Senior Project Manager

9altitudes


Datum: 2 weken geleden
Stad: Weesp, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
9altitudes
Your role

AlsSenior Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de reis naar de digitale transformatie met Dynamics 365 bij toonaangevende opdrachtgevers. Je streeft naar het perfecte eindresultaat, daarvoor zet je onze moderne en Agile projectmethodiek in. Projectmanager zijn, betekent niet alleen dat je verantwoordelijk bent voor de planning, het budget, de scope en kwaliteit binnen het project.

Om echt impact te maken, is het vooral belangrijk om te streven naar betekenisvolle relaties; door goed in te spelen op verandermanagement, verwachtingen op de juiste manier te managen en te communiceren, door teams en kennis met elkaar te verbinden en als business partner mee te denken over de lange termijn doelstellingen van de klant.

Ben jij de ERP-Projectmanager die onze opdrachtgevers begeleidt met succesvolle Dynamics 365 implementaties?

Jouw uitdaging als Projectmanager

  • Je bent verantwoordelijk voor scopebeheer. Jouw eerste uitdaging is om de scope van het project goed te definiëren en te beheren om te voorkomen dat 'scope creep' optreedt, waarbij steeds meer functies en vereisten aan het project worden toegevoegd.
  • Jij bent verantwoordelijk voor het actief betrekken van medewerkers bij het accepteren en omarmen van nieuwe processen, aangezien het implementeren van een ERP-systeem grote veranderingen met zich meebrengt.
  • Jij bent verantwoordelijk voor risicobeheer. Een belangrijk deel van jouw rol is het identificeren, beoordelen en beheren van risico's, waaronder technische, operationele en bedrijfsrisico's, die inherent zijn aan ERP-projecten.
  • Jij moet de projecttijdlijnen en budgetten beheren, aangezien ERP-projecten vaak langer duren en duurder zijn dan aanvankelijk gepland.
  • Jij bent verantwoordelijk voor Leveranciersrelaties. Jij moet de relatie met de ERP-leverancier effectief beheren, inclusief communicatie, verwachtingsmanagement en het oplossen van geschillen.


What's In It For You

  • Een uitdagende functie bij een gerenommeerde Microsoft partner. Niet voor niets zijn we lid van Microsoft Business Applications Inner Circle 2023/2024.
  • Wij zijn front-runners als het gaat om de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Je komt terecht in een organisatie waar we eager zijn om de nieuwste technologie te absorberen en toe te passen.
  • Een uitstekend salaris, aangevuld met concurrerende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, een onkostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en een aantrekkelijke compensatieregeling.
  • Een royale bonusregeling en winstuitkering.
  • Een auto van de zaak, laptop en een smartphone.
  • We houden rekening met de juiste werk/privé balans; hierbij kan je denken aan reistijdcompensatie, flexibele arbeidstijden, ook parttime werken behoort tot de mogelijkheden.
  • Meerdere keren per jaar organiseren wij events met- en zonder partners, die onze saamhorige werkcultuur versterken.


Your strengths

  • Beschikt over HBO- of WO- werk- en denkniveau.
  • Heeft meerdere jaren ervaring in het leiden van bedrijfsbrede implementaties; bij voorkeur Microsoft Dynamics 365, Oracle, SAP of andere grote ERP-leveranciers. Dit mag zowel aan de leveranciers als aan de klant kant van de implementatie zijn. De inhoudelijke kennis van bedrijfsprocessen maken het dat je in staat bent om end-to-end het geïntegreerde plaatje te overzien en als ware sparringpartner kunt fungeren voor alle stakeholders.
  • Human skills zitten in jouw DNA, deze skills maken het dat je op alle lagen binnen een organisatie kunt communiceren. Zo heb je bijvoorbeeld sterke luistervaardigheden, een hoge mate van organisatiesensitiviteit en heb je sterke overtuigingskracht.
  • Is kwaliteit gedreven; je hebt een proactieve houding en een competitieve instelling.
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Kennis van Agile werken, Azure DEVOPS en diverse Implementatie methoden is een pré.


Get in touch

9altitudes is de internationale proactieve voorloper in technologie en procesoptimalisatie! Vandaag zijn we actief in 9 landen (Nederland, België, Brazilië, Denemarken, Slovenië, Spanje, Turkije, Portugal en Frankrijk). Met meer dan 750 personeelsleden hebben we expertise in verschillende domeinen, zoals Microsoft Dynamics ERP en CRM, BI & AI, Document Management, PLM, IOT & Augmented Reality, CAD en e-commerce.

Als een Europese end-to-end partner streven we de doelstellingen van onze klanten na, gedreven door geïnspireerd denken. Onze teams en hun kennis worden samengesmolten om "echte waarde" te leveren die verder gaat dan louter expertise. Wij zijn er nu al vast van overtuigd dat dit de beste garantie is voor duurzame bedrijfsresultaten voor onze klanten. Wij gaan ervoor... jij ook?

High time to say hi!

Erudini Smits

People & Culture Officer

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Open sollicitatie en/of stage

Geldmaat, Weesp, Noord-Holland
2 weken geleden
Open sollicitatie en/of Stage Zie je op onze website geen vacature staan die bij je past? Of wil je graat stage bij ons lopen? Stuur ons dan een open sollicitatie met cv en motivatiebrief. Leg uit wat jouw kwaliteiten zijn en waarom jij en Geldmaat zo goed bij elkaar passen.Wil je meer weten voor dat je gaat solliciteren? Of eerst...
Geldmaat

Projectleider Civiele Techniek

Eminent Groep, Weesp, Noord-Holland
2 weken geleden
Functieomschrijving . Als projectleider binnen dit bedrijf ga jij je bezig houden met leiden van projecten die te maken hebben met de infrastructuur en kunstwerken. Maar dat is niet het enige je kan namelijk ook zomaar worden ingezet op een project waarbij een ondergrondse garage word aangelegd. Kortom er zijn een tal van projecten waar dit mooie bedrijf zich mee...
Eminent Groep

MBO-stage bij Abbott in Weesp

Abbott, Weesp, Noord-Holland
2 weken geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek waar je kunt werken aan je vaardigheden en kennis binnen de farmaceutische industrie? Abbott in Olst biedt een interessante stageplek voor een MBO-student die graag wil leren en zichzelf verder wil ontwikkelen.Wat ga je doen? Als stagiair bij Abbott ga je aan de slag op een van onze afdelingen, afhankelijk van jouw...
Abbott