Projectengineer Kraanbouw omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Beverwijk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
ABC Professionals NL
Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectengineer kraanbouw.

Waar Ga Je Werken

Je komt te werken op de afdeling projects & technical consultancy (PTC). Deze afdeling is het interne project- en ingenieursbureau dit bedrijf. Zij leveren diensten voor de realisatie en het continu verbeteren van de productie installaties op het terrein.

Als onderdeel van engineering & site services zijn ze proactief en professioneel leverancier van projectmanagement en engineeringdiensten op basis van specifieke proces installatie en vaktechnische kennis.

Wat Houdt De Functie In

Als projectengineer kraanbouw maak je onderdeel uit van een goed op elkaar ingespeelde afdeling van 12 personen. Op deze afdeling is het mogelijk om je verder te specialiseren of je meer te focussen op bedrijfsbrede projecten.

In je werk richt je je op het voorbereiden, engineeren, realiseren en opleveren van onder andere kranen, hijsmiddelen en bulk handling installaties die in gebruik zijn bij dit bedrijf.

Je werkt mee aan (deel)projecten en geeft vaktechnische adviezen met betrekking tot onze unieke hijsinstallaties, zoals kranen en hijsmiddelen met een bedrijfslast variërend van 1 tot 460 ton.

Dit Ga Je Doen Als Projectengineer Kraanbouw

  • Het samenstellen en vastleggen van het programma van eisen.
  • Het opstellen van projectvoorstellen en investeringsvoorstellen.
  • Het (uitbesteden) van ontwerp en tekenwerk.
  • Het opstellen van technische specificaties.
  • Het beoordelen van offertes.
  • Het coördineren van firma’s tijdens de uitvoering incl. inbedrijfstellen en nazorg.
  • Het bewaken van de planning, budgetten en kwaliteit.
  • Het deelnemen aan multidisciplinair projectteams.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectengineer kraanbouw”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

  • Een afgerond hbo diploma werktuigbouwkunde.
  • Een VCA Basis of VCA VOL certificaat of je bent bereidt om deze te behalen.
  • 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van of affiniteit met minimaal één van de volgende type installaties: kranen, hijs- en transportmiddelen, bulk en material handling installaties.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.

Functie-voorstel

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur Storingsdienst, Fulltime, omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL, Beverwijk, Noord-Holland
2 dagen geleden
In deze functie van monteur storingsdienst is het jouw verantwoordelijkheid om alle voorkomende storingen op een veilige en adequate wijze op te lossen zodat de productievoortgang niet in gevaar komt. Als monteur storingsdienst ben je als eerste ter plaatse en maak je een analyse van de verstoring. Naast het oplossen van storingen ben je ook verantwoordelijk voor het maken van...
ABC Professionals NL

Bouwkundig tekenaar (Revit) Beverwijk

Bowers, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
Ben jij een tekenaar met ervaring? Houd jij van autonomie? Heb je doorgroei ambitie? Lees dan snel verder!Als bouwkundig tekenaar werk jij zelfstandig ontwerpen uit van schetsontwerpen tot uitvoerings- gereed ontwerp.We geven jou veel vrijheid om jouw eigen projecten te managen, je eigen klantencontact te onderhouden en je eigen processen te beheersen. Je verzorgt je eigen overlegstructuur met bijvoorbeeld de...
Bowers

Frezer Verspaning omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een frezer verspaning. Aan de slag met complexe werkstukken op moderne draaibanken die je nergens anders tegen zult komen! Ben jij er klaar voor?Wat is je werkomgeving?Je komt te werken binnen het verspaningsteam, wat valt onder reparatie, montage en onderhoud (RMO) binnen de onderhoudsservice. De verspaning is opgedeeld in twee groepen, namelijk...
ABC Professionals NL