Sales Recruiter

Fonky


Datum: 2 weken geleden
Stad: Nijmegen, Gelderland
Contract type: Voltijd
Fonky
FunctieomschrijvingDraai jij je hand niet om voor het scoren van een telefoonnummer en ken je ook nog eens iedereen in jouw studentenstad? Dan is een functie als Sales Recruiter, waarbij je hét gezicht van de vestiging bent, jou op het lijf geschreven. En we hebben goed nieuws: we zoeken Sales Recruiters voor verschillende vestigingen.

Als Sales Recruiter zorg je er samen met je team voor dat er zo veel mogelijk studenten zich aanmelden voor een bijbaan op jouw vestiging.

Dit is je baan!

Jij zorgt ervoor dat de vestiging gaat groeien. Door wekelijks met jouw team de stad in te gaan om nieuwe studenten te enthousiasmeren voor de ultieme studentenbaan bij Fonky. En door ervoor te zorgen dat er een fantastische sfeer is op de vestiging. Dit breng je over door steeds weer een spetterende kennismaking te organiseren.

VereistenJouw week

Maandag begin je met de weekmeeting. Hierin blik je terug en maak je plannen voor aankomende week. Op dinsdag en woensdag train je het team en ga je recruiten in de stad, bij een hogeschool of bij een universiteit. Op donderdag organiseer je een kennismaking en in de middag bel je het team om ervoor te zorgen dat er ook volgende week weer genoeg kandidaten langskomen. Aan het eind van de week sluiten wij met z’n allen af met een koud drankje!

Dit vind je leuk om te doen...

Enthousiasmeren

Motiveren

Inspireren

Begeleiden

Coachen van jouw eigen recruitment team

Hier herken jij jezelf in…

Jij bent degene in je vriendengroep met de meest vlotte babbel

Motiverende spreker die het beste in mensen naar boven haalt

Teamplayer

Tenminste 32 uur per week beschikbaar

Bij voorkeur ervaring met leiding geven

Spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

Dit zoek jij verder in een baan...

Een bruto maandsalaris tussen € 1.800,- en € 3.000,- (op basis van ervaring, uren en een aantrekkelijke bonusstructuur)

Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km)

27 vakantiedagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek

Doorgroeimogelijkheden

Ontwikkeling. Met onze eigen Fonky Faculty maken we jou iedere dag, week en maand weer een betere manager

Mooie werkplek op een toplocatie, midden in de stad

Heel veel jonge en gezellige collega's met te gekke feestjes en activiteiten. Zoals Fonky Fest, Fonky Gala, Kantoorweekend, Wintersport en natuurlijk de reguliere borrels.

#J-18808-Ljbffr

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Surveillant

Uitzendbureau 65plus BV, Nijmegen, Gelderland
1 dag geleden
Aan de slag als surveillant in de regio Nijmegen? Ben je AOW-gerechtigd en wil je nog helemaal niet stoppen met werken? Via 65plus blijf je niet achter de geraniums zitten. Wij zijn regelmatig op zoek naar gepassioneerde AOW-gerechtigden in de regio Nijmegen die aan de slag willen als surveillant. Heb je interesse in zo’n functie? Lees verder en schrijf je...
Uitzendbureau 65plus BV

Financial Controller, Nijmegen

Royal Cosun, Nijmegen, Gelderland
1 week geleden
Krijg jij energie van het volledig doorgronden, onderhouden en optimaliseren van de financiële administratie? Werk jij het liefst met een divers takenpakket en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij diegene die wij zoeken!Binnen AgriBioSource Europe onderdeel, van Duynie Group, is de vacature ontstaan voor de functie:Financial Controller(32-40 uur)Wat ga je doen? Als Financial Controller ben je onderdeel van...
Royal Cosun

Service coördinator

Eminent Groep, Nijmegen, Gelderland
3 weken geleden
Functieomschrijving . Voor Een Van Onze Opdrachtgevers Zijn We Op Zoek Naar Een Servicecordinator. In Deze Functie Als Servicecordinator Zullen Je Werkzaamheden Onder Andere Bestaan Uit Het plannen en cordineren van storingen conform contractafspraken; Het verstrekken van benodigde documenten; Het aannemen van storingen; Registreren en verdelen van storingen; Toezichthouden op medewerkers (van derden); Het informeren van opdrachtgevers m.b.t. uitvoering van...
Eminent Groep