Corporate Recruiter

Search X Recruitment


Datum: 2 weken geleden
Stad: Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Search X Recruitment
Voor organisaties is digitalisering een essentieel onderdeel. Hiermee kunnen ze zich aanpassen aan de snel veranderende digitale wereld. Tegelijkertijd helpt de transformatie naar digitaal werken kosten besparen, maakt het efficiënter werken mogelijk en kan er een betere klantenservice worden geboden. Allemaal top, maar niet erg eenvoudig te bereiken. Deze mensen fixen dat.

Vertel verder…

Ambitieuze opdrachtgevers die willen groeien, floreren en concurreren, zijn hier aan het juiste adres. Deze organisatie ontwikkelt innovatieve en tailor-made ICT oplossingen om technologie te transformeren in een toegevoegde waarde voor diverse markten. Deze specialisten onderscheiden zich door dicht bij de klant te staan en de beste technologie centraal te stellen. Van consulting en design tot integratie en service, hier vind je het allemaal. Met het doel om het werk en het leven van mensen een stuk beter en fijner te maken.

Gaaf! Hoe kan ik hieraan bijdragen?

Als Corporate Recruiter staat er een flinke uitdaging voor de boeg, je raadt het al, het vinden van je nieuwe collega's. Het matchen van iemands persoonlijkheid staat hier hoog in het vaandel, het gaat tenslotte om een mooie samenwerking en werkomgeving. Je bent niet alleen bezig met het vinden en spreken van nieuwe collega's, nee, je bent ook verantwoordelijk voor de employer branding. Leuke filmpjes maken met je huidige collega's en initiatieven bedenken hoe je het bedrijf intern op een hoger niveau brengt.

Klinkt goed, wat is er nodig van mij?

Jij hebt relevante werkervaring met het uitvoeren van employer branding projecten. Daarnaast is het vinden van kandidaten door middel van bijvoorbeeld LinkedIn een makkelijke zaak. En dankzij jouw zelfstandigheid en teamspirit breng je projecten en je collega's naar nieuwe hoogtes. Dus heb je het enthousiasme waar dit bedrijf naar zoekt?

Ik heb het! Maar wat krijg ik?

Jij kunt rekenen op een fijn maandsalaris en een hybride werkomgeving, thuiswerken hoort dus bij de voordelen van deze organisatie. Daarbij krijg je genoeg vakantiedagen om te genieten van dat lekkere salaris en is je pensioen uitstekend geregeld. Voor persoonlijke ontwikkeling en het benutten van je leergierigheid, krijg je hier alle ruimte. Leuker kunnen we het bijna niet maken toch? Solliciteer nu en je hoort snel van ons.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Doktersassistent(e), Capelle aan den IJssel

Faceland Clinic, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wij zijn per direct op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente !Ben jij gek op beauty? Ben jij servicegericht en streef jij naar een hoge patiënttevredenheid? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Faceland is per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven doktersassistente die ons team komt versterken! Een duizendpoot die aanvoelt wat nodig is met veel passie...
Faceland Clinic

Projectcoördinator FTTH ( Auto, Salaris € 3.500 - € 4.500 p/m ), Capelle aan den IJssel

ZKER, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
2 weken geleden
Kom werken bij ZKER! Bij ZKER kun je pas echt doorgroeien!!(Affiniteit met de infra techniek is een must!)Wij bieden kansen om jezelf te ontwikkelen en ook financieel een stap te maken. Bij ZKER staat de medewerker altijd op nummer 1!We werken namelijk aan de energietransitie waar momenteel alle focus op ligt wegens de hoge benzine, olie, gas prijzen en natuurlijk...
ZKER

Cloud Engineer

TRIXXO Nederland, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
2 weken geleden
Ben jij een gedreven professional met een passie voor Cloud technologieën? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat innovatie en groei omarmt? Dan is deze vacature voor een Cloud Engineer misschien wel jouw volgende carrière stap!Over de functieAls Cloud Engineer speel je een cruciale rol in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van onze Cloud infrastructuur. Je werkt nauw...
TRIXXO Nederland