vrachtwagenchauffeur bulk in dagdienst

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Gemert, Noord-Brabant
Salaris: € 18 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij vrachtwagenchauffeur en in het bezit van rijbewijs CE? Ben jij per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging in dagdienst? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij met de bulkoplegger boerenbedrijven bevoorraden van veevoer in de regio Limburg, Brabant en stukje Gelderland.

Wil jij 4 dagen werken per week? Ook dat is zeker mogelijk!

Wat bieden wij jou

  • Marktconform salaris. Overuren vanaf 38 uur à 150%
  • 4-daagse werkweek mogelijk!
  • Voor het avondeten weer lekker thuis
  • Bij goed functioneren, mogelijkheid tot contract

Wie ben jij

  • In het bezit van rijbewijs CE, code95 en bestuurderskaart
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent beschikbaar in dagdienst of tweeploegendienst. Jij mag zelf kiezen!
  • Geen ervaring met bulk? Geen probleem, wij leren het jou!

Wat ga je doen

Jouw werkdag start op zijn vroegst rond de klok van 5:30 uur. Vanaf de standplaats vertrek je met je route naar de veehouderijen in de regio Limburg, Brabant en Gelderland. Gemiddeld maak je een 6 stops per dag en kom je geregeld terug op één van de vijf productielocaties om opnieuw te laden. Tegen de klok van 17:00 uur ben je altijd weer klaar met werken. Klantvriendelijkheid wordt wel van jou gevraagd. Geregeld maak je een praatje met de boer op locatie. Dat je de Nederlandse taal spreekt, is dan ook een harde eis.

Wil jij graag 4 dagen werken. Ook dat is mogelijk. De vrijdag als vrije dag is niet mogelijk, de overige dagen wel. Het bedrijf hanteert de cao "graan verwerkende bedrijven". De salarissen liggen gelijk aan de cao beroepsgoederenvervoer. De eventuele toeslagen/ onkostenvergoedingen kunnen verschillen. Zo tellen de gewerkte uren per week boven de 38 uur als 150% overuren. Mocht je ervoor kiezen om in de tweeploegendienst te gaan rijden, krijg je 13% toeslag bovenop jouw salaris. Reiskosten worden ook vergoed boven de 10 kilometer.

Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een voerspecialist van Zuid-Nederland. Iedereen kent elkaar binnen de organisatie en dat is ook waarom mensen hier graag werken.

Sollicitatie

Enthousiast over deze vacature? Reageer door op de "Solliciteren" knop te klikken. Mocht je nog vragen hebben, bel, app of mail mij.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Junior) Magazijnmedewerker (€2.800)

Continu Professionals, Gemert, Noord-Brabant
1 week geleden
FunctieomschrijvingWord jij de nieuwe magazijnmedewerker? Samen met een andere collega beheer je het hele magazijn en werk je nauw samen met monteurs, winkelmedewerkers en collega's die materialen bestellen. Jouw belangrijkste taak is het soepel laten verlopen van alle goederenstromen, van ontvangst tot uitgifte. Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer van gereedschap, ladders, steigers en aanhangwagens. Daarnaast organiseer je afvalstromen en...
Continu Professionals

Full Stack Developer PHP JavaScript

WR.nl Solliciteren, Gemert, Noord-Brabant
1 week geleden
Over de werkgever: WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever:Deze werkgever is een dynamische organisatie gericht op het ontwikkelen en optimaliseren van innovatieve weboplossingen.Ben jij een gepassioneerde Full Stack Developer die klaar staat om uitdagingen aan te gaan?Heb jij ervaring in PHP, MySQL, JavaScript, HTML, CSS en bij voorkeur...
WR.nl Solliciteren

Calculator bij groeiend familiebedrijf

Eminent Groep, Gemert, Noord-Brabant
1 week geleden
Functieomschrijving . Als calculator/werkvoorbereider bij deze organisatie ga jij je bezighouden met het calculeren van een grote diversiteit aan projecten; groot, middelgrote en kleinschalig. Projecten van €2000 tot enkele miljoenen. Aan afwisseling dus geen gebrek. Je gaat op dagelijkse basis aan de slag met het maken van passende offertes, plaatsen van bestellingen en het verzamelen van projectinformatie. Naast dit alles...
Eminent Groep