Technisch Inspecteur

Technicum


Datum: 1 week geleden
Stad: Drachten, Friesland
Contract type: Voltijd
Technicum
Wat je gaat doen

Ben jij gefascineerd door riool-technische installaties? Of je nu al een doorgewinterde expert bent of juist de kneepjes van het vak wilt leren, wij hebben een plek voor jou! Sluit je aan bij ons kleine maar hechte team en maak deel uit van spannende projecten bij verschillende opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten, verspreid over het noorden en midden of midden en zuiden van Nederland.

Wat ga je doen?

  • Inspecteren met precisie: Je voert inspecties uit van gemalen volgens de BRL K14020 norm en keurt de laagspanningsinstallatie volgens de NEN3140 norm.
  • Actie ondernemen: Gebaseerd op je inspectieresultaten, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van aanpassingen, onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan de rioolinstallatie.
  • Inventariseren en analyseren: Je brengt de samenstelling van riool-technische installaties in kaart, inclusief elektrisch, mechanisch, bouwkundig en pompsystemen. Daarnaast analyseer je storingen en zorg je voor oplossingen.
  • Duidelijk rapporteren: Je rapporteert nauwkeurig over je bevindingen, waardoor jouw inzichten leiden tot effectieve acties.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Bouwkundig en elektrotechnisch inzicht
  • In bezit van VCA VOL certificaat, NEN-, Veilig werken langs wegen en Veilig werken in besloten ruimtes certificaat. Of bereid deze te halen
  • In bezit van het rijbewijs B

Over het bedrijf

Als een onafhankelijk adviesbureau biedt het bedrijf ondersteuning aan diverse overheidsinstanties, waaronder gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat, om hun taken op het gebied van gemaalbeheer verantwoord en efficiënt uit te voeren. Met vestigingen in Dordrecht en Drachten staat het bekend als een jong en ambitieus bedrijf. Hun expertise op het gebied van water- en gemaalbeheer maakt hen een belangrijke speler in Nederland voor projectbegeleiding bij aanleg, vervanging, beheer en onderhoud van riool-technische installaties en telemetrie.

Wat we je bieden

  • Salaris tussen de €3500 en €4200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een bedrijfswagen van de zaak
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een fulltime baan, vaste baan
  • Pensioensregeling
  • Werktijden tussen €07:30 en 16:30, er zijn storingsdiensten

De koffie staat klaar: wanneer kom je langs? Reageer op deze vacature via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem contact op met Celeste Recruiter, via [email protected] of bel naar 078 648 2005.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verzorgende IG thuiszorg Harlingen

Nederland Vacature Groep, Drachten, Friesland
€ 2.466 - € 3.256 per maand
1 week geleden
Taken en verantwoordelijkhedenWerken als IG’er met Positieve Gezondheid?‘Positieve gezondheid’ is een manier om breder te kijken naar de zorg en naar je cliënt. Je legt niet het accent niet op hun ziekte of beperking, maar je kijkt samen met de cliënt naar alles wat zijn of haar leven betekenisvol maakt. Als Verzorgende IG help je de cliënt zo om met...
Nederland Vacature Groep

Sales Consultant

Start People, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Wat je gaat doenBen jij klaar om jouw eerste stappen te zetten in de wereld van sales? Wil jij nieuwe mensen ontmoeten en bedrijven laten kennismaken met Start People? Dan is de rol van Junior Intercedent iets voor jou! Als Junior Intercedent kom je te werken in een gezellig team in Drachten, samen met Femke, Jordi, Bouwe, en Cleo. Jouw...
Start People

Mechanical Engineer WTB ( junior/medior/senior) WTB

Multiselect Techniek, Drachten, Friesland
2 weken geleden
Organisatie- en afdelingsomschrijvingBen je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van innovatie, werktuigbouwkunde en oplossingen bedenken voor de klant? Wil je jouw kennis en enthousiasme omzetten in innovatieve oplossingen? Sta jij open voor een frisse en vernieuwende kijk op moderne technologie? Collega’s die technische experts zijn en graag hun team willen aanvullen met een nieuw lid? Met een...
Multiselect Techniek