Start direct als parttime communicatie medewerker in Heiloo

YoungCapital


Datum: 1 week geleden
Stad: Heiloo, Noord-Holland
Contract type: Deeltijd
YoungCapital
Begin per direct als parttime communicatie medewerker in Heiloo aan een tijdelijke klus die een mooie boost geeft aan je cv!

Wat ga je doen?

Ben je klaar voor een tijdelijke functie waar je compleet zelfstandig onderzoek kan doen? Start dan vanaf 27 mei als parttime communicatie medewerker in Heiloo! Je gaat werken bij een bureau die zich richt op de communicatie van campagnes, projecten en lesprogramma's.

Momenteel is er een nieuw project gaande; Top Coach van het jaar. Leidinggevende binnen de technische sector kunnen nu worden genomineerd door hun collega's.

Het is jouw taak om leerlingen en leidinggevenden op te bellen en te ondervragen wie zij willen nomineren, inclusief de reden voor de nominatie.

Je bent ook bezig met het ordenen van alle data die je verzamelt. Wanneer alle relevante partijen gebeld zijn, worden er nog interviews gehouden met de werknemers. Hier bied je eventueel nog een ondersteunende functie aan.

Wie zoeken we?

Je bent in staat om direct te beginnen per 27 mei tot ongeveer 21 juni. Je bent verbaal sterk en vind het leuk om verschillende mensen te spreken. Onderzoeken en doorvragen vallen onder jouw skills.

De werktijden

Je gaat op het kantoor van het bureau werken en hebt hier enige flexibiliteit in. Zo werk je 4 dagen (of 5 dagen) in de week, doordeweeks. Je begint om 09:00 en werkt tot 17:00, wil je om 08:00 beginnen om eerder klaar te zijn, prima! Het kantoor is vlak bij station Heiloo, ideaal dus om met OV te reizen.

Goed om te weten: de functie is volledig op kantoor, hybride werken is niet mogelijk.

Tot slot het team, je komt te werken in een klein, maar heel erg hecht team. Er is zat ruimte voor gezelligheid en er wordt hard doorgewerkt wanneer het nodig is. Ze zijn dringend op zoek naar je dus solliciteer snel!

Wat wij bieden

  • Een uurloon van € 14;
  • € 0,21 reiskostenvergoeding per kilometer.
  • Mooie toevoeging aan je cv;


Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;
  • Bekend met Microsoft Office.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status Open Opleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO Plaats Heiloo Werkuren per week 32 - 40 Dienstverbanden Parttime (overdag) Salarisindicatie €14,00 per uur Verantwoordelijk voor Ondersteuning van verschillende projecten en secretariële taken Gepubliceerd op 03-05-2024 3352470 Heiloo 3352470 Heiloo Start direct als parttime communicatie medewerker in Heiloo 14 USD

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Parttime tankstation medewerker in Heiloo

YoungCapital, Heiloo, Noord-Holland
6 dagen geleden
Op zoek naar een leuke parttime baan waar jij je klantgerichtheid in kan zetten? Begin dan als parttime tankstation medewerker in Heiloo!Wat ga je doen?Als parttime tankstation medewerker in Heiloo is geen enkele dag hetzelfde. Zo ben je verantwoordelijk voor het helpen van de klanten en de presentatie van de winkel. Je komt te werken in een tankstation die net...
YoungCapital

BEZORGER IN HEILOO

Jobbird.com, Heiloo, Noord-Holland
1 week geleden
Heb je wel eens gezocht naar een bijbaan als maaltijdbezorger, pakketbezorger of fietskoerier? Maar heb je meer affiniteit met het nieuws, wil je fit blijven én veel vrije tijd? Word dan bezorger van de krant! Je ontvangt nu tijdelijk ook een startbonus van €1000,-!*Als bezorger van de krant in Heiloo geniet je van veel voordelen: het is goed te combineren...
Jobbird.com

Bijbaan baliemedewerker

Jobbird.com, Heiloo, Noord-Holland
1 week geleden
Maak wat van je vrije tijd en kom bijklussen in de bouwmarkt met smaak! Als bijbaan baliemedewerker bij Karwei maak jij stijlvol wonen voor iedereen bereikbaar. Jij leert alles over styling en klussen. En dat doe je in een supergezellig en hecht team en met flexibele werktijden. Ideaal om te combineren met school, sport en je sociale leven!Als baliemedewerker ben...
Jobbird.com