Leermeester

Dorpsbedrijf Levendig Musselkanaal


Datum: 1 week geleden
Stad: Stadskanaal, Groningen
Contract type: Deeltijd
Dorpsbedrijf Levendig Musselkanaal
Leermeester – Werkvoorbereider 16-32 uur

Wil jij mensen begeleiden in hun werk? Is het werken in ‘groen en grijs’ voor jou bekend gebied? Werk je graag met mensen, maar wel zelfstandig? Zie jij het als uitdaging om mensen iets te leren, te begeleiden en verder te helpen? Dan is deze baan iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Een werkdag bij Dorpsbedrijf Musselkanaal begint met het openen van de werklocatie aan de Anjerstraat. Je zet koffie en ontvangt alle medewerkers, terwijl jullie samen de planning doornemen van die dag. Daarna help je iedereen aan het benodigde gereedschap of materiaal, en zorg je dat de medewerkers vertrekken naar hun werklocatie. Dit kan in de openbare ruimte zijn, bij een ondernemer of bij een particulier. Waar nodig steek je zelf de handen uit de mouwen, en help je mee het werk gedaan te krijgen. Meestal werk je met een grote groep mensen, maar er zijn ook momenten dat je alleen werkt omdat er op die dag geen medewerkers aanwezig kunnen zijn.

Gedurende de dag zul je gebeld worden door nieuwe klanten of mensen die een vraag hebben over een klus. Tussen de middag eet je samen met de groep, wat ook een moment is om een luisterend oor te bieden. In de middag zijn de medewerkers weer aan het werk, en zorg jij voor een goede planning voor de volgende dag. Aan het einde van de dag controleer je materiaal en materieel en sluit je de werklocatie af.

Wat kun je verwachten van het Dorpsbedrijf?

Je staat in nauw contact met de coördinator en ondersteuner, en hebt wekelijks een gezamenlijk overleg. Ook heb je regelmatig contact met opdrachtgevers zoals de gemeente. Je hebt een breed takenpakket, en bent hét aanspreekpunt van het Dorpsbedrijf. Het Dorpsbedrijf heeft een centrale functie in het dorp, pakt klussen aan op diverse gebieden en heeft als doel mensen toekomstkansen te bieden. De medewerkers staan centraal, waarbij we bij het uitvoeren van het werk de belangen van de opdrachtgever niet uit het oog verliezen. Het Dorpsbedrijf is een sociale onderneming en streeft een maatschappelijk doel na, maar heeft daarnaast ook een commercieel belang. Als leermeester/werkvoorbereider maak je deel uit van het kernteam en ben je onderdeel van de basis van dit bedrijf. We zetten in op groei en willen er samen met jou een succes van maken.

Wat breng je mee?

We zoeken een leermeester die toegankelijk is, vriendelijk in de omgang en graag de handen uit de mouwen steekt. Je werkt graag in de buitenlucht en hebt kennis van groen en grijs

Je houdt ervan om klussen aan te pakken van verschillende aard
Je kunt goed overzicht houden, plannen en hierin de rust bewaren
Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en hen te begeleiden
Bij jou is het glas altijd halfvol, en je kunt je enthousiasme en positieve houding overbrengen op het team
Je bent flexibel en hebt een open houding naar mensen
Wat bieden we jou?

Werken bij het Dorpsbedrijf betekent veel vrijheid en zelfstandigheid binnen jouw functie. Geen dag is hetzelfde, en je leert Musselkanaal en haar inwoners goed kennen. We werken in een informele sfeer, betrouwbaarheid en vertrouwen in elkaar staan hoog in het vaandel. Tegenslag zien we graag als uitdaging. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën die binnen onze doelstellingen passen.

We bieden een functie van minimaal 16 uren per week.

Ben je enthousiast?

De functie is per direct beschikbaar. Stuur je CV en motivatie naar [email protected] en start zo snel mogelijk als onze leermeester-werkvoorbereider!

Wil je eerst meer informatie, bel met Anton Bardie: 06-11122062

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Stadskanaal, Groningen
€ 2.000 - € 5.000 per maand
6 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen je enthousiast over een functie als operator in een 3-ploegendienst bij een groeiend bedrijf in de kunststofindustrie? Wil je een prima startsalaris tot € 3.200,- bruto per maand inclusief 18,5% ploegentoeslag verdienen? Je zult een belangrijke rol spelen in de productie van innovatieve dakgoten of gevelbeplating. Als operator op de extrusie-afdeling ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en...
Pro Industry

Vulploegmedewerker

Action, Stadskanaal, Groningen
1 week geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action

vakantiebaan - Stadskanaal

HEMA, Stadskanaal, Groningen
1 week geleden
een baan die jou, je vrienden én je familie blij maakt? Dit is 'm!Lekker wat (bij)verdienen tijdens de vakantie(s)? Kan bij HEMA. Groeien in je rol? Kan ook. Of je nu flexibele of vaste uren wilt werken, we rollen de HEMA-rode loper voor je uit. Ervaring is niet nodig, want je collega’s helpen je op weg. Leren is dus inbegrepen....
HEMA