HR Business Partner

Nederland Vacature Groep


Datum: 1 week geleden
Stad: Zaltbommel, Gelderland
Salaris: € 4.158 - € 5.962 per maand
Contract type: Aannemer
Nederland Vacature Groep
Taken en verantwoordelijkheden

Jouw rol

Als HR Business Partner adviseer je alle stakeholders vanuit jouw HR expertise. Daarnaast ondersteun en begeleid je de organisatie bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van het HR beleid. Je kunt hierbij aan diverse organisatievraagstukken denken met onderwerpen zoals organisatie- en persoonlijke ontwikkeling, in-, door- en uitstroom, arbeidsvoorwaarden en beloningen of verzuim en reïntegratie. Daarvoor ben je in staat te communiceren met medewerkers op allerlei niveaus binnen de organisatie.

Als HR team willen wij een stevige en betrokken partner zijn om samen met onze interne partners te doen wat nodig is om de organisatiedoelen te realiseren. Je bent gewend als sparringpartner op te treden voor het midden-management en je neemt daarbij initiatief, komt met adequate voorstellen en bent de verbindende factor. De grootte en complexiteit van onze organisatie vraagt van jou inlevingsvermogen in verschillende situaties, zodat je stakeholders ondersteunt met een direct toepasbaar advies.

Het HR team bestaat uit verschillende disciplines, waar iedereen zijn of haar verantwoordelijkheden heeft. Je wordt onderdeel van het HR team Benelux en bestaat uit zo’n 90 collega’s. In het team werken meerdere HR Business Partners met ieder een eigen scope. Jij houdt je bezig met een groep van ongeveer 200 vaste medewerkers in Tilburg bij de klant de Bijenkorf. Je werkt intensief samen met de andere HR Business Partners die in dezelfde regio werken en rapporteert aan een van de HR Managers. Het grootste deel van de week werk je vanaf jouw standplaats in Tilburg. Thuiswerken is in overleg mogelijk.

Wat ga je doen?

  • Adviseren en bieden van ondersteuning bij casuïstieken met onderwerpen als organisatie- en persoonlijke ontwikkeling, in-, door- en uitstroom, arbeidsvoorwaarden en beloningen of verzuim en reïntegratie;
  • Beantwoorden van vragen ten aanzien van toepassing of uitvoering van ons HR beleid;
  • Signaleren van afwijkingen of mogelijkheden tot ontwikkelen van HR beleid;
  • Initieren en oppakken van diverse HR-projecten;
  • Voeren van periodieke gesprekken met leidinggevenden en management in de business;
  • Verzorgen van managementinformatie uit HR- en aanverwante systemen;
  • Pro- en reactief als sparringpartner voor management, medewerkers en directe HR-collega’s en maakt onderdeel uit van het site OMT.

Waar zijn we naar op zoek?

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting van Human Resources, Personeel & Arbeid, Personeelswetenschappen of vergelijkbaar;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Business Partner, HR adviseur, Consultant of in een vergelijkbare functie;
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en analytisch sterk;
  • Je hebt kennis van Nederlands arbeidsrecht;
  • Je bent communicatiefvaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent 32 – 40 uur per week beschikbaar en beschikt over eigen vervoer.

Wat bieden wij jouw?

Bij CEVA Logistics zijn volop mogelijkheden om het beste uit jezelf en je carrière te halen. Deze rol kan de eerste stap zijn van een breed carrière pad binnen onze organisatie. Door de verschillende logistieke oplossingen die wij bieden, is er altijd een uitdagende rol voor jou binnen de organisatie. Naast een dynamische omgeving waarin we met elkaar onze doelen bereiken, bieden we ruimte voor plezier, verbinding en flexibiliteit.

Ook Goed Om Te Weten

  • Je ontvangt maandelijks een salaris tussen de €4.158,68en €5.962,09en 8% vakantiegeld (inschaling afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau);
  • Je start met een jaarcontract en krijgt daarna uitzicht op een vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om vier extra dagen te verdienen als je niet ziek bent;
  • We hebben een voordelige pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op verschillende verzekeringen;
  • Een telefoon en laptop van CEVA Logistics, welke je ook privé mag gebruiken;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en trainingen, bijvoorbeeld via de CEVA Academy.

Jouw toekomst

Bij CEVA Logistics zijn onze mensen de hartslag van de organisatie, onze kracht. Binnen onze internationale organisatie werken wij voor onze favoriete merken als bol., Zalando en de Bijenkorf. Wij innoveren continu en geven jou de ruimte om alles uit jezelf te halen. Samen groeien we! Wij bieden een werkomgeving om integer te werken en vertrouwen erop dat jij vindingrijk bent, werkt met een ondernemersgeest en pioniert met creatieve ideeën. Samenwerken en respect voor elkaar zijn belangrijk in onze organisatie, een goede sfeer is hierbij het uitgangspunt.

Word onderdeel van The Heartbeat Of Logistic Services. Daag jezelf uit en bepaal jouw toekomst bij CEVA Logistics!

Solliciteer direct!

Ben jij de ondernemende HR Business Partner die geinteresseerd is in de wereld van logistiek? Solliciteer via de ‘Apply now’ button.

Toch nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Roy Timmermans, Corporate Recruiter, via 06-25239730 of [email protected]. Een VOG aanvraag en persoonlijkheidsvragenlijst maken deel uit van het sollicitatieproces.

Werving en selectiebureau’s; wij zoeken onze mensen graag zelf. Mochten we jullie hulp nodig hebben dan weten we jullie te vinden.

Binnen CEVA waarderen en stimuleren we professionele en persoonlijke groei. Middels ons aanbod van verschillende ontwikkelmogelijkheden, zorgen we samen dat jij succesvol kunt zijn! Deze rol is de eerste stap naar een breed carrièrepad binnen bij CEVA. De mogelijkheden om je eigen pad te bewandelen zijn eindeloos. We verwelkomen je graag bij CEVA voor een uitdagende carrière. DARE TO GROW!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Calculator, Zaltbommel

WerkTalent, Zaltbommel, Gelderland
6 dagen geleden
Heb jij ervaring als calculator en ben je toe aan een nieuwe, veelzijdige functie? Lees dan snel verder!Dit ga je doenAls calculator bij dit bedrijf krijg je het volgende takenpakket:Zelfstandig calculeren en opstellen van offertes voor projectvoorstellenContact onderhouden met de opdrachtgevers over de offertes Nauwe samenwerking met het projectteam over projecten die in uitvoering gaanBeheren van de tekeningen en projectgegevens...
WerkTalent

Parttime Administratief Medewerker

Unique, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
Wat ga je precies doenBen jij iemand die geïnteresseerd is in het werken binnen een medische sector? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!Met de functie parttime administratief medewerker werk je in een werkweek van maximaal 32 uur. Met deze functie ben je met afwisselende taken bezig en ga je je niet vervelen.De volgende werkzaamheden zullen er zijn als...
Unique

Executive Assistant voor Logistiek Management

CEVA Logistics, Zaltbommel, Gelderland
1 week geleden
CEVA Logistics biedt wereldwijde supply chain oplossingen om mensen, producten en leveranciers over de hele wereld met elkaar te verbinden. Aanwezig in 170 landen en met meer dan 110.000 werknemers verspreid over 1.300 vestigingen, zijn we goed op weg om onze visie te verwezenlijken: een wereldwijde top 5 3PL zijn.Wij geloven dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes....
CEVA Logistics