Product Development Engineer

Snoeks Automotive


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hoofddorp, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Snoeks Automotive
Product Development EngineerVoor nieuwe ontwikkelprojecten zijn wij op zoek naar ambitieuze Product Development Engineers die zich verder willen bekwamen in productontwerp, surface modeling en/of mechanische constructies binnen de automotive sector.

Als Product Development Engineer bij Snoeks Automotive ben jij betrokken in het gehele ontwerp- en ontwikkelproces. Onze “Design for Excellence” richtlijnen beschrijven alle belangrijke aspecten in het proces: esthetiek, functionaliteit, ergonomie, betrouwbaarheid, productie, montage, veiligheid, duurzaamheid, installatiegemak, verpakking en transport.

Je begint met een “leeg vel”, je schetst, je modelleert in CAD, draait simulaties en analyseert de output. Uiteindelijk werk jij het prototype uit tot het product dat daadwerkelijk wordt ingebouwd bij de automobielfabrikant. Jij ontfermt je niet alleen over de vormgeving of mechanische constructie, maar bent ook in direct contact met de automobielfabrikant en toeleveranciers. Daarnaast bewaak jij de kwaliteit, kostprijs en tijdslijnen. Dat maakt het technisch ook zeer uitdagend.

“BEN JIJ DIE VEELZIJDIGE ENGINEER? WIJ HEBBEN DE JUISTE UITDAGING VOOR JOU. REAGEER DIRECT!”

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond (product design en mechanical/automotive engineering zijn veel gebruikte termen);

Je bent ervaren met CAD software (wij gebruiken zelf Solidworks en Catia);

Je bent vaardig in de Nederlandse- én de Engelse taal;

Je hebt een aanstekelijk enthousiasme, een gezonde dosis zelfvertrouwen en humor;

Je hebt een brede, creatieve interesse (vormgeving, functionaliteit, optimalisatie, etc.).

Wie zoeken wij?Iemand met een passie voor het ontwikkelen van producten en bij voorkeur met affiniteit voor auto’s. Als jij jouw ontwerp terug ziet op de weg straal je van trots.

Jij neemt van nature initiatief en zet graag een stap extra om het beste uit jezelf en uit het werk te halen. Je denkt in kansen en mogelijkheden om projecten op resultaatgerichte wijze tot een succes te brengen. Tijdsdruk brengt het beste in je naar boven.

Zowel ervaren als startende engineers zijn van harte welkom.

Wat bieden wij jou?

Een werkplek in ons state-of-the-art innovatiecentrum;

Veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke ontwikkeling;

Werk aan projecten die direct invloed hebben op het automotive landschap in de nabije toekomst;

Een full-time dienstverband met 38 vrije dagen (o.b.v. een 40-urige werkweek);

Een flinke bijdrage voor een gezond pensioen binnen Metaal & Techniek.

Hier kom jij terecht

Het Snoeks Innovatiecentrum te Nieuw-Vennep is de thuisbasis van onze R&D afdeling. Het engineering team groeit snel en wordt gevormd door jonge, gedreven professionals die zich met veel plezier ontfermen over hun eigen projecten, maar zeker ook hun collega’s ondersteunen waar mogelijk en de samenwerking met de rest van de organisatie, en daarbuiten, weten te initiëren én te waarderen.

Kies voor Snoeks Automotive en vertel jouw familie en vrienden dat jij werkt in een succesvol, internationaal familiebedrijf waar jij jezelf kunt zijn en je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Een werkplek om echt trots op te zijn en die jij deelt met leuke, gezellige, maar zeker ook ambitieuze mensen die jij collega kunt noemen.

#J-18808-Ljbffr

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verpleegkundige

Derec, Hoofddorp, Noord-Holland
2 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingVoor diverse zorginstellingen ben ik op zoek naar verpleegkundigen die het team komen versterken. De zorginstellingen nemen in deze tijd een aantal noodzakelijke maatregelen om jou en jouw collega's te beschermen, wat onder andere zal inhouden dat je binnen een vast team werkt en bij vaste cliënten langsgaat. Juist nu hebben de bewoners behoeften aan een vriendelijk gezicht, die hen...
Derec

Regisseur Veilige Energietransitie en Klimaatadaptatie

Brandweer, Hoofddorp, Noord-Holland
3 weken geleden
Ben jij die enthousiaste pionier met kennis van de (veilige) energietransitie en klimaatadaptatie, die de handen graag uit de mouwen steekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken iemand die als onderzoeker, netwerker en verbinder het bestaande team van drie regisseurs Brandpreventie aanvult. Je toont eigenaarschap, handelt proactief en kunt zelfstandig werken om regio Kennemerland klaar te stomen...
Brandweer

Vulploegmedewerker

Action, Hoofddorp, Noord-Holland
4 weken geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action