Document Controller

Resato Hydrogen Technology


Datum: 2 weken geleden
Stad: Assen, Drenthe
Contract type: Voltijd
Resato Hydrogen Technology
Wil jij deel uitmaken van een van de meest technisch vooruitstrevende bedrijven in de waterstof refueling industrie? Wil jij bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld? Wil je werken in een groeiende organisatie?

Kom dan werken bij Resato Hydrogen Technology!

Document ControllerBen jij de nauwkeurige en georganiseerde Document Controller met een passie voor het beheren en onderhouden van technische documenten? Dan gaan wij graag me je in gesprek!

Als Document Controller

Als Document Controller begrijp je de waarde van nauwkeurige en actuele informatie.

Je bent de gatekeeper van cruciale documenten en speelt een essentiële rol in het organiseren, beheren en controleren van documentatie voor de waardevolle assets van onze klanten.

Je zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date is en altijd binnen handbereik van ons toegewijde team

Maar jouw rol gaat verder dan alleen het beheren van documenten. Je bent ook een teamspeler die samenwerkt met verschillende belanghebbenden, zoals engineers, productie, projectmanagers en contractors.

Door effectieve communicatie en proactieve ondersteuning draag je bij aan een vlotte samenwerking en het behalen van onze doelstellingen

Of het nu gaat om technische tekeningen, projectplannen, technische specificaties of handleidingen, jij bent de expert die ervoor zorgt dat alles op de juiste plek en op het juiste moment beschikbaar is.

Jouw gestructureerde aanpak en uitstekende aandacht voor detail maken het mogelijk dat we snel kunnen reageren op verzoeken, voldoen aan wettelijke vereisten en efficiënt kunnen opereren.

Dit breng je mee

Ervaring als Document Controller

Bekendheid met technische documentatie en begrip van relevante standaarden.

Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

In staat om zelfstandig te werken en effectief te communiceren binnen het team en de verschillende belanghebbenden

Kennis van documentbeheersystemen is een pré, maar geen vereiste

ProcedureBen jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een organisatie die een bijdrage levert aan een groenere toekomst? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons! Voor vragen over de functie en/of de procedure, stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met Femma Kroes op 06-12990493.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig en ook niet gewenst !

#J-18808-Ljbffr

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Accountant, Assen

Uitzendkoning, Assen, Drenthe
1 week geleden
Voor een administratie- en adviesbureau in Assen zijn wij op zoek naar een Accountant. Hun specialisatie ligt in de agrarische sector. Hierin hebben ze een breed scala aan klanten, van kleine familiebedrijven tot grote agrarische ondernemingen. Hun klanten bieden ze een deskundige financiële dienstverlening en advies op maat.Als ervaren Accountant ben je een cruciale schakel binnen het team. Je bent...
Uitzendkoning

Quality Engineer

Resato Hydrogen Technology, Assen, Drenthe
2 weken geleden
Wil jij deel uitmaken van een van de meest technisch vooruitstrevende bedrijven in de waterstof refueling industrie? Wil jij bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld en wil je werken in een groeiende organisatie? Ben jij gedreven door een passie voor kwaliteit en streven naar perfectie?Word onze Quality engineer en waarborg de perfectie van onze waterstof tankstations!Quality EngineerHeb je oog...
Resato Hydrogen Technology

Terreinbeheerder, Assen

Faam werkt, Assen, Drenthe
3 weken geleden
Het hele jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie! Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap.Dit terrein is de grens tussen een ruim bosgebied en de bebouwde kom waar honderden woningen staan. Deze omgeving staat bekend om...
Faam werkt