Verzorgende zorg en welzijn (contactverzorgende)

IJsselheem


Datum: 2 weken geleden
Stad: Kampen, Overijssel
Contract type: Aannemer
IJsselheem
Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG (contactverzorgende / EVV) ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse zorg voor onze bewoners en ben je in staat deze zorg kritisch te beoordelen en eventueel bij te stellen. Methodisch werken met evaluatiemomenten met de bewoner, het zorgteam en ons behandelteam zijn belangrijk om er zeker van te zijn dat iedere bewoner de best passende zorg krijgt. Je draait dus niet zomaar een route af, maar observeert de bewoner en je bent alert op mogelijke veranderingen in zorgbehoefte.

Communicatie met de bewoner, de naasten van de bewoners en je collega’s is van essentieel belang om je werk goed uit te voeren. Het op de hoogte houden van de naasten van bewoners over keuzes die gemaakt kunnen worden/moeten worden is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werk.

Je kunt zorgplannen opstellen, evalueren en waar nodig bijstellen in overleg met je bewoners en in samenwerking met je collega’s.

Kortom: een gevarieerde baan waarin jij je enorm kunt ontwikkelen!

Waar ga je werken?

Jij komt te werken op onze locatie Myosotis . Binnen Myosotis kennen we drie afdelingen en 10 zorgteams. Je komt te werken op de woning Koornmarkt 3/4. Dit is een somatische woning waar ook problematiek zoals niet aangeboren hersenletsel (NAH) en gerontopsychiatrische achtergrond voorkomen.

Jouw nieuwe team bestaat uit ongeveer 15 á 16 collega’s (verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en assistenten). Als team hebben we de kwaliteit van de zorg hoog in het vaandel staan.

Wie ben jij?

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig werken en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Verder ben je in staat goed om te gaan met onverwachte situaties die je in de zorg kunt tegenkomen. Hierin maak je zelfstandig beslissingen en schakel je op tijd de juiste hulp in. De vaktechnische handelingen voer je kundig en professioneel uit en je rapporteert kort en bondig. Collega’s kunnen op je rekenen. Je kunt je goed verplaatsen in de cliënt en hebt snel een helder beeld van de zorgvraag.

Verder Voldoe Je aan Het Volgende

  • Je beschikt over een diploma Verzorgende IG of VIG/MMZ;
  • Je hebt ervaring in de ouderenzorg;
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle diensten;

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wat krijg je van ons?

Kies je voor IJsselheem, dan is dit wat je van ons kunt verwachten:

  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd voor 24 per week;
  • salaris tussen € 17,28 en € 22,45 bruto per uur (FWG 35 van de CAO VVT);
  • Je gaat werken in een professionele organisatie, met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je krijgt binnen een zelforganiserend team veel vrijheid om individuele zorg te verlenen;
  • Je kunt rekenen op een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen, een goede pensioenregeling en werkkostenregeling.

Over IJsselheem

IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie . Begin 2022 legden we onze duurzame ambities vast met onze eigen ‘R outekaart duurzaamheid ’, sloten we aan bij het landelijke initiatief en ondertekenden we de ‘ Green Deal 3.0 Samen werken aan duurzame zorg ’ .

Ben je enthousiast?

Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature.

Het inwinnen van een referentie maakt deel uit van de procedure.

Ben je nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om de eens sfeer te komen proeven? Meld je dan vrijblijvend aan via de aanmeldlink sfeerproeven en dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden!

Heb je nog vragen?

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Janet Buikema of één van de collega's beantwoorden met plezier jouw vragen via 06 51787865. Voor vragen over de werving- en selectieprocedure bel of app je met Jacqueline Sanders (Werving & Selectie) via 062372079.

Re-integratiekandidaten en interne kandidaten krijgen voorrang bij het vervullen van de openstaande vacatures.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Monteur trailers

Unique, Kampen, Overijssel
6 dagen geleden
Wat ga je precies doenAls fulltime monteur heb jij een zeer diverse job! Jij zorgt er namelijk voor dat trailers en opleggers worden gemonteerd zodat ze veilig de weg op kunnen. Jij pakt je eigen gereedschapskist, kijkt naar de technische tekeningen en gaat aan de slag! Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:Monteren van de assen en verlichtingen;Monteren van...
Unique

Business Analyst

Jobbird.com, Kampen, Overijssel
1 week geleden
Ben je op zoek naar een rol waar jouw expertise in business control direct impact heeft op het onderwijs? VanDijk adviseert en faciliteert scholen, docenten en leerlingen bij het optimaliseren van het leermiddelen- en leerproces. Pak nu je kans bij The Learning Network in Kampen.De rolAls Business Controller bij The Learning Network in Kampen word je de financiële sparringpartner voor...
Jobbird.com

Opperman stratenmaker, Kampen

DjopzZ, Kampen, Overijssel
2 weken geleden
Hoe zien je werkzaamheden eruit?De vacature is ook beschikbaar voor kandidaten die in het doelgroep register zijn geregistreerd, onder de participatiewet vallen, die een bijstand of een Wajong indicatie hebben.Als je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat als opperman stratenmaker zullen je werkzaamheden er zoals onderstaand uitzien:Leggen van verschillende soorten bestrating, rekening houdend met het ontwerp en de specificaties;zagen...
DjopzZ