Operator zuivel

Start People


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hoogeveen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Start People
Wat je gaat doen

Ben je een gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? DOC Kaas in Hoogeveen heeft de perfecte kans voor jou! Met een bruto maandsalaris tot €4200,- kun je direct aan de slag in de 5-ploegendienst.

DOC Kaas is een van de grootste kaasproducenten van Nederland. Op verschillende afdelingen wordt gewerkt aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. In de voorfabriek wordt de melk verwerkt en geschikt gemaakt voor kaasproductie. De kaas wordt gemaakt in de kaasmakerij, waar verschillende ingrediënten worden toegevoegd en het mengproces plaatsvindt voordat de kaas wordt geperst. Na behandeling in het pekelbad en opslag in het kaaspakhuis, worden de kazen verpakt en gerijpt voor transport naar klanten wereldwijd.

Als operator bestuur en stuur je het proces vanuit de meet- en regelkamer aan, voer je regelmatig controles uit op de apparatuur, los je storingen op, stuur je het productieproces aan wanneer nodig, en voer je onderhoud en kwaliteitscontroles uit.

Wat we je bieden

Uiteraard word je als procesoperator goed beloond! Het volgende kun je verwachten:


  • een bruto maandsalaris tussen de €3300 en €4200,- (incl. ploegentoeslag) afhankelijk van jouw ervaring;
  • een fulltimebaan in de 5-ploegendienst;
  • je ontvangt een tijdelijk dienstverband dat wordt verlengd bij goed functioneren.
  • vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • een reiskostenvergoeding van €0,21/ km (vanaf 6 km).


Functie-eisen

Als procesoperator ben je initiatiefrijk en gedreven in je vak. Daarnaast:


  • heb je een opleiding (Proces)operator B/C of Vapro B afgerond;
  • heb je relevante ervaring als operator of aantoonbare technische ervaring;
  • ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;
  • je bent gedreven en toont initiatief;
  • je bent fulltime beschikbaar voor de 5-ploegendienst.


Mocht je niet een afgeronde opleiding procesoperator hebben, maar wel de bereidheid tot het volgen van deze opleiding? Dan hebben wij een MBO BBL-opleidingstraject tot operator B.

Over het bedrijf

DOC Kaas is één van de grootste kaasproducenten in Nederland. We maken allerlei soorten kazen, zoals die van Uniekaas en Milram, allemaal hier in Hoogeveen. Onze kazen kom je tegen op pizza's, brood en als heerlijke borrelhapjes. We zijn groot genoeg om indruk te maken, maar nog steeds persoonlijk. We investeren in jouw ontwikkeling en dragen zorg voor mens, dier en het milieu.

DOC is gevestigd in Hoogeveen, wat gemakkelijk te bereiken is vanuit plaatsen zoals Zwolle, Assen, Emmen, Ommen, Coevorden en Meppel.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro Industry, Hoogeveen, Drenthe
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 dagen geleden
FunctieomschrijvingBen je op zoek naar een uitdagende rol als Operator in de 5-ploegendienst binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan hebben we een interessante positie beschikbaar die wellicht perfect bij jou past! Je geniet ervan om actief bezig te zijn terwijl je toch het overzicht behoudt. Dagelijks lever je een bijdrage aan de verbetering en vernieuwing van een uitgebreid assortiment kazen. Je verwerkt...
Pro Industry

Allround Klantenservicemedewerker 24/7 (€16-€20 per uur) J85

Inspire Group, Hoogeveen, Drenthe
€ 2.796 - € 3.533 per maand
1 week geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij bijdragen aan een snelle en professionele storingsoplossing? Een gave baan bij een technische dienstverlener van Nederland? Dan is de functie van Allround Klantenservicemedewerker iets voor jou! Over deze functieAls Allround Klantenservicemedewerker 24/7 ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten die een storing hebben....
Inspire Group

Planner Revalidatiegeneeskunde (Hoogeveen)

Treant, Hoogeveen, Drenthe
1 week geleden
Hectiek, afwisseling en gewoon een mooie functie als planner binnen de Revalidatiegeneeskunde!De functieJij zorgt voor een een efficiënte planning van complexe revalidatietrajecten, waardoor het zorg- en/of personeelsaanbod afgestemd is op de vraag. Dit met als doel om een efficiënte, effectieve en gezonde bedrijfsvoering te bereiken. Naast een uitvoerende rol heb je ook een controlerende, rapporterende en een adviserende rol -...
Treant