CRM Manager

Selecta


Datum: 1 week geleden
Stad: Dordrecht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Selecta

Over de Functie

Als CRM Lead ben jij de rechterhand van de Sales directeur om de prestaties van de accountmanagers te verbeteren door het CRM-systeem Microsoft Dynamics tot in de perfectie te gebruiken.

Je geeft begeleiding en ondersteuning aan een team van 30-40 Sales specialisten. Je traint de accountmanagers regelmatig over hoe het systeem werkt en wat we van hen verwachten om de beste resultaten te behalen. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers in hun inwerkprogramma en neem je deel aan de dagelijkse rituelen samen met de 4 Salesmanagers en de verschillende salesteams.

Wat We Zoeken

  • Een enthousiaste professional met een frisse blik, klaar om de uitdagingen van dataverwerking naar een nieuw niveau te tillen door middel van trainingen, begeleiding en rapportages aan de sales teams en managers.
  • Een analytisch persoon die ook goed is met cijfers en communicatief sterk is.
  • Iemand die nauwkeurig dagelijkse controles kan uitvoeren. Je controleert met name het aantal en de kwaliteit van gesprekken, het aantal en de kwaliteit van afspraken, de behoefteanalyse die door de accountmanager is gemaakt, de waarde van de pipeline en de pipeline bewegingen.

Daarnaast Ben Je Verantwoordelijk Voor:

  • Het regelmatig trainen en begeleiden van onze accountmanagers over het CRM-systeem en wat we van hen verwachten
  • Rapporteren in Excel en creëren van dashboards in Excel. Excel ervaring is dus een must!
  • Het rapporteren aan de salesmanager en aan de Group CRM Business Lead.
  • Het motiveren van collega’s om elke dag hun grenzen te verleggen en de CRM-kwaliteit naar hoger niveau te tillen.

Over Jou

Je bent een expert in het rapporteren vanuit CRM Dynamics (of bereid om dat snel te leren omdat je ervan houdt om in details te duiken en cursussen te volgen).

Je bent energiek, enthousiast en weet anderen te inspireren om met jou mee te gaan. Je bent flexibel en ziet verandering als een kans. Je bent een ware motivator en staat altijd klaar voor actie!

Daarnaast heb je nodig:

  • Een afgeronde HBO-opleiding met een sterke affiniteit voor cijfers en data-analyse.
  • Ervaring in het werken met CRM-systemen en het verkennen van klantinformatie.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol

Selecta Biedt

De kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat de wereld van klantrelaties verkent en transformeert.

  • Een salaris tussen €3.581,- en €4.298,- per maand.
  • Een jaarlijkse bonus van 10%.
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.
  • Een telefoon en laptop.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioensregeling bij BeFrank, waarbij Selecta 5% bijdraagt.

Interesse?

Stuur ons jouw sollicitatie, inclusief een up-to-date CV en een motivatiebrief, naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romilda Vakkers, onze Regional Recruiter, via +31 627252862. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Dordrecht, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingBen jij op zoek naar een uitdagende baan als verpakkingsoperator? Deze vooraanstaande producent van hoogwaardige koffieproducten, is op zoek naar een gemotiveerde operators om hen productieteam te versterken. Als operator zul je een cruciale rol spelen in het waarborgen van de kwaliteit en consistentie van de producten. Je gaat hier een salaris verdienen van € 3.000,- inclusief toeslagen.Je Gaat Je...
Pro Industry

Beveiliger DJI Dordrecht

G4S, Dordrecht, Zuid-Holland
2 weken geleden
WAAROM WIJ ELKE DAGWERKEN AAN VEILIGHEIDWij willen dat onze collega’s altijd een fijne werkplek hebben en plezier behouden in hun werk. Daarom vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen zich op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door gratis meer dan 350 trainingen/cursussen aan te bieden, loopbaangesprekken te voeren en je te begeleiden vanaf...
G4S

Financieel controller, Dordrecht

Green Resource Group, Dordrecht, Zuid-Holland
3 weken geleden
De opdrachtgeverBdairy is een ambitieus en klantgericht bedrijf dat de wereldwijde voedingsindustrie voorziet van een breed scala aan zuiveloplossingen met een toonaangevend serviceniveau. Bdairy is een partner voor zowel kopers als verkopers van producten en ingrediënten en levert diensten op het gebied van logistiek, financiën, handel, kwaliteitsborging en nog veel meer. Bdairy blijft voortdurend groeien, aangespoord door enthousiasme, ervaring en...
Green Resource Group