Installatiebeheerder Elektrotechniek Packaging omgeving Beverwijk

ABC Professionals NL


Datum: 1 week geleden
Stad: Beverwijk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
ABC Professionals NL
Voor dit bedrijf zijn we op zoek naar een installatiebeheerder elektrotechniek packaging.

Jouw team

Het team waarin je terecht komt bestaat uit een 20-tal zeer betrokken collega’s met wie je samen zorgt voor optimale prestaties van de diverse onderhoudslijnen. Samen met je collega's (installatietechnici, werkvoorbereiders, technisch specialisten en de onderhoudsmanager) is het jouw doel de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties bij de afdeling te waarborgen.

Jouw fabriek

De afdeling packaging produceert voor uiteenlopende doeleinden en klanten. Het staal dat zij produceren is voornamelijk bedoeld voor verpakkingsmateriaal. Voorbeelden zijn: voedselblikken, drankenblikken, spuitbussen en deksels en overige verpakkingstoepassingen voor de marktsegmenten food, beer and beverage, aerosols en general line.

Bij packaging doorloopt de warmgewalste band een volledig productieproces, opgedeeld in 7 werkgebieden die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid, milieu, en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit.

Er wordt jaarlijks meer dan 30 miljoen uitgegeven aan onderhoud en er is een aanzienlijk budget beschikbaar voor innovaties en investeringen. Zo investeren ze in automatische kranen, vernieuwing van besturingen van bijvoorbeeld de koudwalsen, en elektrificering van nu nog gasgestookte installaties en ze ontwikkelen natuurlijk steeds betere en/of nieuwe producten voor klanten.

Dit Ga Je Doen Als Installatiebeheerder Elektrotechniek Packaging

  • Het uitwerken van onderhoudsklussen voor de periodieke en jaarlijkse stilstanden.
  • Het uitvoeren van inspecties.
  • Het toepassen van de juiste onderhoudsmethodes.
  • Het bedenken van een plan voor toekomstig onderhoud.
  • Het maken en verbeteren van onderhoudsplannen.
  • Het schrijven van technische opdrachten voor het uit te voeren onderhoud.
  • Het geven van sturing aan de onderhoudsfirma’s tijdens de uitvoering van de stilstanden.

Functie-eisen

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “installatiebeheerder elektrotechniek packaging”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:

  • Een afgerond mbo 4 diploma elektrotechniek.
  • De certificaten VCA Basis of VCA VOL of je bent bereidt om deze te behalen.
  • 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van onderhoudsmethoden en planningen.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.

Functie-voorstel

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bekende staalfabrikant gevestigd o.a. in de regio Beverwijk. Verdeelt over de verschillende fabrieken zijn er ongeveer 10.000 specialisten werkzaam. Een ieder in hun eigen vakgebied. Met z'n alle zijn ze er verantwoordelijk voor dat de organisatie in staat zal worden gesteld een grotere productiecapaciteit te behalen in de komende 2-3 jaar. I.v.m deze doelstelling zijn ze reeds begonnen met investeren.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Industrieel Internationaal Software Engineer, Beverwijk

Prefound, Beverwijk, Noord-Holland
4 dagen geleden
Als Industrieel Internationaal Software Engineer ben je verantwoordelijk voor de softwarematige machinebesturing van coating- en handling equipment voor zware materialen, zoals pijpen en buizen. Je werkt nauw samen in multidisciplinaire projectteams en ontwerpt innovatieve besturingssystemen volgens een modulaire aanpak op internationaal niveau. Voor deze functie ben je voor ongeveer 60% van de tijd in het buitenland, afhankelijk van het project...
Prefound

Bouwkundig tekenaar (Revit) Beverwijk

Bowers, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
Ben jij een tekenaar met ervaring? Houd jij van autonomie? Heb je doorgroei ambitie? Lees dan snel verder!Als bouwkundig tekenaar werk jij zelfstandig ontwerpen uit van schetsontwerpen tot uitvoerings- gereed ontwerp.We geven jou veel vrijheid om jouw eigen projecten te managen, je eigen klantencontact te onderhouden en je eigen processen te beheersen. Je verzorgt je eigen overlegstructuur met bijvoorbeeld de...
Bowers

Planvoorbereider Planmatig Onderhoud

Eminent Groep, Beverwijk, Noord-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving . Je stelt calculatie- en werkbegrotingen op;Je stelt projectplannen samen en draagt deze over;Je onderhoudt contact met opdrachtgevers;Je neemt deel aan werkgroepen met opdrachtgevers;Je ontwikkelt scenario’s en alternatieve plannen;Je inventariseert en inspecteert objecten op het gebied van gevelonderhoud.Functie EisenMinimaal MBO Bouwkunde;Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;Je bent analytisch en communicatief sterk;Je bent bouwkundig onderlegd;Je bent bekend met Excel, Bouwvision,...
Eminent Groep