Transport Planner

Tempo-Team


Datum: 1 week geleden
Stad: Barneveld, Gelderland
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent met een passie voor logistiek? Houd je van afwisseling en ben je niet bang om verantwoordelijkheid te nemen? Solliciteer dan direct!

Wat bieden wij jou

  • Goed salaris
  • Voor de lange termijn
  • Super mooie locatie!
  • Verantwoordelijkheid en vrijheid

Wie ben jij

  • Je bent een stressbestendige planner met een proactieve instelling
  • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je hebt ervaring met logistiek en/of planning
  • Je hebt affiniteit met plannen en techniek
  • Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau
  • Je kunt snel schakelen en oplossingen aandragen
  • Je kunt Nederlands enEngels lezen en schrijven

Wat ga je doen

Als planner ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze logistieke stromen. Je plant de ritten van onze vrachtwagen, onderhoudt contacten met leveranciers en klanten, en zorgt voor een efficiënte afhandeling van alle orders.

Je bent de spil tussen onze (internationale) leveranciers, aannemers, uitvoerders, interieurarchitecten, tegelzetters en onze trouwe chauffeur. Je onderhoudt de contacten, plant efficiënte ritten en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling met de klant.

Met al die verschillende contacten is het belangrijk dat je een geboren communicator bent. Je staat stevig in je schoenen, maar weet tegelijkertijd de gunfactor te winnen en het vertrouwen van mensen te behouden.

Wij geloven in eigen verantwoordelijkheid en creatieve input.

Waar ga je werken

Je komt te werken bij een expert op het gebied van keramiek en natuursteen. Ze richten zich voornamelijk op de architect en interieurarchitect.

Sollicitatie

Enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang en solliciteer op deze functie door op de Solliciteer button te klikken! #MKB #werkplezier

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider verkoop, Barneveld

Faam werkt, Barneveld, Gelderland
1 week geleden
‘Leiderschap is niet alleen zelf de beste zijn, maar van je team het beste maken!’Snap jij het 'verkoopspelletje' en neem je graag je team hierin mee? Krijg jij energie van een gedreven team aansturen? Ben jij commercieel sterk, resultaatgericht en zorg jij voor een mooie omzet?Als teamleider verkoop geef je leiding aan een 7-koppig, gedreven team van verkopers. Jij weet...
Faam werkt

Administratief medewerker Klantcontact NL/DE (vanaf €3000 p/m) J92

Inspire Group, Barneveld, Gelderland
€ 3.000 - € 3.450 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij aan de slag als Administratief medewerker Klantcontact NL/DE? Heb jij snel door hoe administratiesystemen in elkaar zitten en hoe je bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen? Kunnen je collega’s bij jou terecht met hun vragen over administratieve handelingen? Lees dan verder!Onze opdrachtgever in Amersfoort is een...
Inspire Group

Mechanical Engineer

Pro Industry, Barneveld, Gelderland
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingHeb jij ervaring in de mechanica? Heb jij ervaring met CAD en Solid Edge? Haal jij plezier uit het verbeteren van producten? Houd jij van snel schakelen binnen een modern bedrijf? Hou jij van het werken met de meest geavanceerde machines? Wil jij werken voor een toonaangevend bedrijf in de metaalindustrie? Lees dan gouw verder!Binnen dit metaalbewerking bedrijf zijn ze...
Pro Industry