zaak en uiteraard een mobiele telefoon en laptop.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende 3 IG

Jooble, Oisterwijk, Noord-Brabant
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteFunctieomschrijvingï« Wil jij als Verzorgende 3 IG in Oisterwijk schitteren in de zorg? Bij Zorgwerk bieden we jou de mogelijkheid...
Jooble

Allround E-commerce Medewerker 32 uur

Page Personnel, Oisterwijk, Noord-Brabant
1 week geleden
Werken bij een snel groeiend e-commere bedrijf|Werken in de dentale sector. About Our ClientMijn opdrachtgever is leverancier van producten aan tandartsen en andere dentale professionals in Nederland, België en Duitsland. Dit doen zij vanuit hun moderne vestiging, tevens een zeer geavanceerd distributiecentrum, in Oisterwijk, Noord-Brabant. Het assortiment omvat ruim 14.000 artikelen, waarvan de verkoop rechtstreeks plaatsvindt via hun webshops en...
Page Personnel

Product Marketeer

TRIXXO Nederland, Oisterwijk, Noord-Brabant
1 week geleden
Ben jij een product marketeer weet jij overtuigende product content te creëren?Over de functieAls product marketeer ben je volledig verantwoordelijk om producten aantrekkelijk te presenteren en daarnaast de content ook goed vindbaar te maken. Samen met onze andere afdelingen, zoals online marketing, zorg je voor een duidelijke presentatie en coördineer je vertalingen om de productinformatie compleet te maken. Je werkt...
TRIXXO Nederland