GEO- Gegevensbeheerder

Yacht


Datum: 1 week geleden
Stad: Heemskerk, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Yacht

Als GEO Gegevensbeheerder ben je (mede)verantwoordelijk voor de producten, het beleid en het functioneren van alle GEO-informatie. Je neemt verantwoordelijkheid over het beheer van de beschikbare data en je draagt bij aan het beheer van de administratieve en grafische basisgegevens. Daarbij ben je een belangrijke spil in de ontwikkeling van data gedreven werken binnen de gemeente. Ter toelichting hieronder een nadere uitwerking:


  1. Je draagt zorg voor de actualiteit en nauwkeurigheid van geogerelateerde basisregistraties zoals de BAG, BGT, Wibon, BRO. Onderdeel van de werkzaamheden omvat ook het meewerken en ondersteunen van de jaarlijkse ENSIA controle.
  2. Je werkt mee aan het bijhouden en continu verbeteren van het Beheer Openbare Ruimte-systeem zodat je collega’s van Team Realisatie & Beheer altijd voorzien zijn van actuele en nauwkeurige informatie van ons beheerareaal.
  3. Met GEO-informatie voer jij aan de hand van GIS en eventueel FME analyses uit en maak je kaarten die inzicht bieden in ruimtelijke opgaven.
  4. Je verzorgt samen met de andere GEO collega’s, onze eigen landmeetkundige werkzaamheden. Dat betekent dat je de ene dag buiten in de klei staat en de andere dag diverse digitale middelen gebruikt om onze gemeente in kaart te brengen.
  5. Je voert het functioneel beheer uit van CADAC, de GIS-viewer (NedBrowser), met bijbehorende GeoMagazijn en ArcGis.


Alle bovenstaande taken doe je uiteraard niet alleen, maar samen met twee directe collega’s.

Functie-eisen

De ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

Je brengt mee:

  • Ervaring Afmet CAD-programma’s (in het bijzonder AutoCAD/TopoCAD), GIS-programma’s (ArcGIS en QGIS), BOR-systemen;
  • Ervaring in functioneel beheer van geo-applicaties (in het bijzonder CADAC), of bent bereid je hier verder in te ontwikkelen;
  • Kennis van FME is een pré;
  • Ervaring binnen de (lokale) overheid is een pre maar niet strikt noodzakelijk.



Arbeidsvoorwaarden
  • Hybride, max 2 dagen op kantoor;

De opdracht wordt uitgevoerd op basis van ZZP. Dit kan via een (project) contract bij Yacht of als je dienst bij een andere partij. De duur van de opdracht is 6 maanden met een optie tot verlenging.


Wij zijn mantelhouder van deze klant en stellen je direct voor bij de eindklant!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Junior Inkomensconsulent, Heemskerk

koen, Heemskerk, Noord-Holland
4 dagen geleden
Wat jij doetAls junior inkomensconsulent ga je aan de slag met diverse facetten van de sociale zekerheid. Gedurende het 1-jarig traineeship word je opgeleid tot een gekwalificeerd professional die in staat is om burgers effectief te adviseren en te begeleiden in hun inkomenssituatie. Het traineeship omvat zowel theoretische verdieping als praktijk ervaring. De online opleiding is een praktijkgerichte training waarin...
koen

Uitvoerder Nieuwbouw en Restauratie, Heemskerk

Prefound, Heemskerk, Noord-Holland
1 week geleden
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige Uitvoerder.Als Uitvoerder werk je aan nieuwbouw-, verbouw- en restauratieprojecten in de burger- en utiliteitsbouw op verschillende locaties. Je draagt zorg voor het plannen en het uitvoeren van de werkzaamheden en bewaakt de voortgang. Je stuurt de timmermannen, voorlieden en onderaannemers aan en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt...
Prefound

Autotechnicus

Broekhuis Groep, Heemskerk, Noord-Holland
2 weken geleden
Wat bieden wijWerken met de nieuwste producten en technieken in onze werkplaatsEr is ruimte om door te groeienGenoeg mogelijkheden om trainingen te kunnen volgenEen aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatieRegelmatig worden er diverse uitjes georganiseerd voor jou en je collega'sDe mogelijkheid om 32 uur per week te werkenEen stabiele werkgever, die al ruim 90 jaar succesvol isLifeCheck: Gratis...
Broekhuis Groep