Scrum Master

DPA Professionals


Datum: 2 weken geleden
Stad: Middelburg, Zeeland
Contract type: Voltijd
DPA Professionals
Het creëren van impact bij opdrachtgevers gaat verder dan simpelweg voldoen aan verwachtingen; het vereist door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Wil jij ook impact maken? Lees dan verder!

Wat je gaat doen:

Als Scrum Master speel je een cruciale rol in ons ontwikkelsteam door het faciliteren van effectieve en efficiënte Agile processen. Je bent verantwoordelijk voor het coachen van het team in het toepassen van Scrum-principes en het verwijderen van obstakels die de voortgang belemmeren. Daarnaast werk je nauw samen met de Product Owner en andere stakeholders om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van het product soepel verloopt en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Wat we vragen:

  • Minimaal een afgeronde hbo/wo-opleiding in een relevant vakgebied;
  • Aantoonbare ervaring als Scrum Master in een Agile softwareontwikkelingsomgeving;
  • Kennis van Scrum-methodologieën en frameworks;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met diverse stakeholders;
  • Teamspeler met een positieve en proactieve houding.

Wat we bieden:

Waar je op kunt rekenen:

  • Een marktconform salaris op basis van opleidingsniveau en ervaring;
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een leaseauto met internationale tankpas EN een NS-Business Card;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om certificaten te behalen: samen zorgen we ervoor dat jij doorgroeit;
  • Persoonlijke begeleiding van je Performance Manager. Samen ga je kijken naar wat jij nodig hebt voor de volgende stap in je carrière.
  • Leuke uitjes zoals een familiedag en gezellige borrels!

Je werkomgeving:

Bij DPA IT, onderdeel van Team Eiffel zetten we jou in de hoofdrol van je IT-carrière. In een snel evoluerend vakgebied bieden we boeiende opdrachten, houden we je certificeringen up-to-date en stimuleren we innovatie samen met collega's. Geen hiërarchie bij ons – we betrekken jou als consultant bij belangrijke beslissingen, of het nu gaat om rolinhoud, locatie of werkomgeving. Jouw carrière wensen staan centraal, of je nu nieuwe uitdagingen zoekt of wilt groeien in je huidige rol.

Ons deskundige team staat achter je, zowel voor huidige opdrachten als bij lange termijn carrière paden. We hechten waarde aan persoonlijk contact en organiseren borrels, familiedagen, partnerweekends en technische kennissessies waarbij je ontzorgd wordt voor ontspanning en netwerken.

Ben je klaar voor de volgende stap in de IT? Solliciteer bij DPA IT en ontdek de mogelijkheden. Na je sollicitatie volgen drie gesprekken om jouw ambities en vaardigheden te bespreken, in persoon, op locatie of via video. Als we samen het avontuur aangaan, zorgen we snel voor je contract zodat je direct aan de slag kunt.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Structural Engineer

Continu Professionals, Middelburg, Zeeland
2 dagen geleden
FunctieomschrijvingAls Structural Engineer speel je een essentiële rol vanaf de DO fase, waarbij je je richt op de berekening van diverse constructies binnen de gevelbouw. Nauwkeurigheid is cruciaal vanwege het hoge kwaliteitsniveau en de precieze berekeningen die vereist zijn. Dit maakt het werk uniek, gezien de omvang en complexiteit van de projecten. Je concentreert je voornamelijk in 2D en 3D...
Continu Professionals

Medewerker Customer Service in Goes (J81)

Inspire Group, Middelburg, Zeeland
€ 2.426 - € 2.513 per maand
6 dagen geleden
BedrijfsomschrijvingInspire is gespecialiseerd in klantcontact en aanverwante officefuncties. Werken bij Inspire betekent werken aan je toekomst!FunctieomschrijvingWil jij werken als Medewerker Customer Service bij een van de mooiste bedrijven in Goes? Een goed salaris, werken op normale tijden en een interessante thuiswerkregeling? Lees dan snel verder!Over deze mooie baanOnze opdrachtgever is een van de mooiste bedrijven in Goes die met persoonlijke...
Inspire Group

Tandarts Zeeland | Al altijd willen werken aan de kust?

Dentify Talent, Middelburg, Zeeland
3 weken geleden
Welkom in het hart van Zeeland, waar onze tandartspraktijk hoogwaardige mondzorg biedt met een warme, persoonlijke benadering. We zijn op zoek naar een toegewijde Tandarts die gedreven is om de glimlachen van onze patiënten te verbeteren en bij te dragen aan hun welzijn.TakenDiagnoses stellen en behandelplannen opstellen.Uitvoeren van tandheelkundige behandelingen en ingrepen.Advies geven aan patiënten over mondgezondheid en behandelopties.Samenwerken met...
Dentify Talent