Classificeerder

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Heerlen, Limburg
Salaris: € 16,07 per maand
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Het is voor jou een uitdaging om niet geclassificeerde brieven geadresseerd aan de Belastingdienst op een juiste, adequate en snelle manier te classificeren en je vindt het leuk dat dit het grootste onderdeel van je werk is. Je werkt samen in een enthousiast team en zorgt ervoor dat brieven met aantekeningen klaargemaakt worden. Je kunt hierbij denken aan het toewijzen aan de juiste afdeling, een voorblad toevoegen, de brieven voorzien van de juiste datum, nietjes en paperclips verwijderen, kopieën maken en de brieven in het systeem van de Belastingdienst aanmelden. Omdat een volgende afdeling op deze brieven wacht om deze vervolgens te verwerken en te scannen, wordt er een bepaalde snelheid verwacht van jou als medewerker om de brieven op hoge snelheid te verwerken. Voor in aanmerking te komen wordt er verwacht om een classificatietest te maken.

Wat bieden wij jou

  • Salaris van € 15,53 per uur
  • Flexibele werken tussen van 28 tot 40 uur
  • Een gezellig en divers team
  • Makkelijk gelegen naar het Station in Heerlen

Wie ben jij

Heb jij een oog voor detail en kun je secuur, geconcentreerd en snel werken. Verder heb je:

  • je hebt minimaal mbo 4 afgerond,
  • je houdt van het uitvoeren van repeterende werkzaamheden,
  • je hebt enige ervaring in het werken met digitale systemen,
  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,

Wat ga je doen

Het is voor jou een uitdaging om niet geclassificeerde brieven geadresseerd aan de Belastingdienst op een juiste, adequate en snelle manier te classificeren en je vindt het leuk dat dit het grootste onderdeel van je werk is. Je werkt samen in een enthousiast team en zorgt ervoor dat brieven met aantekeningen klaargemaakt worden.

Je kunt hierbij denken aan het toewijzen aan de juiste afdeling, een voorblad toevoegen, de brieven voorzien van de juiste datum, nietjes en paperclips verwijderen, kopieën maken en de brieven in het systeem van de Belastingdienst aanmelden. Omdat een volgende afdeling op deze brieven wacht om deze vervolgens te verwerken en te scannen, wordt er een bepaalde snelheid verwacht van jou als medewerker om de brieven op hoge snelheid te verwerken. Voor in aanmerking te komen wordt er verwacht om een classificatietest te maken.

Je bent 5 dagen per week van maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur en je vind het niet erg dat de te werken uren per week kunnen verschillen van 28 uur tot 40 uur en alles daar tussenin. Dit heeft er mee te maken dat post een flexibel product is en niet goed te voorspellen is.

  • 5 dagen per week van maandag t/m vrijdag ga je aan het werk en je bent beschikbaar tussen 07.30 en 17.00 uur,
  • je vindt het niet erg dat de werk uren kunnen verschillen van 28 uur tot 40 uur per week,
  • je hebt inwerkperiode van +/- 4 weken (is onderdeel van het werk).

Waar ga je werken

Als medewerker classificatie bij de centrale Invoer ga jij aan de slag voor de Belastingdienst in Heerlen. Het kantoor ligt nabij het centraal station. Dus goed bereikbaar met het OV. Je komt in een leuk team terecht waarbij een goede werksfeer erg belangrijk is. Ook zullen jouw collega’s jou goed begeleiden tijdens het inwerktraject. Zo kun je daarna zelfstandig aan de slag!

Het inwinnen van een referentie en een screening op gedrag bij Ministerie van Justitie maken deel uit van de selectieprocedure.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel of neem bij vragen contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Senior .NET Ontwikkelaar

Jooble, Heerlen, Limburg
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteBen jij bedreven in het ontwikkelen van applicaties? Aevitae is bezig met de ontwikkeling van een geheel nieuw applicatielandschap en...
Jooble

Operator

Pro Industry, Heerlen, Limburg
€ 2.000 - € 5.000 per maand
1 week geleden
FunctieomschrijvingIn deze rol als operator werk je in een vierploegendienst binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, monitoren en aanpassen van het volledige inpakproces aan een productielijn. Je voert alle taken uit aan de lijn, waarbij je de kwaliteit van het werk en het product bewaakt, inclusief etikettering en metaaldetectie. Je houdt toezicht op het procesverloop, detecteert eventuele...
Pro Industry

Preventieassistent, Heerlen

Dental Care Professionals, Heerlen, Limburg
2 weken geleden
Over de tandartspraktijk en de vacature preventieassistentDeze vacature is voor een moderne en licht ingerichte tandartspraktijk met 7 behandelkamers in een mooi pand. Het team is hecht en collegiaal, jong en divers.Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandige preventie behandelingen uit. Je bent een belangrijk gezicht voor de patiënten, zowel voor, tijdens als na de...
Dental Care Professionals