Timmerman

Faber Personeelsdiensten BV


Datum: 1 week geleden
Stad: Geldrop, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Faber Personeelsdiensten BV
Wat jij doet Als timmerman of timmervrouw in onderhoud en service draag je de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van diverse gebouwen. Geen enkele dag is hetzelfde en je kunt rekenen op een gevarieerd takenpakket. Onze opdrachtgevers zijn onder andere de Nederlandse Spoorwegen, Archipel Zorggroep, Rabobank en het St. Anna Ziekenhuis. Samen met je collega's ben je bereid om een extra stap te zetten, zowel voor de klant als voor elkaar.

Wat wij bieden Samen met jou kijken we naar een passend salaris, gebaseerd op jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandbedrag vanaf €3.180,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de pensioensregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier zult werken.

Bovendien spaar je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en leuke uitjes. We zien je graag verschijnen bij onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en bieden je kosteloos cursussen aan als vakkracht!

Ben jij het? Vanwege je interactie met klanten is het essentieel dat je als timmerman representatief en communicatief vaardig bent. Je beschikt over een B-rijbewijs en bent bereid ongeveer 8 weken per jaar storingsdienst te draaien. Met jouw kennis en ervaring als timmerman ben je in staat zelfstandig te werken, maar voel je je ook comfortabel in teamverband.

Waar jij werkt Bij Faber zijn we op zoek naar een werkplek die perfect bij jou past als vakkracht, waar je langdurig aan projecten kunt werken die aansluiten bij jouw voorkeuren. We blijven regelmatig in contact om te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We staan dagelijks voor je klaar om al jouw vragen en zorgen te beantwoorden. Laten we samen ontdekken welke mogelijkheden we voor jou in petto hebben!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Productiemedewerk(st)er Cleanroom

Jooble, Geldrop, Noord-Brabant
6 dagen geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteDe voordelen van kunststof worden steeds meer erkend door bedrijven vanwege het lichte gewicht, de lange levensduur en de nauwkeurigheid...
Jooble

Machine Operator | Topwerkgever in Industrie | Dagdienst

Jobbird.com, Geldrop, Noord-Brabant
1 week geleden
Je nieuwe baanWat ga je allemaal doen?Je nieuwe baan: Wat ga je allemaal doen?Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geavanceerde industriële machines. Je taken omvatten het instellen, monitoren en onderhouden van machines om optimale prestaties en kwaliteit te garanderen. Je zult ook problemen identificeren en oplossen om de productie-efficiëntie te maximaliseren.Over het bedrijfEen korte introductieANDRITZ FEED...
Jobbird.com

Uitvoerder Civiel

Eminent Groep, Geldrop, Noord-Brabant
1 week geleden
Functieomschrijving . Als uitvoerder FTTH bij deze organisatie word jij de leidinggevende van een ploeg harde werkers waarmee je samen de verglazing van Zuid-Nederland gaat verwezenlijken. Je werkt nauw samen met de projectleiders, engineers en werkvoorbereiders om te zorgen dat alles op tijdig opgeleverd kan worden.Een Greep Uit Jouw Taken En Verantwoordelijkheden(Mede-) verantwoordelijk voor tijd, geld, kwantiteit, kwaliteit, informatie en...
Eminent Groep