Teamleider Promotieteam

Opvallers


Datum: 1 week geleden
Stad: Heerhugowaard, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Opvallers
Wil jij weten welke Brabanders er schuil gaan achter het activeren van merken als Sony, PSV, Chocomel, Douwe Egberts en Haribo?

Wij zijn Opvallers. Wij geloven juist dat in een tijd dat alles achter schermpjes verdwijnt, jouw boodschap het sterkste wordt overgebracht middels een-op-een communicatie met jouw doelgroep. Life = live!

We versterken merken op het gebied van marketing en sales én gaan met meer dan 350 merkambassadeurs voor deze prachtige merken het veld in. Je komt ons dan ook tegen van festival tot winkelvloer, van station tot event en van stadion tot beursvloer om daar consumenten voor jouw merk te winnen.

Wat ga je doen?

Als Teamleider bij Opvallers ben jij verantwoordelijk voor verschillende taken. Voorafgaand aan het evenement bereid je het team voor door een groeps-chat aan te maken, een teambriefing te geven bij de start en te helpen bij de op- en afbouw. Ter plaatse ben je verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team, het effectief verdelen van taken en het plannen van pauzes. Je bent ook alert op kansen en problemen tijdens het evenement. Na afloop evalueer je de dag volgens de briefinginstructies. Kortom, als Teamleider zorg jij ervoor dat het project op rolletjes verloopt!

Als je je aanmeldt als Teamleider, nodigen we je graag uit voor een gesprek om te beoordelen of je geschikt bent. Vervolgens zal er een traject volgen om je klaar te stomen voor het werkveld!

Wat wij vragen?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent vrolijk en gedreven, maar bovenal in staat om anderen te enthousiasmeren, jij bent namelijk een echte leider en een boegbeeld voor anderen;
  • Onze campagnes vinden plaats in het weekend, dan dien je beschikbaar te zijn.

Wat bieden wij?

  • Een salaris natuurlijk! Afhankelijk van je leeftijd oplopend tot €18,68 bruto per uur (vanaf 21 jaar oud);
  • De mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan met een salaris tot €22,97 per uur (vanaf 21 jaar oud);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Lunchvergoeding;
  • Werken voor de mooiste merken;
  • Jij bepaald wanneer jij wil werken!
  • Daarnaast werk je met de leukste collega’s, zoals je vrienden;
  • Ook kun je heel Nederland ontdekken, want onze Opvallers staan overal;
  • Gezellige borrels en toffe events op ons kantoor in hartje Eindhoven.

Wie zijn wij?

Wij zijn Opvallers & merkversterkers, specialist in Field Marketing en Sales. Wij versterken de mooiste A-merken, waaronder Red Bull, Christian Dior en Haribo. Door de inzet van onze gedreven merkambassadeurs – die door heel Nederland actief zijn – weten we de meest uiteenlopende campagnes te laten slagen. Van stadscentrum tot festival en van stadion tot winkelvloer, overal kom je Opvallers tegen! Meer weten? Check hier onze cases.

Ben jij de Teamleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer direct! Óf neem contact op met onze Recruiter Romy voor meer informatie via het nummer 0642483776.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator B Levensmiddelenindustrie, Heerhugowaard

VAPRO Recruitment, Heerhugowaard, Noord-Holland
1 dag geleden
Wij zoekenBen jij op zoek naar een uitdagende functie in de levensmiddelenindustrie? Dan is onze opdrachtgever in Heerhugowaard op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Operator B om het team te versterken.Wat ga je doen?RoleAls Operator B Levensmiddelenindustrie speel je een cruciale rol in het productieproces. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bedienen en...
VAPRO Recruitment

Service Manager, Heerhugowaard

BaanBereik, Heerhugowaard, Noord-Holland
4 dagen geleden
Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière als service manager en wil je deel uitmaken van een ambitieus en gedreven team? Als je enthousiast wordt van het idee om samen met een divers team van collega's te werken aan het verbeteren van facturabele uren, het behalen van financiële doelstellingen en het opzetten van een nieuwe managementafdeling, dan...
BaanBereik

Business Process Stage

Spence Doors, Heerhugowaard, Noord-Holland
1 week geleden
Als stagiair op afdeling Business Proces werk je nauw samen met de Business Process Manager aan verschillende taken en projecten op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu binnen ASSA ABLOY Entrance Systems. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en het zelfstandig uitvoeren van jouw onderzoek. Uiteraard word je hierin goed begeleid en zal er gekeken worden naar...
Spence Doors