Timmerman (Heerenveen)

sc Heerenveen Werkt


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Voltijd
sc Heerenveen Werkt
Ben jij een aanpakker en heb je ervaring als timmerman? Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou! Lees snel verder! Voor de functie (werkplaats) timmerman zijn we opzoek naar iemand met ervaring binnen het vak. Die ervaring heb je doordat je een opleiding hebt gevolgd of je al eerder als timmerman hebt gewerkt. Jij bent een aanpakker en vindt het belangrijk om nauwkeurig en precies te werken. Je gaat samen met je collega's bakken en constructies maken voor de mallen die worden gebouwd. Je gaat aan de slag met verschillende projecten uit diverse sectoren, waardoor geen dag hetzelfde is.

Ben jij een aanpakker en heb je ervaring als timmerman? Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou!

Lees snel verder!

Voor de functie (werkplaats) timmerman zijn we opzoek naar iemand met ervaring binnen het vak. Die ervaring heb je doordat je een opleiding hebt gevolgd of je al eerder als timmerman hebt gewerkt. Jij bent een aanpakker en vindt het belangrijk om nauwkeurig en precies te werken.

Je gaat samen met je collega's bakken en constructies maken voor de mallen die worden gebouwd. Je gaat aan de slag met verschillende projecten uit diverse sectoren, waardoor geen dag hetzelfde is.

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever produceren ze mallen, modellen, prototypes en complete producten op basis van digitale 2D- en 3D-ontwerpen. Ze doen dit voor de jachtbouw, architectuur, infrastructuur, automotive, windenergie en art & design. Hierbij maken ze gebruik van een hoogwaardig machinepark met CNC freesmachines en de nieuwste technieken in 3d-printing.

Je gaat full time werken bij een van de meest innoverende bedrijven van het Noorden. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die een passie hebben voor hun vak. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een gezellige werksfeer met korte lijntjes en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

  • Gepast salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Pensioensregeling via sc Heerenveen Werkt;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Gezellige werksfeer met korte lijntjes.

Wat wij vragen

  • Opleiding of ervaring in de bouw/houtbewerking;
  • Vmbo/ mbo werk- en denkniveau;
  • Fulltime beschikbaar.

Overige informatie

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

Pro Industry, Heerenveen, Friesland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingBeschik je over een mbo-niveau 3 diploma als operator of in de voedingsmiddelenindustrie, ben jij toe aan een nieuwe stap en heb je ervaring als procesoperator en interesse in het sproeidroogproces? Dan hebben we jou nodig! Als sproeidroogprocesbeheerder ben je verantwoordelijk voor een vlotte werking van het proces, waarbij precisie en kwaliteit centraal staan. Je bedient de controlepanelen, voert aanpassingen...
Pro Industry

Zoekopdracht verfijnen

Tecforce, Heerenveen, Friesland
3 dagen geleden
Wat ga je doen?Als junior projectcoördinator te Heerenveen, ben je de spil in onze infraprojecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de voorbereiding, begeleiding en coördinatie ervan. Je ondersteunt zowel de projectleiders als onze interne en externe opdrachtgevers. Als werkvoorbereider ben je voornamelijk bezig met offertetrajecten, calculatie en het voorbereidingsproces, waarbij de wensen van de klant de basis vormen voor de...
Tecforce

Planner

Maandag, Heerenveen, Friesland
6 dagen geleden
Over de functieAls planner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de woningen van de woningcorporatie. Je ontvangt meldingen van huurders en/of collega's over onderhoudsproblemen en plant vervolgens de benodigde werkzaamheden in bij externe aannemers of interne onderhoudsteams. Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze binnen de gestelde deadlines en...
Maandag