Junior Financial Controller

Examenadviesburo


Datum: 2 weken geleden
Stad: Nieuwegein, Utrecht
Contract type: Voltijd
Examenadviesburo
Ben je ambitieus, leergierig en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je zin om jezelf verder te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen? Als Junior Financial Controller bij Examenadviesburo speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze financiële processen en het leveren van waardevolle inzichten om onze prestaties te verbeteren.

Wat ga je doen?

Als Junior Financial controller ben je verantwoordelijk voor het financieel reilen en zeilen van Examenadviesburo. Kortom, samen met jouw team zijn jullie verantwoordelijk voor de complete financiële administratie van Examenadviesburo. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages, het analyseren van financiële gegevens en het identificeren van trends en afwijkingen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en controleren van de financiële administratie, inclusief het verwerken van inkomsten, uitgaven en het opstellen van rapportages.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het verzorgen van onze maand- en jaarafsluitingen.
  • Het analyseren van de begroting en de resultatenrekening.
  • Het opstellen van financiële overzichten zoals de winst en verliesrekening, budgetten, prognoses en meer verslaglegging.
  • Je hebt een belangrijke rol in de totstandkoming van de jaarrekening.
  • Het verzamelen, ordenen en analyseren en rapporteren van zowel financiële- als niet-financiële informatie voor planning en control.
  • Je draagt jouw steentje bij aan het verder professionaliseren en optimaliseren van de financiële processen. Wij willen met jou de volgende stappen maken!
  • Alle overige relevante administratieve werkzaamheden, je bent inzetbaar over de volle breedte van de financiële administratie.

Jouw werkplek

Je bent werkzaam vanuit ons kantoor in Nieuwegein. De financiële administratie bestaat uit 3 medewerkers. Je werkt veel samen met je directe collega’s en ook met de overige afdelingen van Examenadviesburo. Verantwoordelijkheid, betrokkenheid en samenwerken staat centraal binnen onze organisatie.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een HBO diploma, bijvoorbeeld in de richting van Finance & Control, accountancy of bedrijfseconomie.
  • Je staat aan het begin van je carrière en hebt zin om ervaring op te doen.
  • Je kunt goed omgaan met Microsoft Office, met in het bijzonder Excel en Queries.
  • Je pakt nieuwe systemen snel op en deze maak je snel eigen. Wij werken met verschillende systemen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je vindt het leuk om mee te denken hoe wij onze processen kunnen optimaliseren en automatiseren. Wij waarderen inbreng van eigen ideeën enorm!

Wat bieden wij?

Naast deze uitdagende baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt bieden wij:

  • Een werkplek waar jij optimaal kunt ontwikkelen en eerste stappen in jouw carrière kunt zetten.
  • Uren bepalen wij graag in overleg met jou, onze voorkeur heeft een aanstelling tussen de 32 en 40 uur per week.
  • Startsalaris van €2.750,- met voldoende ruimte om door te groeien.
  • 26 vakantiedagen op basis van fulltime en de ruimte om vakantiedagen bij te kopen.
  • Een eigen laptop krijg je van ons.
  • Een goede pensioenregeling, wij zijn aangesloten bij de Nationale Nederlanden.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
  • Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen en het volgen van cursussen, wij hebben een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget.
  • Een fijne werkplek en collega’s die voor je klaar staan.
  • Borrel en gezelligheid, georganiseerd door onze eigen feestcommissie!

Wie zijn we?

Examenadviesburo is dé organisatie die gespecialiseerd is in toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met examinering te maken hebben. We ontwikkelen betrouwbare examens waarmee de vakbekwaamheid van professionals onafhankelijk en objectief aangetoond kan worden: alleen écht goede kandidaten slagen bij ons.

We zijn een klein dynamisch bedrijf met ongeveer 40 medewerkers. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de informele sfeer, hard werken en samenwerking. Collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig. We bieden veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo stimuleren we medewerkers om mee te denken en gaan we graag aan de slag met nieuwe ideeën van onze medewerkers. Iedereen draagt verantwoordelijkheid en we zorgen er samen elke dag voor dat we een stap verder komen. Binnen Examenadviesburo hebben we de zaken graag goed geregeld en vastgelegd, die structuur zie je ook terug op de werkvloer.

Interesse?

Hopelijk hebben wij je enthousiast weten te maken! Stuur je CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem contact op met Frank Klep, via 030-3026089.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Magazijnmedewerker/Orderpicker, Nieuwegein

WerkTalent, Nieuwegein, Utrecht
3 dagen geleden
Bij Hikoki-powertools kom je te werken in een prachtig magazijn in een stabiel en volwassen team!Dit ga je doenHikoki Power Tools Nederland B.V. Is Al Jarenlang De Belangrijkste Leverancier Van Elektrisch Gereedschap. Vanuit Het Nederlandse Hoofdkantoor In Nieuwegein Werk Je Met Ongeveer 50 Collega’s. Ondanks De Internationale Positie Van De Organisatie Kom Je Te Werken In Hechtteam Waar Het Wij...
WerkTalent

Oracle Salesmanager

Good Company, Nieuwegein, Utrecht
1 week geleden
Leer de organisatie kennenDe Oracle unit binnen de organisatie bestaat uit ongeveer 85 Oracle Professionals. Wij leveren diensten op Oracle ERP, Maatwerk en Integratie, DBA en Oracle Cloud Infra. Hierbij maken we gebruik van zowel bestaande technologieën zoals PL/SQL, APEX, SOA Suite en steeds vaker van nieuwe technologieën zoals OCI en OIC. We hebben verschillende vormen van dienstverlening waarbij we...
Good Company

Maintenance Technician

Pro Industry, Nieuwegein, Utrecht
€ 2.000 - € 5.000 per maand
2 weken geleden
FunctieomschrijvingHeb je een passie voor mechatronica en voel je een sterke aantrekkingskracht tot geautomatiseerde logistiek en productie? Ligt jouw interesse bij het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud voor onze geautomatiseerde warehouse? In dat geval, zijn we op zoek naar iemand zoals jij: een enthousiaste Onderhoudsmonteur/Maintenance Technician. Ons bedrijf is succesvol en gericht op de toekomst, waarbij...
Pro Industry