Docent Beeldende Vorming

OSG Piter Jelles


Datum: 2 weken geleden
Stad: Emmeloord, Flevoland
Contract type: Voltijd
OSG Piter Jelles
Nieuw

Over de functie

Heb jij passie voor Beeldende Vormgeving en werk je graag samen in een onderwijsteam. Kun jij je vinden in gepersonaliseerd leren, met meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid?

Je gaat onze leerlingen helpen zich voor te bereiden op hun rol in de maatschappij. Als docent Beeldende Vormgeving doe je dit in de eerste plaats door met plezier het vak over te brengen op de leerlingen, door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de leerlingen en hun feedback en je weet jouw benadering en lessen hierop aan te passen.

Als medewerker bij X-tuur krijg je de kans om je expertise te ontwerpen en uit te voeren. Je zult ook de mogelijkheid hebben om je eigen ideeën en onderwijskundige visie in te brengen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van X-tuur. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen door middel van trainingen en professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

Naast deze positie op onze locatie X-tuur, zoeken wij ook een docent Beeldende Vormgeving voor onze locatie Junior. Mocht je op zoek zijn naar een aanstelling voor meer of minder fte, nodigen we je uit om ook die vacature te bekijken. Het is ook mogelijk om beide functies te combineren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende en inspirerende baan in de onderwijswereld? Dan is werken bij X-tuur, onderdeel van de VariO-Onderwijsgroep, iets voor jou!

Wat vragen wij?

  • Je bent 0,148 fte beschikbaar;
  • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid;
  • Je hebt passie voor het onderwijs en het inspireren van jongeren;
  • Je hebt een natuurlijk overwicht;
  • Je hebt humor en bent enthousiast;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Over ons

‘Kinderen verschillen’ en ‘Kinderen ontwikkelen zich’ Bij X-tuur koesteren we de uniciteit van ieder kind. Bij X-tuur staat de groei en ontwikkeling van de leerling centraal: we volgen en stimuleren de ontwikkeling van ieder kind op eigen niveau, in eigen tempo en met een eigen leerstijl. De leerling

heeft op X-tuur regie over zijn eigen leerproces, draagt hiervoor verantwoordelijkheid en ontwikkelt kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een leven lang leren. Wij vinden dat iedere leerling in vrijheid en verantwoordelijkheid zelf vorm moet kunnen geven aan zijn/haar toekomst. We dagen leerlingen uit hun talenten vanuit hun hart, hoofd en handen te ontplooien. Gepersonaliseerd leren, met meer vrijheid en meer verantwoordelijkheid. Maatwerk voor ieder kind is bij X-tuur vanzelfsprekend. De school X-tuur (zelfsturend onderwijs) is in de gemeente Noordoostpolder een begrip. De school biedt een breed palet van onderwijs aan: basis- en kaderberoepsgericht onderwijs, mavo, havo en het vwo. Binnen X-tuur staat de brede ontwikkeling van elke individuele leerling centraal. De leerling heeft op X-tuur meer regie over zijn eigen leerproces en draagt hiervoor ook zelf verantwoordelijkheid. Zo kunnen leerlingen meerdere vakken afsluiten op een hoger niveau, versneld examen doen of juist overal wat meer tijd voor nemen. Als onderdeel van de VariO-Onderwijsgroep hebben we toegang tot een breed scala aan expertise en middelen, waardoor we unieke en impactvolle onderwijsprogramma's kunnen aanbieden.

Wat bieden wij?

  • inschaling in schaal LB volgens de cao-vo. Minimaal € 3.301,00 tot maximaal € 5.030,00 op fulltime basis.
    • inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag;
  • eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding, geregeld vanuit de cao-vo;
  • jaarlijkse vergoeding ter bevordering van jouw vitaliteit;
  • medewerkers krijgen een device in bruikleen;
  • scholings- en opleidingsmogelijkheden;
  • collectieve zorgverzekering bij verschillende verzekeraars;
  • pensioenregeling bij pensioenfonds ABP.
Aantal fte’s

0,148 fte.

Startdatum

Met ingang van het nieuwe schooljaar.

Contactpersoon vacature

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gerben Koops,

bereikbaar via emailadres [email protected] of via telefoonnummer 0527 -635 950.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Dat kan eenvoudig via onderstaande

button 'Direct solliciteren'.

Wij ontvangen je CV en motivatiebrief t.a.v. de heer Koops graag samengevoegd

in één bestand.

Direct solliciteren

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Publicatiedatum

29-04-2024

Contactpersoon

Jinke Hansen

E: [email protected]

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

CNC draaier

Jooble, Emmeloord, Flevoland
1 week geleden
We are promoting this job opportunity as provided by a third party, the employer. In case of your interest in this job opportunity and for more details please click on "Apply" button below, which will take you to the employer's websiteIn deze rol zal je zelfstandig verspanende bewerkingen uitvoerenDit houdt in dat je het programmeerwerk en de volgorde van bewerkingen...
Jooble

Algemeen Medewerker Productieomgeving, Emmeloord

HetUitzendBureau.nl Emmeloord, Emmeloord, Flevoland
3 weken geleden
Voor onze opdrachtgever uit Emmeloord zijn wij op zoek naar een Algemeen Medewerker Productieomgeving.Als Algemeen Medewerker Productieomgeving Ben Je Verantwoordelijk VoorHet scheiden van afvalmateriaal in de daarvoor bestemde opslag zoals papier, restafval, hout en oliehoudende doeken;Het doorgeven van afvoer chemische producten;Het melden van onregelmatigheden op kantoor of productieomgeving voor facilitaire voorzieningen;Het onderhouden van de vloeren in de bedrijfshallen met de...
HetUitzendBureau.nl Emmeloord

VOORMAN TIMMERMAN (FULLTIME), Emmeloord

HetUitzendBureau.nl Emmeloord, Emmeloord, Flevoland
3 weken geleden
Als ervaren en zelfstandig voorman timmerman ben je een belangrijke schakel in het bouwproces. Vanuit Kampen werk je mee aan diverse projecten. Als voorman timmerman voer je aan de hand van bouwtekeningen en begroting, gedurende de verschillende bouwfasen alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Mede dankzij jouw vakmanschap worden onze projecten een succes. Je functioneert onder de verantwoordelijkheid van de uitvoerder op...
HetUitzendBureau.nl Emmeloord