Account Manager Out of Home Nederland

Bolsius Group


Datum: 1 week geleden
Stad: Schijndel, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Bolsius Group
Bolsius is een familiebedrijf en een van de grootste kaarsenfabrikanten ter wereld. Hierdoor zijn we een belangrijke speler in de Home Ambiance categorie in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schijndel, hier wordt de strategie bepaald en worden innovaties ontwikkeld en getest voordat het internationale speelveld wordt betreden. Bolsius heeft eigen productielocaties in Polen en Nederland (Roermond). Daarnaast zijn er een aantal lokale verkooporganisaties. In de afgelopen jaren is de propositie van Bolsius succesvol uitgebreid van 'kaarsenmaker' naar een volwaardig Home Ambiance merk met de nadruk op design, prestaties en duurzaamheid. De strategie voor de komende jaren is om het merk Bolsius verder te laten groeien, binnen bestaande kanalen en klanten en daarbuiten. Als werkgever combineert Bolsius het beste van twee werelden: een ondernemend familiebedrijf en een professionele en internationaal georiënteerde cultuur. De organisatie werkt steeds meer in cross-functionele teams. Bolsius vindt het belangrijk om aandacht te besteden aan diversiteit, inclusie en gelijkheid. Ieder mens is uniek. We willen dat iedereen zich welkom, veilig en geaccepteerd voelt, zeker als medewerker. We zijn ervan overtuigd dat aandacht voor deze onderwerpen leidt tot betere prestaties, andere perspectieven en creativiteit. We streven naar een werkomgeving en -cultuur waarin alle medewerkers zich prettig voelen en zich volledig kunnen ontplooien.

FUNCTIE

In deze functie realiseer je de sales- en margedoelstellingen voor jouw klantengroep. Dat doe je door het beheren van bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten. Klanten zijn met name Foodservice groothandels, key accounts in Horeca, kerstpakket klanten en Non-food groothandels.

Lange termijn relaties met accounts staan bij jou voorop. Je rapporteert aan de Sales Manager Out Of Home. De rol maakt deel uit van Business Unit 2 (Benelux).

TAKENPAKKET

Als Account Manager Out of Home ben je verantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en implementeren van het jaarlijkse promotieprogramma. Je vertaalt inzichten uit (promotie)analyses en klantafspraken naar het Sales plan. Je bespreekt het periodiek sales plan met de afdeling Demand planning. Je bouwt bestaande relaties uit en versterkt deze. Je bent verantwoordelijk voor omzet en marge en maakt de accountplannen en (jaar)afspraken van jouw klantengroep. Je maakt en interpreteert markt- en concurrentieanalyses. Daarnaast heb je een belangrijke bijdrage in het OCT, waar je je eigen klanten vertegenwoordigt, ten einde de gezamenlijke doelstellingen te bereiken.

FUNCTIE-EISEN

Voor deze functie beschik je over een hbo denk- en werkniveau, je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding hbo-commerciële economie of Hogere Hotelschool. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar aantoonbare commerciële ervaring en bent bekend met de FMCG-branche. Ervaring met MS-Office en ERP-systemen is vereist. Wij zoeken een commercieel ingestelde, besluitvaardige en initiatiefrijke persoonlijkheid die de klant voorop stelt. Je hebt doorzettingsvermogen, kunt goed tot de kern van een probleem komen, werkt resultaatgericht en weet je eigen werkzaamheden goed te organiseren. Onderhandelen en acquireren zijn jou op het lijf geschreven.

BOLSIUS BIEDT

Een uitdagende baan in het hart van een internationale organisatie met groeipotentieel, ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Je bouwt met kwaliteitsprodukten aan de winstgevende out of home-business.

BELANGSTELLING?

Stuur je sollicitatie met motivatie en uitgebreid cv via de button "solliciteren" naar: Bolsius Nederland B.V., t.a.v. Caroline Hulshoff, Group HR Manager: [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

CNC Draaier

Aditech, Schijndel, Noord-Brabant
6 dagen geleden
Voor onze werkplaats in Schijndel zijn wij opzoek naar een ervaren CNC draaier met het besturingssysteem Fanuc. Je gaat onder andere werken met de machines Miyano, Doosan, Daewoo en Goodway. Hierin ga je seriematige werkstukken fabriceren, enkelstuks en prototypes.Wat ga je doen?Voor onze werkplaats in Schijndel zijn wij opzoek naar een ervaren CNC draaier met het besturingssysteem Fanuc. Je gaat...
Aditech

Scada Engineer / Programmeur, Schijndel

Buildingjobs BV, Schijndel, Noord-Brabant
1 week geleden
Hebben de afkortingen PLC, HMI en FAT/SAT geen enkel geheim meer voor jou en zie jij complexe koelinstallaties als een uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij willen het team van onze opdrachtgever namelijk versterken met een SCADA Engineer. Als SCADA-engineer ontwerp en configureer je de gebruikersinterface (HMI) in de PLC van een koelinstallatie die door deze opdrachtgever...
Buildingjobs BV

PLC engineer

Continu Professionals, Schijndel, Noord-Brabant
1 week geleden
FunctieomschrijvingSamen met de rest van het team werk je als PLC Engineer mee aan de ontwikkeling van besturingssystemen. Deze transportsystemen worden met name in magazijnen gebruikt van machinebouwers, automotive en logistieke bedrijven. Door jouw ervaring en kennis ten aanzien van Siemens S7 en Allen Bradley weet jij een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de systemen.De Volgende Werkzaamheden...
Continu Professionals