Lead Engineer Elektrotechniek - Hengelo (OV)

Polanski


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hengelo, Overijssel
Contract type: Voltijd
Polanski
Functie omschrijving

Als Lead Engineer Elektrotechniek in dit installatiebedrijf ben je een belangrijke factor voor het succes van utiliteitsprojecten, zoals kantoren, musea en overheidsgebouwen. Je bent de schakel tussen de klantwensen en het uiteindelijke elektrotechnische ontwerp. Dit vereist niet alleen technische expertise, maar ook sterke communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met opdrachtgevers en je team.

Je taken omvatten onder andere het vertalen van klantbehoeften naar technische specificaties, het opstellen en beoordelen van ontwerpen, en het aansturen en ondersteunen van je collega's in het ontwerpproces. Als sparringpartner zorg je ervoor dat het team optimaal presteert en dat eventuele uitdagingen tijdig worden opgelost. Het is belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechniek en deze kennis toe te passen in je werk.

Samengevat Ziet De Functie Er Als Volgt Uit

  • Fungeren als technisch aanspreekpunt voor collega's en opdrachtgevers
  • Ontwerpen en optimaliseren van complexe elektrotechnische systemen en installaties.
  • Vertalen van klantwensen en specificaties naar technisch haalbare ontwerpen.
  • Bewaken van technische normen, voorschriften en kwaliteitseisen.
  • Identificeren en oplossen van technische vraagstukken en uitdagingen.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en technologieën.

Arbeidsvoorwaarden

  • Goed salaris tot € 6000 bruto per maand;
  • Mogelijkheden voor parttime werken (32 urige werkweek);
  • Alle ruimte voor professionele ontwikkeling d.m.v. opleidingen en cursussen;
  • Werken met uitdagende utiliteitsprojecten

Functie eisen

  • Afgeronde opleidingen richting elektrotechniek;
  • Ervaring als engineer elektrotechniek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift

Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Patrick van Poolen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.

Korte omschrijving

Als Lead Engineer Elektrotechniek ben je bij dit installatiebedrijf eindverantwoordelijk voor het ontwerp van projecten. Dit zijn uitdagende utiliteitsprojecten zoals grote kantoren, musea en overheidsgebouwen.

5cd8a0b9cc68f9ffa4c9253553278a55tec

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanisch Monteur, Hengelo (OV)

Cottus BV, Hengelo, Overijssel
1 week geleden
Wat jij doetAls mechanisch monteur heb je een cruciale rol bij het in elkaar zetten, installeren, testen en onderhouden van complexe mechatronische systemen. Je werkt nauw samen met ervaren collega's om ervoor te zorgen dat geavanceerde technologie goed functioneert. In je functie als mechanisch monteur krijg je de kans om actief bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van...
Cottus BV

Accountant RA Manager Hengelo

Het recruitment bureau voor Accountants & Fiscalisten, sinds 1988!, Hengelo, Overijssel
3 weken geleden
Onze opdrachtgever is opzoek naar een Accountant RA Manager Hengelotop tien kantoor, Nederlandse marktleider voor het familiebedrijfwerken bij onze opdrachtgever betekent de voordelen van het kleinschalige (open en informeel, niet te grote vestigingen) combineren met de voordelen van het werken bij een professionele, landelijke organisatiedaarnaast ook volop doorgroeimogelijkhedenelke vestiging heeft zijn eigen charme, hierdoor zie je dat er bij onze...
Het recruitment bureau voor Accountants & Fiscalisten, sinds 1988!

Procesoperator

Pro Industry, Hengelo, Overijssel
€ 2.000 - € 5.000 per maand
3 weken geleden
FunctieomschrijvingDe procesindustrie daagt je uit. Ambieer jij een uitdagende rol als Procesoperator waar je kunt bijdragen aan het beschikbaar maken van schoon water? We hebben een zeer interessante vacature voor jou! Het maken van impact op de wereldwijde watertransitie staat centraal. Door middel van duurzame productiemethoden, gebaseerd op innovatieve nano membraantechnologie, wordt water en dranken gefilterd. Benieuwd naar meer? Lees...
Pro Industry