Digital Marketing Manager, Heerenveen

inzet.nl


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerenveen, Friesland
Contract type: Voltijd
inzet.nl
Ben jij die Digital Marketing Manager, die het heerlijk vindt om zelf, maar vooral ook samen met het team, met de voeten in de klei te staan? Tegelijkertijd denk jij groots en strategisch en zit je boordevol ideeën? Wij gaan er vanuit dat jij klaar bent om jouw carrière naar nieuwe hoogten te stuwen bij deze innovatieve scale-up!

Onze opdrachtgever, gevestigd in het bruisende hart van Friesland, is op zoek naar die nieuwe collega, die via on-en offline marketing gaat bijdragen aan de ambitieuze groeidoelstellingen. Hun doel? Laten we zeggen dat het groots, maatschappelijk en duurzaam is, dat wil toch iedereen?

Functie-eisen

Als Digital Marketing Manager geef jij leiding aan 3-4 collega’s van het marketing team en ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van strategische marketing- en communicatieplannen. Naast jouw leidinggevende taken ben jij dé expert op het gebied van digital marketing. Met jouw kennis zet jij de optimale mix in van o.a. SEA, SEO en marketing automation. Jij krijgt een kick van het genereren van traffic, sales qualified leads en conversies. Als echte allrounder denk je breed en ontwikkel je online campagnes en cross selling acties.

Jij hebt een mooi gevulde rugzak met digital marketing ervaring. Als je dan ook nog eens leidinggevende ervaring of ambitie hebt, dan ben jij onze man of vrouw. Jij wil bouwen, groeien, een merk of een bedrijf op de kaart zetten. Kortom, jij past bij de drive die in deze bedrijfscultuur verankerd ligt. Je pakt de regie op jouw afdeling en dankzij de korte lijnen in dit bedrijf kun je snel knopen doorhakken.

Functie-voorstel

Onze opdrachtgever biedt jou een uitdagende positie (32-40 uur) binnen een snelgroeiend bedrijf waarin je jezelf zowel professioneel als persoonlijk kunt ontwikkelen. In een mooi en nieuw kantoorpand werk je samen met ongeveer 16 collega’s. Heb je na je werk zin om te gaan sporten? Even de straat oversteken en met een flinke korting van de baas kun je los. Korting op tanken en je auto wassen? Allemaal geregeld, net als de overige prima voorwaarden.

Ben jij de creatieve en eagere marketing manager die wij zoeken? Dan spreken we jou graag.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55wer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Leerling Operator, Heerenveen

VAPRO Recruitment, Heerenveen, Friesland
5 dagen geleden
Wij zoekenWe hebben een vacature voor een Leerling Operator in regio Friesland binnen de textielindustrie! Sluit je aan bij ons ervaren team en werk in een 3-ploegendienst op diverse werkplekken. Als Leerling Operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van machines, het bewaken van processen, het waarborgen van veiligheid en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Hoewel je zelfstandig werkt, draagt het...
VAPRO Recruitment

Senior Operator, Heerenveen

VAPRO Recruitment, Heerenveen, Friesland
6 dagen geleden
Wij zoekenBen jij een ervaren operator die klaar is voor een uitdaging in een 5-ploegendienst in regio Friesland? We zoeken iemand die actief betrokken is bij ons chemische proces. Als Senior Operator ben je verantwoordelijk voor het beheren van geautomatiseerde processen en draag je bij aan de productie en distributie van additieven. We bieden een aantrekkelijk salaris tot €4100,- bruto...
VAPRO Recruitment

Heftruckchauffeur, Heerenveen

Dujob, Heerenveen, Friesland
1 week geleden
Ben jij een enthousiast en gedreven persoon wie op zoek is naar een uitdagende functie als heftruckchauffeur? Dan hebben we goed nieuws voor jou!! Voor onze opdrachtgever in Heerenveen gespecialiseerd in het samenstellen van bouwmodules voor een Nederlands bouwconcern wij zijn op zoek naar een Heftruckchauffeur om hun team te versterken.Als heftruckchauffeur speel je een essentiële rol in het vervoeren...
Dujob